Aan de slag met 'Disney Infinity

Inhoudsopgave:

Aan de slag met 'Disney Infinity
Aan de slag met 'Disney Infinity
Anonim

De "Disney Infinity" franchise werd stopgezet door Disney nadat de ontwikkelaar, Avalanche Software, eind 2016 zijn deuren sloot. De Gold Editions van de drie games werden echter uitgebracht op Steam voor Windows-computers. Deze edities bevatten de figuren en inhoud van de drie spellen.

Wat is 'Disney Infinity'?

Image
Image

"Disney Infinity" is een videogame van Disney Interactive. Het is een speelgoed-tot-leven-spel waarin spelers speelgoed uit het echte leven nemen en dit op een speciale basis plaatsen om ze in de virtuele wereld te brengen waarin ze spelen. Elk van de "Disney Infinity"-basissets bestaat uit twee delen: een speelset en de speelgoeddoos. Play Sets zijn missiegestuurde games rond een thema, terwijl de Toy Box een open bouwgebied is. Een belangrijke inspiratiebron voor "Disney Infinity" was de eerdere release van Disney Interactive, de videogame "Toy Story 3". Je kunt "Disney Infinity" spelen in de modus voor één speler of voor meerdere spelers.

Alles over 'Disney Infinity'-speelsets

Elke "Disney Infinity"-startset bevat ten minste één speelset. De eerste release bevatte drie Play Sets voor The Incredibles, Monsters University en Pirates of the Caribbean. Play Sets hebben meestal een verhaal om te volgen met tal van zijmissies en doelstellingen, evenals speciale single- en multiplayer-uitdagingen zoals door hoepels rijden, ballen laten knallen en racen.

Plot- en activiteitenlijnen zoals deze zijn aanwezig in alles behalve de Inside Out Play Set, een platformgame met nevenacties. In alle Play Sets is er een duidelijk begin en einde, hoewel de meeste spelers het hoofdspel voltooien met veel missies over. Spelers kunnen extra "Disney Infinity" Play Sets kopen, maar elke set werkt alleen met de Starter Set waarvoor deze is ontworpen:

  • Disney Infinity: Pirates of the Caribbean, Monsters University, The Incredibles, Cars, Toy Story in Space, The Lone Ranger
  • Disney Infinity 2.0: Marvel Super Heroes: The Avengers (inbegrepen), Guardians of the Galaxy, Spider-Man Comics
  • Disney Infinity 3.0: Star Wars: Twilight of the Republic (inbegrepen), Inside Out, Rise Against the Empire, The Force Ontwaakt, Marvel Battlegrounds

'Disney Infinity' Toy Box-modus

Toy Box-modus is een open sandbox-omgeving waarin spelers hun eigen werelden, scènes en games kunnen bouwen met behulp van een reeks tools en speciale items. Ze kunnen ook alle personages uit de huidige of vorige "Disney Infinity"-set gebruiken, waardoor spelers gevechten kunnen organiseren tussen Tinker Bell en Darth Vader, of races tussen de Lone Ranger (op een paard) en Lightning McQueen.

Het brede scala aan inhoud omvat decorstukken en extra personages uit films, attracties en attracties uit Disney Parken, en tal van op logica gebaseerde Creativi-Toys die alles in één ervaring verbinden. Deze gadgets kunnen de score bijhouden, ronden markeren, vuurwerk afschieten, willekeurig voertuigen of schurken spawnen en anderszins creatieve en opwindende interactieve ontwerpen in de Toy Box mogelijk maken.

"Disney Infinity 2.0" zag de toevoeging van het INTERIEUR. Spelers kunnen hun eigen huis ontwerpen met themakamers en meer games. Het INterior is bevolkt met een breed scala aan Disney-, Pixar-, Marvel- en Star Wars-personages, afhankelijk van de versie van de game die je speelt.

Toy Box-schijven en games

Elke versie van "Disney Infinity" heeft een set Toy Box-schijven met speciale functies. Ze kunnen bepaalde personages extra krachten geven, een voertuig of wapen in de wereld brengen of de omgeving op de een of andere manier veranderen. De eerste twee versies van "Disney Infinity" hadden hun Toy Box-schijven in een blinde verpakking, waardoor het moeilijk was om complete sets te verzamelen. "Disney Infinity 3.0" heeft Toy Box-schijven in themapakketten.

Met "Disney Infinity 2.0" werden Toy Box-spellen toegevoegd. Deze minigames zijn ontworpen met dezelfde tools en inhoud waartoe je toegang hebt in de Toy Box. Ze breiden de gameplay uit, maar dienen ook als inspiratie voor spelers die hun eigen content willen creëren. De Toy Box-spellen zijn ontworpen om te werken met de bijbehorende versie van 'Disney Infinity'.

Kiezen welke versie van 'Disney Infinity' je wilt kopen

Begin met "Disney Infinity" voelt misschien een beetje overweldigend. Kies je voor de meest actuele versie? Beginnen met het origineel? Ga je alleen met Toy Box? Het hangt van jou af, maar denk aan:

  • Je kunt alle personages in de meest recente Play Set gebruiken, maar niet in het origineel. Als je Star Wars- en Marvel-personages wilt gebruiken, wil je "Disney Infinity 3.0."
  • Play Sets zijn alleen compatibel met hun versie. Als je de Cars Play Set wilt ervaren, heb je het originele spel nodig.
  • Als je niet om missies en doelen geeft, vind je het misschien het leukst om met de Toy Box te ontwerpen. Je kunt speelsets later toevoegen.
  • Als je gezinsleden hebt die doelgericht zijn, kunnen ze worstelen met de open Toy Box-modus. Zorg ervoor dat je een speelset krijgt.
  • "Disney Infinity 3.0" heeft de meest uitgebreide tutorials via de Toy Box-hub. Begin daar als je van veel begeleiding houdt.
  • De "Disney Infinity 2.0" (Marvel) Play Sets waren het meest lineair en beperkend, behalve Inside Out. Als je tussen missies wilt verkennen, kies dan voor het origineel of voor "Disney Infinity 3.0".
  • Personages kunnen alleen in de speelset zitten waarvoor ze zijn ontworpen (terwijl ze allemaal welkom zijn in de Toy Box-modus). Je kunt niet met Mickey Mouse spelen op Hoth. Houd er rekening mee dat veel van de personages (met name de Disney Originals) geen bijbehorende speelset hebben. Je zult je eigen ontwerp moeten maken.

'Disney Infinity'-platforms

"Disney Infinity" is beschikbaar op de meeste grote platforms, behalve de Wii, die een verwaterde versie van het originele spel heeft. Er zijn ook pc-, iOS- en Android-versies, die allemaal gratis zijn, maar waarvoor in-app-aankopen nodig zijn voor extra tekens of de code van een echte tekenaankoop.

Aanbevolen: