Hoe Peacock TV op Fire Stick te updaten

Inhoudsopgave:

Hoe Peacock TV op Fire Stick te updaten
Hoe Peacock TV op Fire Stick te updaten
Anonim

Wat te weten

  • Automatisch: Selecteer Instellingen > Applicaties > Appstore > Automatisch Updates > Aan.
  • Handmatig: Markeer de Peacock-app > selecteer de Menu-knop (drie horizontale lijnen) op uw afstandsbediening > Beheren >Meer info > Update.

Dit artikel legt uit hoe je Peacock on Fire Stick kunt updaten. Stel automatische app-updates in zodat u niet hoeft te onthouden om automatische updates aan te vinken of uit te schakelen en handmatige updates uit te voeren wanneer ze klaar zijn.

Deze instructies zijn van toepassing op alle Fire TV Stick-modellen en Amazon Fire Smart TV's.

Kun je Peacock TV kijken op Fire Stick?

Je kunt Peacock TV kijken op alle Fire TV Stick-apparaten. In het verleden was de aanbevolen manier om toegang te krijgen tot Peacock om de procedure te gebruiken voor het sideloaden van apps op je Fire TV.

Peacock TV kan nu worden gedownload volgens het gebruikelijke proces voor het downloaden van apps naar Fire TV via de Appstore.

Hoe download ik Peacock TV op Fire Stick?

Zoek en download de Peacock TV-app met behulp van het Amazon Fire Search-menu of rechtstreeks naar de Appstore.

  1. Selecteer Find in het Fire TV-menu > Search > en voer Peacock in de zoekbalk in. U kunt ook Find > Appstore kiezen om naar de Peacock TV-app te zoeken.

    Image
    Image
  2. Open het zoekresultaat en selecteer de Get knop om Peacock TV te downloaden.

  3. Zodra de app is gedownload en geïnstalleerd, drukt u op de knop Play om deze te openen.

    Image
    Image

    U kunt ook de Menu-knop (drie horizontale lijnen) gebruiken om de app te starten nadat u deze hebt geïnstalleerd.

Hoe update ik mijn pauw op mijn vuurstok?

Zodra je Peacock hebt gedownload, kun je ervoor kiezen om automatische updates in te schakelen of de app handmatig bij te werken op je Fire Stick.

Automatische app-updates inschakelen

Als je deze instelling inschakelt, is deze ook van toepassing op alle andere apps op je Fire TV Stick.

  1. Selecteer Instellingen (tandwielpictogram) helemaal rechts in het menu en kies vervolgens Applicaties.

    Image
    Image
  2. Selecteer op de pagina Toepassingen Appstore.

    Image
    Image
  3. Selecteer Automatische updates om deze functie in te schakelen. Als je het al hebt ingeschakeld, verschijnt On onder Automatische updates.

    Image
    Image

    Om sideloaded apps op Fire Stick bij te werken, installeer een app van derden. Schakel vervolgens ADB Debugging in en toestemming voor Apps van onbekende bronnen van Settings > My Fire TV > Opties voor ontwikkelaars.

Peacock TV handmatig bijwerken op Fire TV

Als je app-updates liever in de gaten houdt, gebruik dan de handmatige update-optie.

  1. Navigeer naar Instellingen > Applicaties > Appstore.
  2. Selecteer Automatische updates om het van Aan naar Uit. te zetten

    Image
    Image
  3. Selecteer het Apps pictogram in de menubalk om de Peacock-app te vinden wanneer je op een update wilt controleren. Mogelijk vindt u de app ook onder Home > Recent gebruikte apps.

    Image
    Image
  4. Markeer de app, druk op de Menu-knop (met drie horizontale lijnen) op je Fire TV-afstandsbediening en selecteer Meer info.

    Image
    Image

    Als er een update beschikbaar is, verschijnt Update ook in de lijst met opties die op het scherm worden weergegeven wanneer u op de Menu-knop op uw afstandsbediening drukt.

  5. Als de app up-to-date is, verschijnt er een Play-pictogram. Als er een update gereed is, selecteer Update om de nieuwste versie van de app te krijgen.

    Image
    Image

Heeft Fire Stick 2021 Peacock?

Amazon en NBCUniversal zijn een overeenkomst aangegaan die de Peacock TV-app beschikbaar maakt op alle Fire TV-apparaten, inclusief de derde generatie Fire TV Stick 2021.

De lijst met andere Peacock TV-app-compatibele apparaten omvat:

  • Fire TV-streamingsticks (4K en Lite)
  • Fire TV smart televisies
  • Vuurtabletten
  • Fire TV Cube

Deze integratie ondersteunt ook Alexa-besturing om de Peacock-app te openen en gevraagde titels af te spelen. Alexa-spraaknavigatie door het hele menu van Peacock TV-content komt eraan.

FAQ

    Wat is Peacock TV?

    Peacock is de door advertenties ondersteunde streamingdienst van NBCUniversal. Het biedt een breed scala aan films, tv-programma's, nieuws, premiumkanalen, sport, originele inhoud en meer. Naast de gratis laag is er Peacock Premium en Peacock Premium Plus, die meer inhoud en minder advertenties bieden.

    Hoeveel kost Peacock?

    Je kunt Peacock gratis bekijken, hoewel je advertenties zult zien en een aantal programmeerbeperkingen zult tegenkomen. Betaalde niveaus omvatten Peacock Premium, waarmee extra inhoud wordt ontgrendeld, waaronder live sport, terwijl Premium Plus de meeste advertenties elimineert. Bezoek de pagina Peacock Kies een abonnement voor actuele prijsinformatie.

    Hoe kom je aan Peacock TV?

    Om Peacock TV te streamen en te bekijken, gaat u naar de Peacock TV-website en klikt u op Start Watching Now Volg de aanwijzingen om een account aan te maken en selecteer vervolgens Start Watching Als u wilt upgraden naar Premium of Premium Plus voor minder advertenties en meer inhoud, selecteert u uw profielpictogram en klikt u op Upgrade naar Premium

    Hoe krijg ik Peacock op Roku?

    Om toegang te krijgen tot Peacock op Roku, moet je eerst een Peacock-account maken en vervolgens zoeken naar Peacock in de Roku Channel Store. Wanneer u Peacock TV vindt, selecteert u Kanaal toevoegen en opent u Peacock TV vanuit uw zenderlijst. U wordt gevraagd om in te loggen met uw accountgegevens.

Aanbevolen: