Fisher F22 Metaaldetector Review: geniet van all-terrain detectie met deze onderwaterzoekspoel

Inhoudsopgave:

Fisher F22 Metaaldetector Review: geniet van all-terrain detectie met deze onderwaterzoekspoel
Fisher F22 Metaaldetector Review: geniet van all-terrain detectie met deze onderwaterzoekspoel
Anonim

Bottom Line

Gedetailleerde aanpassing gecombineerd met een gemakkelijk te lezen interface zorgt voor plezier op maat op het parcours of op het strand. Bonuspunten voor de instelbare audio en lichtgewicht constructie.

Fisher F22 weerbestendige metaaldetector

Image
Image

We hebben de Fisher F22 metaaldetector gekocht zodat onze deskundige recensent deze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

Metaaldetectie kan een leuke manier zijn om buiten wat extra vitamine D binnen te krijgen terwijl je je innerlijke piraat kanaliseert. Maar het zoeken naar een begraven schat kan moeilijk zijn zonder de juiste uitrusting. Fisher's F22 metaaldetector, een mid-range detector in de hobbylijn van het bedrijf, controleert alle vakjes: een waterdicht, strak ontwerp, een grote interface en meerdere instellingen. Gedurende twee weekenden hebben we de paden bewandeld en over de stranden gewandeld met de Fisher F22.

Image
Image

Ontwerp: Licht en verstelbaar

Allereerst: met slechts 2,3 pond is deze detector ongelooflijk licht van gewicht. Met een dun ontwerp van 22x8x5 inch is hij ontworpen voor bereik.

De handgreep is bekleed met sponsachtige vulling, waardoor de gebruiker extra grip heeft in barre weersomstandigheden. Een lange steel strekt zich uit tot een elliptisch gevormde zoekspoel. Normaal gesproken zouden we de elliptische vorm nadelig vinden, maar als je loopt, helpt het om per ongeluk tegen de spoel te stoten.

De echte MVP van dit ontwerp is echter de gemakkelijk te lezen interface of Control Housing. Hoewel klein, heeft het scherm een groot doel-ID-nummer en dieptemeter. Andere modellen zouden je laten loensen om ondergrondse goodies te lokaliseren, maar Fisher zorgt ervoor dat je de interface gemakkelijk kunt lezen.

De echte MVP van dit ontwerp is echter de gemakkelijk te lezen interface.

Configuratieproces: aanvankelijk vervelend

We moeten Fisher bedanken voor hun botheid: op de "montage" -pagina van de instructiegids helemaal bovenaan, staat: "Benodigd gereedschap: 1 kruiskopschroevendraaier." Ze maakten geen grapje. We hadden er een nodig om de schroef van de armsteun te verwijderen en de besturingsbehuizing, of de interface, op de stuurpen te bevestigen.

Als je de interface eenmaal op de steel hebt bevestigd, is de rest eenvoudiger. Gebruik de o-ringen om de stelen vast te maken en draai de ringen vast zodat de steel compleet is. Zorg ervoor dat je de stelen goed recht maakt - het was hier waar we ons realiseerden dat we de stelen hadden omgedraaid en ze moesten scheiden en opnieuw moesten bevestigen. Lijn de negen inch brede zoekspoel uit met de steel, voeg de spoelringen toe en zet alles vast met de gekartelde knop en de bout. Het moet strak genoeg zijn om niet te floppen, maar los genoeg zodat je niet je hele lichaamskracht hoeft te gebruiken om het te verplaatsen terwijl je detecteert.

Neem ten slotte de zoekspoel en wikkel deze om de steel. Er zijn twee klittenbandsluitingen die het gemakkelijk maken om de spoel dicht bij de steel te houden. Zet hem vast tegen de steel en steek de kabelstekker in de poort. Draai het om het strakker te maken. Zodra de spoel vastzit, bevindt de batterijpoort zich in het onderstel van de besturingsbehuizing. De detector werkt op 2 AA-batterijen, deze worden niet meegeleverd. Plaats de batterijen, druk op de aan/uit-knop en hij is klaar voor gebruik.

Image
Image

Prestaties: Vast op aarde, zwak op zand

Een van de geweldige kenmerken die de Fisher onderscheidt van andere merken, is dat ze eenvoudig zijn met hun detectorsterkten. De prestaties van de F22 zijn afhankelijk van het gebruik als muntenjager. Met tien gevoeligheidsniveaus, vier bedieningsmodi en een ijzeren identificatie die een specifieke audio-indicator bevat, stond ons een traktatie te wachten.

We begonnen in de sieradenmodus (we zijn schaamteloos) en wandelden door het bos, waarbij we de halve cirkelbewegingen nabootsten uit de bijbehorende instructies van 55 pagina's. In plaats van sieraden te detecteren, vond de F22 de meest intrigerende Corona-flesdoppen die de westelijke kant van de Mississippi te bieden had. Elke keer dat we een willekeurig stuk afval scanden, piepte het in deze modus. Fisher's bewering dat de F22 verschillende metalen zou onderscheiden, was dus ongegrond.

De F22 scheen op paden.

Ondanks kleine audio-tegenslagen, schitterde de F22 op paden. Elke keer dat het pingde, registreerde het een soort metaal. Het LCD-indicatorscherm was precies goed met hoe het elk metaal liet zien. De cijfers gaan van 0-100 en elke reeks cijfers maakt onderscheid tussen metalen. Onze ervaring was dat we veel tienernummers kregen. Het bleek dat deze cijfers het type metaal aangaven dat de Fisher ontdekte: ijzer. De dieptemeter voorspelde nauwkeurig binnen twee centimeter waar items zich bevonden. In een meerbedding was het in staat om met gemak en nauwkeurige precisie een overvloed aan oude ijzeren spoorwegspikes te vinden.

Stranden waren echter een grotere uitdaging voor de F22. De detector bleef ons waarschuwen voor objecten die in de hoge jaren '90 waren geregistreerd, wat wijst op een niet-identificeerbaar metalen voorwerp. We groeven diep in het zand, maar gaven het uiteindelijk op toen er niets verscheen.

Ondanks het wijzigen van de modi en het wijzigen van de gevoeligheid en inkepingsinstellingen, heeft de F22 nog steeds genoeg valse positieven opgepikt dat het ons deed twijfelen aan het nut ervan voor strandjachten. Daar was echter niet alles verloren. Het strand was de enige plek waar de F22 een stuiver ontdekte, vijf centimeter onder het zand.

Bottom Line

De detector zal gedurende een lange periode werken op een enkele lading, met een maximale batterijduur van ongeveer 15-20 uur. Het is ook erg goed om u te helpen het huidige laadniveau bij te houden. Het LCD-scherm heeft een batterijbalk die handig op de interface is geplaatst, zodat u weet wanneer u een reserveset mee moet nemen op de paden.

Prijs: Eh

De Fisher F22 kan van jou zijn voor ongeveer $ 220. De prijs is een beetje aan de hogere kant, maar het is ook zeker een high-end detector. Bovendien zijn, zoals we hebben ontdekt, niet veel detectoren in die prijsklasse weerbestendig.

Fisher F22 Vs. Bounty Hunter Tracker IV-detector

We begrijpen volledig dat het voor sommigen misschien wat overdreven lijkt om meer dan $ 200 aan een detector uit te geven. Voor degenen die niet zoveel op een detector willen laten vallen, biedt Bounty Hunter een meer budgetvriendelijke optie, de Tracker IV Detector. Met ongeveer $ 100 is het een veel goedkopere optie, maar met dat lagere prijskaartje komen er wat offers.

De Fisher F22 is erg fijn omdat de LCD-interface je precies vertelt wat er aan de hand is en waar. Aan de andere kant vermijdt de Tracker IV-detector alle toeters en bellen, alleen een batterij bijna leeg en een balk die de sterkte van het doelwit aangeeft. Hoewel ze elk verschillende modi hebben voor het jagen op munten en sieraden, blinkt de Fisher uit vanwege het gebruiksgemak - en zelfs het gewicht is beter, op 2.3 pond vergeleken met 3,7 voor de Tracker IV. Dit lijkt misschien een klein verschil, maar als je loopt en kilometers lang zachtjes met een detector zwaait, kan dit een enorm verschil maken. Als je het je kunt veroorloven om geld uit te geven, raden we de Fisher F22 aan. Als budget uw topprioriteit is, dan is de Tracker IV een prima vervanging.

De aankoop waard

De Fisher F22 is een geweldige metaaldetector voor het middenbereik, die in staat is om alle terreinen af te speuren op zoek naar leuke voorwerpen. Het prijskaartje kan een afschrikmiddel zijn, evenals zijn zwakte op zand, maar het gebruiksgemak en het gemakkelijk af te lezen LCD-scherm maken het een echte winnaar in ons boek.

Specs

  • Productnaam F22 Weerbestendige metaaldetector
  • Product Merk Fisher
  • MPN Modelnr. F22
  • Prijs $220.00
  • Productafmetingen 22 x 8 x 5 inch.
  • Garantie 5 jaar beperkt
  • Connectiviteitsopties Audio-aansluiting voor hoofdtelefoon
  • Batterijen 2 AA-batterijen, niet inbegrepen

Aanbevolen: