Hoe een iPad Mini te resetten

Inhoudsopgave:

Hoe een iPad Mini te resetten
Hoe een iPad Mini te resetten
Anonim

Wat te weten

  • Instellingen-app > Algemeen > iPad overzetten of resetten > Alle inhoud en instellingen wissen. Volg de instructies op het scherm.
  • Hiermee wordt alle inhoud gewist, dus zorg ervoor dat je een back-up hebt als je die gegevens nodig hebt.

Dit artikel leert je hoe je een iPad Mini reset met de app Instellingen. Hoewel deze handleiding voor de iPad Mini is, zijn deze instructies geldig voor elk iPad-apparaat.

Een iPad Mini resetten

De optie om je iPad Mini opnieuw in te stellen is een paar menu's diep in de app Instellingen. Hier is waar je het kunt vinden.

Het resetten van een iPad wist alle gegevens op de iPad. Als je geen back-up hebt, gaan je gegevens permanent verloren.

  1. Open de Instellingen app en tik vervolgens op Algemeen.
  2. Selecteer Transfer of Reset iPad.

    Image
    Image
  3. Tik op Wis alle inhoud en instellingen.

    Image
    Image

    U kunt Reset selecteren om alleen specifieke instellingen te resetten. Dit is handig bij het oplossen van problemen met uw iPad Mini, maar resulteert niet in een fabrieksreset.

  4. Er verschijnt een scherm met een beschrijving van de persoonlijke gegevens die tijdens de reset worden verwijderd. Tik op Doorgaan.

    Image
    Image
  5. Voer de toegangscode van de iPad Mini in.
  6. De iPad Mini zal proberen een back-up te maken van gegevens naar iCloud. Dit kan enige tijd duren. Wacht tot het is voltooid of tik op Back-up overslaan.

    Kiezen voor Skip Backup betekent dat u alle instellingen of gegevens verliest waarvan geen back-up naar de cloud is gemaakt. Gebruik het met de nodige voorzichtigheid.

    Image
    Image
  7. Er verschijnt een definitieve bevestiging. Dit is het punt van geen terugkeer. Alle gegevens op de iPad Mini worden verwijderd. Selecteer Wis iPad om door te gaan of Annuleren om te stoppen.

Wanneer moet ik mijn iPad Mini resetten?

Het is belangrijk om een iPad Mini die is geactiveerd op een iCloud-account te resetten voordat je de iPad verkoopt, schenkt, cadeau doet of anderszins overdraagt aan een andere gebruiker.

De activeringsvergrendelingsfunctie van Apple dwingt gebruikers die een eerder geactiveerd iOS-apparaat activeren om de iCloud-gebruikersnaam en het wachtwoord van het eerder gebruikte iCloud-account in te voeren. Als je de iPad Mini overdraagt aan een andere gebruiker, maar het apparaat niet vooraf correct reset, kan deze het niet gebruiken. Ons artikel over het wissen van een iPad voordat je hem verkoopt, bevat de details.

Dit is geen probleem als je de iPad Mini nooit met een iCloud-account hebt geactiveerd.

Misschien wil je de iPad Mini ook resetten als de iPad ongewoon traag is, de opslagruimte vol is of als je fouten ervaart zonder duidelijke oplossing. Een fabrieksreset geeft je een nieuwe start.

FAQ

    Hoe kan ik een iPad terugzetten naar de fabrieksinstellingen zonder een toegangscode?

    De eenvoudigste manier om een iPad die u niet kunt ontgrendelen terug te zetten naar de fabrieksinstellingen, is met Zoek mijn iPhone. Log in op icloud.com en selecteer Find iPhone. Selecteer onder Alle apparaten uw iPad en klik vervolgens op Wis iPad.

    Hoe reset ik een uitgeschakelde iPad?

    Voor een uitgeschakelde iPad moet u het apparaat opnieuw instellen met Zoek iPhone op de iCloud-website. Als u dit doet, wordt alle inhoud gewist, maar u kunt er weer in zodra het opnieuw is opgestart.

Aanbevolen: