Hoe Google Maps de standaard op iPhone te maken

Inhoudsopgave:

Hoe Google Maps de standaard op iPhone te maken
Hoe Google Maps de standaard op iPhone te maken
Anonim

Wat te weten

  • Het is niet mogelijk om een standaard kaart-app te selecteren in je iPhone-instellingen.
  • Stel uw standaard webbrowser in op Chrome vanuit Instellingen door te tikken op Chrome > Standaard browser-app > Chrome.

Google Maps is de meest gebruikte kaart-app in de VS, maar iPhone-gebruikers moeten standaard Apple Maps gebruiken. Als je liever Google Maps gebruikt als de standaard kaart-app op je iPhone, moet je bereid zijn wat opofferingen te doen.

Bottom Line

Helaas is er geen manier om een standaard kaart-app op de iPhone te selecteren. Hoewel u andere standaardapps op de iPhone kunt wijzigen, zoals uw favoriete webbrowser, biedt Apple deze functie momenteel niet aan voor iOS-kaartapps, waaronder Google Maps.

Hoe maak ik van Google Maps mijn standaard op iOS 14?

Tenzij je bereid bent je iPhone te jailbreaken, wat niet wordt aanbevolen en in strijd met de servicevoorwaarden van de iPhone, is de enige manier om te simuleren dat Google Maps je standaard kaart-app op iOS 14 wordt, door andere Google te gebruiken apps als uw standaard-apps (als u ze nog niet gebruikt).

Google-apps zijn ontworpen om met elkaar samen te werken, dus ze bieden veel flexibiliteit bij het gebruik van Google Maps als uw favoriete kaart-app. De twee meest relevante apps die u kunt gebruiken, zijn Chrome als uw standaardwebbrowser en Gmail als uw standaard e-mailprogramma.

Chrome instellen als uw standaardwebbrowser om Google Maps te gebruiken

Als je op het adres van een locatie tikt in Chrome, kun je het in Google Maps bekijken.

  1. Open Instellingen.
  2. Scroll omlaag door je lijst met apps en tik op Chrome.

    Tip

    Download Chrome voor iOS als je het nog niet hebt.

  3. Tik op Standaard browser-app.
  4. Tik op Chrome.

    Image
    Image
  5. Wanneer u nu op een adres in Chrome tikt om de locatie te zien, wordt u gevraagd of u het in Apple Maps of Google Maps wilt bekijken.

Gmail instellen als uw standaard e-mailapp om Google Maps te gebruiken

U moet Gmail gebruiken als uw standaard e-mailapp als u locatieadressen die u per e-mail ontvangt in Google Maps wilt kunnen openen.

  1. Open Instellingen.
  2. Scroll omlaag door je lijst met apps en tik op Gmail.

    Tip

    Download Gmail voor iOS als je het nog niet hebt.

  3. Tik op Standaard e-mailapp.
  4. Tik op Gmail.

    Image
    Image
  5. Sluit Instellingen af en open Gmail.
  6. Tik op het menu pictogram in de linkerbovenhoek van de zoekbalk.
  7. Scroll omlaag naar de onderkant van het menu en tik op Instellingen.
  8. Tik op Standaard apps.
  9. Tik onder Navigeer vanaf uw locatie op Google Maps, en tik vervolgens onder Navigeren tussen locaties op Google Maps nogmaals.

    Image
    Image
  10. Als je nu op een adres uit een bericht in Gmail tikt, wordt je gevraagd of je het in Apple Maps of Google Maps wilt bekijken.

FAQ

    Hoe zorg ik ervoor dat de Google Maps-tijdlijn standaard werkt op een iPhone?

    Als u de locatiegeschiedenis op uw iPhone wilt opslaan met de tijdlijn van Google Maps, tikt u op uw profielpictogram > Instellingen > Persoonlijke inhoud >Locatie-instellingen > Locatieservices is ingeschakeld Schakel vervolgens locatiegeschiedenis in vanuit uw Google-account Activiteitsbeheer. Bekijk vervolgens uw geschiedenis in de Google Maps-app op uw iPhone vanaf uw profielfoto > Uw tijdlijn

    Hoe maak ik van Google Maps de standaardinstelling op een iPhone met iOS 10?

    Helaas kunt u alleen de standaard e-mail- en browser-apps wijzigen op iOS 14 en hoger. Je kunt van Gmail de standaard e-mailapp op je iPhone maken via de instellingen van de Gmail-app of kiezen uit tal van andere opties, zoals Hey of Spark. U kunt ook kiezen voor DuckDuckGo, Firefox, Chrome of Microsoft Edge in plaats van Safari als browser.

Aanbevolen: