Een Wemo-stekker resetten

Inhoudsopgave:

Een Wemo-stekker resetten
Een Wemo-stekker resetten
Anonim

Wat te weten

  • Open de Wemo-app en tik op Bewerken.
  • Selecteer de Wemo Smart Plug die u wilt resetten.
  • Tik op Opties resetten en selecteer vervolgens Fabrieksherstel.

De Wemo Smart Plug is verbonden met uw account wanneer u deze instelt, dus het kan nodig zijn om de Wemo Smart Plug opnieuw in te stellen als u het account waaraan deze is gekoppeld wilt wijzigen. U kunt ook de stekker resetten om fouten op te lossen of wanneer u de stekker naar een nieuwe kamer verplaatst. Hier leest u hoe u een Wemo-stekker reset.

Een Wemo-stekker resetten

De volgende stappen leren u hoe u een Wemo Smart Plug kunt resetten. Deze stappen zijn echter over het algemeen van toepassing op de Wemo Mini Plug en Wemo Smart Outdoor Plug. De fysieke apparaten verschillen, maar de app die door elke Wemo-plug wordt gebruikt, is hetzelfde.

  1. Open de Wemo app.
  2. Tik op Bewerken.
  3. Selecteer de Wemo Smart Plug die u wilt resetten.
  4. Tik op Opties resetten.
  5. Tik op de gewenste resetoptie. U kunt kiezen uit Persoonlijke informatie wissen, Wi-Fi wijzigen en Factory Restore.

    Image
    Image

De drie reset-opties zijn handig in verschillende situaties.

  • Clear Personalized Info wist informatie, zoals de naam en regels van de plug, van de plug zonder deze volledig opnieuw in te stellen. Kies dit als u van plan bent de stekker naar een nieuwe locatie te verplaatsen of te gebruiken met een nieuw apparaat.
  • Wi-Fi wijzigen verwijdert Wi-Fi-instellingen, zodat u de stekker naar een ander Wi-Fi-netwerk kunt verplaatsen. Gebruik dit als je van wifi-router wisselt.
  • Factory Restore brengt de stekker terug in een zo goed als nieuwe staat. Gebruik dit als u de plug helemaal opnieuw wilt instellen. Het is ook verstandig om de fabrieksinstellingen te herstellen voordat u de stekker weggeeft of verkoopt.

Een Wemo-stekker resetten zonder de app te gebruiken

Het gebruik van de app om een Wemo Plug te resetten werkt alleen als je de plug eerder hebt ingesteld. Als je een gebruikte plug hebt gekocht of geen toegang hebt tot het account waarmee de plug is gebruikt, moet je de plug fysiek resetten.

U kunt een Wemo Plug terugzetten naar de fabrieksinstellingen door de aan/uit-knop ingedrukt te houden terwijl u hem op de voeding aansluit.

Na een korte pauze zal de LED van de stekker meerdere keren snel wit knipperen. De LED zal dan afwisselend wit en oranje knipperen. Dit betekent dat de stekker klaar is om in te stellen.

Hoe sluit ik mijn Wemo-stekker opnieuw aan?

Een Wemo Smart Plug die de verbinding met uw Wi-Fi-netwerk heeft verloren, kan worden gereset door handmatig een fabrieksherstel uit te voeren. Volg de bovenstaande aanwijzingen voor het resetten van een Wemo Plug zonder de app te gebruiken.

Stel daarna de Wemo Plug in alsof het een nieuwe plug is.

Hoe repareer ik Wemo Not Connected?

Dit probleem kan optreden als het normale installatieproces wordt onderbroken of als de Wemo Smart Plug onverwacht geen verbinding meer kan maken met uw Wi-Fi-netwerk.

Een fabrieksherstel zou het probleem moeten oplossen. Volg de bovenstaande aanwijzingen voor het resetten van een Wemo Plug zonder de app te gebruiken.

De Wemo Plug kan nu worden ingesteld alsof het een nieuw apparaat is.

FAQ

    Hoe sluit ik mijn Wemo-stekker aan op Alexa?

    Om je slimme stekker met Alexa te verbinden, zoek je de Wemo-vaardigheid in de Alexa-app. Nadat je de vaardigheid hebt toegevoegd, verbind je de twee accounts en laat je Alexa het apparaat ontdekken.

    Kan ik een Wemo-stekker buiten gebruiken?

    Ja, maar alleen als u een Wemo Outdoor Smart Plug heeft die is ontworpen om weerbestendig te zijn. Deze apparaten worden aanbevolen voor het aansturen van buitenverlichting, decoraties en andere buitenelektronica.

    Hoe verwijder ik een Wemo smart plug van mijn Google Home?

    Als je een apparaat van je Google Home wilt verwijderen, selecteer je het apparaat in de Google Home-app, tik je op het pictogram Instellingen en kies je Apparaat verwijderen> Verwijderen.

    Hoeveel ampère gebruikt een Wemo slimme stekker?

    Wemo slimme stekkers hebben een maximaal vermogen van 15 Ampère en 1800 Watt bij 120 Volt (Amerikaanse norm). Controleer voordat u een apparaat aansluit of uw Wemo het aankan.

    Moet mijn Wemo-stekker warm aanvoelen?

    Nee. Uw Wemo zal gewoonlijk warm aanvoelen tijdens gebruik, maar hij zou niet warm moeten aanvoelen. Oververhitting kan het apparaat beschadigen, dus haal de stekker uit het stopcontact en laat het afkoelen.

Aanbevolen: