Ameriwood Home Carson TV-standaard Review: een betaalbare tv-standaard in console-stijl

Inhoudsopgave:

Ameriwood Home Carson TV-standaard Review: een betaalbare tv-standaard in console-stijl
Ameriwood Home Carson TV-standaard Review: een betaalbare tv-standaard in console-stijl
Anonim

Bottom Line

De Ameriwood Home Carson tv-standaard is ontworpen om te werken met televisies tot 50 inch groot en kan tot 60 pond ondersteunen. Het is zeer functioneel, met zowel gesloten als open opslag, en heeft een aantrekkelijk modern ontwerp, waardoor het een van de beste tv-standaards is die je voor de prijs kunt vinden.

Ameriwood Home Carson TV-standaard

Image
Image

We hebben de Ameriwood Home Carson tv-standaard gekocht zodat onze deskundige recensent deze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

Als je op zoek gaat naar een tv-meubel, dan ben je echt op zoek naar een middelpunt dat het middelpunt zal zijn van je woonkamer, studeerkamer, speelkamer of waar je ook televisie kijkt. Sommige tv-beugels en -standaards zijn gebouwd om naar de achtergrond te verdwijnen, en andere, zoals de Ameriwood Home Carson TV-standaard, vallen op. Deze tv-standaard heeft een aantrekkelijk modern design, maar is ook zeer functioneel, met voldoende ruimte voor al je home cinema-apparatuur, gameconsoles en zelfs opbergruimte voor extra kabels en andere componenten en apparatuur.

We hebben onlangs een Ameriwood Home Carson tv-standaard gebouwd en getest met een paar verschillende televisies. We hebben gekeken hoe goed het werkt met de geadverteerde reeks televisieformaten, hoe stevig en duurzaam het is, hoe het omgaat met kabelbeheer en meer.

Image
Image

Design: Aantrekkelijke moderne stijl met zowel open als gesloten opbergers

De Ameriwood Home Carson tv-standaard heeft een aantrekkelijk modern ontwerp, met houtachtige afwerkingen naar keuze en metalen steunpalen. Het apparaat dat we hebben getest, kwam met wat ze een espressohoutafwerking noemen, maar het is ook verkrijgbaar in andere afwerkingen, zoals plat zwart, een tweekleurige kers en zwart, en een veel lichtere Sonoma-eikafwerking.

De Ameriwood Home Carson tv-standaard heeft een aantrekkelijk modern ontwerp, met houtachtige afwerkingen naar keuze en metalen steunpalen.

De standaard heeft zowel open planken als gesloten opbergers, wat een leuke touch is. Het midden van de unit is open, met een verstelbare plank. De zijkanten worden afgesloten door kastdeuren die met behulp van magneten dicht blijven.

De bovenkant van de standaard, die is ontworpen om een televisie te ondersteunen, is gescheiden van het hoofdgedeelte van de standaard door een aantal metalen steunpalen. Dit creëert een open ruimte waar u extra thuisbioscoopapparatuur, gameconsoles of wat u maar wilt kunt plaatsen.

Configuratieproces: Gemakkelijker met twee personen, maar te doen met één

Het installatieproces voor deze stand is min of meer in lijn met andere plat verpakte meubels die door de koper moeten worden gemonteerd. De poten en steunbuizen worden op hun plaats geschroefd en de rest van de unit wordt aan elkaar bevestigd met behulp van een nok- en vergrendelingssysteem dat we veel leuker vinden dan de traditionele methode om alleen schroeven in de spaanplaat te draaien.

De hele vergadering duurde minder dan een uur met slechts één persoon. De fabrikant raadt er twee aan, vanwege de grootte van sommige componenten, en het zou zeker sneller samengaan met een extra paar handen.

Deze standaard heeft zowel open planken als gesloten opbergers, wat een leuke touch is.

Het moeilijkste deel van de constructie is het installeren van de deuren, omdat het een beetje lastig is om bij de schroeven te komen om de scharnieren te bevestigen. Als de scharnieren niet meteen werken, is het aanpassen ervan ook een beetje ingewikkeld en tijdrovend. De kastdeuren maken gebruik van hoogwaardige scharnieren die lang meegaan en de handgrepen zijn van metaal.

Image
Image

Bottom Line

De planken die je gebruikt om de Carson TV-standaard te bouwen, zijn gemaakt van massief spaanplaat, ook wel vezelplaat met lage dichtheid genoemd. Dit is geen ideaal materiaal, waardoor de hoeveelheid gewicht die de standaard veilig kan dragen wordt beperkt, maar het is precies wat we zouden verwachten in een meubel voor deze prijs. De voeten en steunpalen zijn gemaakt van gepoedercoat metaal, wat zorgt voor een mooie visuele flair.

Compatibiliteit: werkt met de meeste televisies tot 50 inch

De Ameriwood Home Carson is bijna de perfecte lengte voor een 50-inch televisie. Kleinere televisies zullen ook prima werken, en de meeste 40-inch tv's zullen waarschijnlijk aan weerszijden voldoende ruimte hebben voor luidsprekers. Als je een grotere televisie op deze standaard zet, hangt deze over de zijkanten, dus we raden je aan om niet groter dan 55 inch te gebruiken.

Als je televisie meer dan 60 kilo weegt, wil je misschien overstappen op een grotere tv-standaard. Aangezien deze standaard is gemaakt van vezelplaat met een lage dichtheid en Ameriwood een maximale belasting van 60 lbs aanbeveelt, zal de standaard waarschijnlijk doorzakken als je er iets zwaarders op plaatst.

Gebruiksgemak: Uitstekend bruikbaar met zowel open planken als gesloten kasten

We hebben geconstateerd dat deze standaard uitstekend bruikbaar is bij dagelijks gebruik. De hoogte is redelijk en het formaat is perfect voor een 50-inch televisie. De open ruimte onder de televisie en de planken in het midden van het apparaat bieden voldoende ruimte voor thuisbioscoopapparatuur, gameconsoles en meer. De kasten gaan soepel open en dicht als de scharnieren goed zijn afgesteld, en ze bieden een mooi stukje verborgen opbergruimte voor extra kabels of iets anders dat je wilt verbergen.

De opslag is uitstekend, met een grote ruimte onder de televisie voor thuisbioscoopapparatuur, twee grote open planken in het midden en aan beide zijden gesloten kasten voor dvd's, extra kabels en al het andere dat u bij de hand wilt hebben hand.

Image
Image

Bottom Line

De Ameriwood Home Carson tv-standaard biedt een stevige basis voor je televisie- en thuisbioscoopapparatuur. De basis is groot genoeg om zowel op tapijt als op harde vloeren zoals tegels en vinyl ijzersterk te zijn, en de zes steunpalen bieden grote stabiliteit in elke richting.

Kabelbeheer en opslag: inclusief degelijk kabelbeheer en gesloten opslag

Deze standaard heeft geen geavanceerde kabelbeheerfuncties, maar heeft wel grote sleuven aan de achterkant die het gemakkelijk maken om kabels door te voeren. Als je alles er zo netjes mogelijk uit wilt laten zien, zou een gemakkelijke oplossing zijn om het netsnoer van de televisie en de invoerkabels met een ritssluiting aan de middensteun vast te maken, zodat ze aan het zicht worden onttrokken.

De opslag is uitstekend, met een grote ruimte onder de televisie voor thuisbioscoopapparatuur, twee grote open planken in het midden en aan beide zijden gesloten kasten voor dvd's, extra kabels en al het andere dat u bij de hand wilt hebben hand.

Bottom Line

De Ameriwood Home Carson tv-standaard kost meestal rond de $ 90, en het vertegenwoordigt een solide deal voor die prijs. Concurrenten zoals de Convenience Concepts Designs2GO tv-standaard zijn meestal ook vergelijkbaar geprijsd, terwijl alles dat grotere televisies kan ondersteunen, meestal voor veel meer verkoopt. Je kunt goedkopere opties vinden voor kleinere formaten, maar als je een standaard nodig hebt die een 60-pond, 50-inch televisie kan ondersteunen, is de Ameriwood Home Carson een goede deal.

Concurrentie: je moet meer betalen als je iets beters wilt

De Convenience Concepts Designs2GO tv-standaard die in het vorige gedeelte werd genoemd, is de naaste concurrent van Carson. Ze zijn beide ontworpen voor televisies tot 50 inch, en ze zijn meestal verkrijgbaar tegen vergelijkbare prijspunten. De Ameriwood-standaard is over het algemeen de betere optie, omdat deze houten kastdeuren gebruikt, terwijl de Convenience Concepts plastic deuren gebruikt.

In vergelijking met een concurrent zoals de Devaise 3-in-1 tv-standaard, komt de Ameriwood-eenheid daar ook als beste uit de bus. Deze stands hebben ook een vergelijkbare prijs, maar de Ameriwood-stand is steviger en heeft zowel gesloten als open opslag, terwijl de Devaise-eenheid volledig open is.

Andere concurrenten, zoals de Walker Edison TV-standaard, bieden een duurzamere constructie van vezelplaat van gemiddelde dichtheid, maar zijn meestal duurder. De Walker Edison kost doorgaans rond de $ 150.

Dit is een geweldige standaard als je tv niet te groot is

De Ameriwood Carson tv-standaard is een goede optie als je een televisie hebt die niet groter is dan 50 inch en niet meer dan 60 pond weegt. Het is een van de beste opties die je voor deze prijs kunt vinden, dus het is een goede keuze als je een fan bent van dit soort metaal-en-houtontwerp.

Specs

  • Productnaam Carson TV-standaard
  • Product Merk Ameriwood Home
  • UPC 029986119513
  • Prijs $93,32
  • Gewicht 60 lbs.
  • Productafmetingen 47,2 x 20,5 x 15,75 inch.
  • Materiaal Laminaatvezelplaat en metaal
  • Tv-limiet 50”
  • Tv-gewichtslimiet 60 lbs.
  • Garantie Een jaar

Aanbevolen: