Twee snelle manieren om te controleren wie je heeft ontvolgd op Instagram

Inhoudsopgave:

Twee snelle manieren om te controleren wie je heeft ontvolgd op Instagram
Twee snelle manieren om te controleren wie je heeft ontvolgd op Instagram
Anonim

Wat te weten

  • Handmatige aanpak: volg volgnummers en specifieke gebruikers; onderzoek vervolgens de 'Volgende' lijsten voor die gebruikers.
  • Apps van derden kunnen je informatie geven over ontvolgers, geheime bewonderaars en spookvolgers.
  • Als je plotseling een daling van het aantal volgers hebt opgemerkt, kan dit te wijten zijn aan een Instagram-gerelateerd probleem in plaats van aan daadwerkelijke verwijderingen.

Dit artikel behandelt het handmatige proces voor het volgen van volgers en biedt meerdere suggesties voor betrouwbare apps van derden om te gebruiken.

Hoe u kunt controleren wie u heeft ontvolgd: de handmatige manier

De meest eenvoudige manier om te controleren wie je op Instagram heeft ontvolgd, is door dit handmatig te doen door op de hoogte te blijven van je exacte aantal volgers en specifieke gebruikers. Als je merkt dat je aantal volgers da alt, kun je de "Volgende" lijsten van die specifieke gebruikers onderzoeken om te controleren of ze je nog steeds volgen.

Dit is natuurlijk erg tijdrovend en onpraktisch werk - vooral als je veel volgers hebt die regelmatig fluctueren. Je kunt veel beter een tool gebruiken die gespecialiseerd is in het bijhouden van je volgers en niet-volgers.

Zie wie je heeft ontvolgd op Instagram

Welke apps van derden te gebruiken om volgers te analyseren

Instagram heeft zijn API om privacyredenen hard aangepakt, wat betekent dat ontwikkelaars van app-ontvolgers van derden veel beperkter zijn in hoe ze toegang kunnen krijgen tot de volgers van een gebruiker. Als je een app probeerde te gebruiken die beweerde je te laten zien wie je niet meer volgde, maar merkte dat dit niet werkt, kunnen deze wijzigingen in de Instagram-API verklaren waarom.

Er zijn echter een paar goede apps van derden die je nog steeds kunnen helpen. Hier zijn drie verschillende die verbinding maken met je Instagram-account en je wat nuttige informatie vertellen over je volgers (en niet-volgers).

Volg de meter

Image
Image

Follow Meter is een app die je inzichten geeft over je Instagram-populariteit, ontvolgers, geheime bewonderaars en spookvolgers. Eenmaal gedownload en geïnstalleerd op je iOS- of Android-apparaat, wordt je gevraagd om in te loggen op je Instagram-account via de app.

Je dashboard toont je niet-volgers samen met nieuwe volgers, gebruikers die je niet terugvolgen en gebruikers die je niet terugvolgt. Sommige functies zijn alleen toegankelijk met in-app-aankopen, maar volgens sommige beoordelingen heeft Follow Meter er goed aan gedaan om zich aan te passen aan de wijzigingen met de Instagram API, zodat gebruikers nog steeds kunnen zien wie ze niet meer volgen.

Download voor:

Volgers Tracker Pro

Image
Image

Followers Tracker Pro heeft misschien "pro" in zijn naam, maar het is gratis te downloaden en meteen te gebruiken (met in-app aankopen voor extra functies). Deze app functioneert als een eenvoudige volger/volger met een schone en intuïtieve interface.

Bekijk in één oogopslag volgers die je hebt gekregen, volgers die je hebt verloren, ontvolgers (gebruikers die je niet meer volgen) en verwijderde vind-ik-leuks en reacties. Tik gewoon op het tabblad Lost Followers om een lijst met je ontvolgers te zien.

Image
Image

Je kunt zelfs dieper in je volgers graven door je 'geesten' te bekijken, te zien wie er in de buurt berichten plaatst, je gemiddelde likes per foto bij te houden en nog veel meer. De app wordt zeer regelmatig geüpdatet (meerdere keren per maand), wat een goed teken is omdat de kans groter is dat hij naar behoren werkt omdat hij integreert met de Instagram-app.

Download voor:

Volg politie

Image
Image

Als je een Android-gebruiker bent die op zoek is naar een serieus elegante app voor het volgen van volgers, is Follow Cop absoluut de moeite van het bekijken waard. Met deze app kun je ontvolgers zien (gebruikers die je niet terugvolgen), gebruikers die je recentelijk hebben ontvolgd, spookvolgers, top-likers en meer.

Aangezien de app alleen laat zien dat je je het laatst hebt ontvolgd, moet je ervoor zorgen dat je je ontvolgers regelmatig controleert. Van deze niet-volgers kun je ook zien of je ze wel of niet volgt.

Met Follow Cop kun je je volgers ook gemakkelijker beheren dan via de Instagram-app. Je kunt tot 15 gebruikers massaal ontvolgen, filters gebruiken om nepvolgers te vinden en maximaal drie Instagram-accounts tegelijk verbinden om met de app te gebruiken.

De gratis versie ondersteunt 15 ontvolgingen tegelijk, maar je kunt dat proces zo vaak herhalen als je wilt. Als u 200 gebruikers tegelijk niet meer wilt volgen, moet u betalen.

Download voor:

Wat te doen als je ziet wie je niet meer volgt

Zodra je een van de bovenstaande apps hebt gebruikt om je ontvolgers op Instagram te zien, is het aan jou om te beslissen of je moet proberen die volgers terug te krijgen, nieuwe aan te trekken of ze gewoon te vergeven en te vergeten. Als je ervoor kiest om te proberen ze terug te laten komen, moet je wat tijd en energie steken in het leuk vinden van hun berichten, erop reageren en mogelijk zelfs volgen.

Voor bedrijven en merkbouwers is het behouden van volgers en klanten meestal behoorlijk belangrijk en deze apps kunnen van onschatbare waarde zijn bij het behouden van je sociale volgers.

FAQ

    Hoe volg je hashtags op Instagram?

    Selecteer de hashtag en kies vervolgens Volg. Zodra je het begint te volgen, zou je foto's en video's van de hashtag in je feed moeten zien. Om niet meer te volgen, selecteer je de hashtag opnieuw en tik je op Volgen.

    Hoeveel mensen kun je volgen op Instagram?

    Je kunt tot 7.500 mensen volgen op Instagram. Het bedrijf heeft deze limiet ingesteld om spam te verminderen. Als je meer dan 7.500 mensen probeert te volgen, krijg je een foutmelding te zien.

    Hoe verberg je wie je volgt op Instagram?

    De beste manier om voor het grote publiek te verbergen wie je op Instagram volgt, is door je account privé te maken. Ga naar Instellingen > Privacy en schakel Privé-account in. Dit weerhoudt je volgers er niet van om te zien wie je nog meer volgt, maar het weerhoudt anderen ervan dit te doen.

    Waarom kan ik iemand niet volgen op Instagram?

    Je hebt mogelijk de limiet van 7.500 volgers overschreden. De persoon die je probeert te volgen, heeft mogelijk een privéaccount, wat betekent dat je hem of haar een volgverzoek moet sturen. Als je Instagram-account nieuw is, beperkt het socialemediaplatform hoeveel mensen je per uur of per dag kunt volgen en heb je deze tijdelijke limiet misschien bereikt.

Aanbevolen: