Hoe te streamen op Disney Plus (ook bekend als Disney+)

Inhoudsopgave:

Hoe te streamen op Disney Plus (ook bekend als Disney+)
Hoe te streamen op Disney Plus (ook bekend als Disney+)
Anonim

Wat te weten

  • Ga naar disneyplus.com en selecteer Aanmelden voor alleen Disney+, en volg de aanmeldstappen. Verifieer je account en begin met streamen.
  • Je kunt op vier apparaten tegelijk kijken, maar je hebt de app nodig om te streamen op mobiel of PS4.

Dit artikel legt uit hoe je je aanmeldt voor Disney+ en hiermee shows of films kunt streamen. Het legt ook de inhoud van de dienst uit en behandelt de verschillen tussen de dienst en Netflix.

Aanmelden voor Disney+

Je kunt je aanmelden voor Disney+ via de website of de app. Zo meldt u zich aan via de website:

  1. Navigeer naar disneyplus.com en selecteer Aanmelden voor alleen Disney+ onder de grote blauwe knop. Wanneer je op de site aankomt, kan het ontwerp zijn gewijzigd, dus zoek naar de link of knop die je verwijst om je aan te melden voor Disney+ of om Disney+ te proberen.

    Image
    Image

    Kies Get All Three… als je Disney+ wilt bundelen met Hulu en ESPN+. Er is geen gratis proefperiode voor de bundel, dus er worden direct kosten in rekening gebracht.

  2. Voer uw e-mailadres in en druk op Akkoord & Doorgaan.

    Image
    Image
  3. Kies een wachtwoord en druk op Doorgaan.

    Image
    Image
  4. Kies een abonnementstype, voer uw creditcardgegevens in en druk op Akkoord & Abonneren.

    Image
    Image

    Je moet factuurgegevens invoeren om de gratis proefversie van Disney+ te ontvangen, maar er worden niet meteen kosten in rekening gebracht. Er worden kosten in rekening gebracht als u niet voor het einde van de proefperiode annuleert.

  5. Klik op start Disney streamen+ om te beginnen.

    Image
    Image

Uw Disney+-account verifiëren

Wanneer je je voor het eerst aanmeldt voor Disney+, krijg je mogelijk een leeg scherm en een foutmelding te zien. Als dat je overkomt, betekent dit dat je je Disney+-account moet verifiëren voordat je kunt beginnen met streamen.

Zo verifieer je je Disney+ account:

  1. Als Disney+ een leeg scherm weergeeft, selecteer je het accountpictogram in de rechterbovenhoek.

    Als je geen profielen hebt ingesteld, ziet het pictogram eruit als Mickey Mouse.

    Image
    Image
  2. Druk op Account.

    Image
    Image
  3. Kies Account verifiëren.

    Image
    Image
  4. Controleer je e-mail voor een verificatiecode van Disney+. Zodra het is aangekomen, voert u het in op de Disney+ verificatiepagina en drukt u op Doorgaan.

    Image
    Image
  5. Je bent nu klaar om te beginnen met streamen.

Welke inhoud kun je bekijken op Disney+?

Disney+ is de streaming-thuisbasis voor films en tv-shows van Disney, Pixar, Marvel en Lucasfilm. Het heeft ook inhoud van National Geographic. Hoewel films met R-rating en wat origineel materiaal, zoals Marvel's Runaways, nog steeds op Hulu zullen verschijnen, zal het grootste deel van de inhoud van die vijf bronnen exclusief beschikbaar zijn op Disney+.

Image
Image

Als je graag naar de nieuwste Marvel Cinematic Universe- of Star Wars-films op Netflix kijkt, kun je overwegen over te stappen naar Disney+. De laatste Disney-film die op Netflix verscheen, was Ant-Man and the Wasp. Disney+ wordt de exclusieve streamingdienst voor alle toekomstige Disney-, Marvel-, Pixar- en Lucasfilm-films.

Naast films heeft Disney+ ook veel originele inhoud. De service heeft originele Star Wars-series zoals The Mandalorian, originele series die zich afspelen in het Marvel Cinematic Universe, originele National Geographic-documentaires en meer.

Alle content op Disney+ is on-demand beschikbaar en er is geen pay-per-view-mechanisme. Dat betekent dat je abonnement je toegang geeft tot de volledige streamingbibliotheek en dat er geen optie is om extra te betalen om films te huren.

Is Disney+ verbonden met ESPN+ of Hulu?

Disney is eigenaar van ESPN (en ESPN+) en Hulu, maar het zijn elk afzonderlijke diensten waarvoor u zich afzonderlijk kunt aanmelden. Fans van alle drie de diensten hebben ook de mogelijkheid om zich aan te melden voor een bundel van Disney+, ESPN+ en Hulu voor een laag maandelijks bedrag.

Als je Hulu bundelt met Disney+, krijg je de versie van Hulu die reclame bevat. Als u de reclamevrije versie van Hulu of Hulu With Live TV wilt, moet u zich voor elke service afzonderlijk aanmelden.

Hoe Disney te kijken+

De belangrijkste manier om naar Disney+ te kijken is via de Disney+ website, die een streaming videospeler bevat die in de meeste moderne browsers werkt.

Image
Image

Disney+ lijkt veel op andere streamingdiensten, zoals Netflix en Hulu. De streamingbibliotheek heeft een aantal categorieën, waaronder films, series en originelen, en er is ook een zoekfunctie die u kunt gebruiken om specifieke titels te vinden.

De service bevat ook een volglijst die werkt zoals de volglijsten die worden meegeleverd met services zoals Hulu en Netflix. Gebruikers kunnen films, televisieprogramma's en originelen opslaan om ze op een later tijdstip te bekijken.

Hoeveel shows kun je tegelijk kijken op Disney+?

Streamingservices stellen een limiet aan het aantal streams dat je tegelijk kunt bekijken met één account. Zelfs als u met een service meerdere profielen kunt maken, betekent dit niet dat u alle profielen tegelijkertijd kunt gebruiken.

Met

Disney+ kun je tegelijkertijd naar vier apparaten streamen. Dat betekent dat je The Mandalorian op je smart-tv kunt kijken terwijl je kinderen allemaal tekenfilms en films kijken op een combinatie van drie smartphones, tablets, gameconsoles of andere compatibele streamingapparaten.

Als je naar meer dan vier apparaten tegelijk probeert te streamen, zie je Foutcode 75. Stop met streamen op een van je apparaten om deze code te wissen.

Hoe de Disney+ volglijst te gebruiken

  1. Navigeer naar disneyplus.com, of open de Disney+ app en selecteer een programma of film die je wilt bewaren voor later.

    Image
    Image
  2. Druk op de landingspagina van de serie of film op het + symbool.

    Dit is een goede manier om originele shows zoals The Mandalorian bij te houden, die wekelijks nieuwe afleveringen hebben.

    Image
    Image
  3. Als u de show of film later wilt bekijken, kiest u WATCHLIST.

    Image
    Image
  4. Selecteer met de volglijst open de show of film die je wilt bekijken.

    Image
    Image

Kun je Disney+ kijken op mobiele apparaten en televisies?

Je kunt niet alleen kijken op je computer, maar ook een app downloaden om Disney+ op verschillende andere apparaten te streamen.

Image
Image

De Disney+ app is compatibel met smartphones, tablets en sommige streamingapparaten, waaronder Roku. Het is ook compatibel met sommige slimme televisies en er is een versie die werkt met PS4.

Hier kun je de Disney+ app downloaden:

  • Android: Disney+ op Google Play
  • iOS: Disney+ in de App Store
  • Roku: Disney+ in de Roku Channel Store
  • Xbox One: Disney+ in de Windows Store
  • PlayStation 4: Disney+ in de PlayStation Store
  • Fire TV: Disney+ in de Amazon app store
  • Andere smart-tv's: downloaden via uw smart-tv-interface

Een voordeel van de Disney+ app is dat je kunt streamen zonder aan je computer gebonden te zijn, maar het heeft ook wat extra functionaliteit. Met de versies van het streamingapparaat, de smart TV en de gameconsole kunt u bijvoorbeeld allemaal rechtstreeks naar uw televisie streamen.

Met de tabletversie van de app kun je ook programma's en films rechtstreeks naar je apparaat downloaden, zodat je ze later zonder internetverbinding kunt bekijken.

Met Disney Plus kun je je account met maximaal vier apparaten delen en kleine kijkfeestjes geven met GroupWatch.

Als je het hebt geprobeerd en hebt besloten dat je het niet leuk vindt, kun je Disney+ als volgt annuleren.

Wat is Disney+?

Disney+ is Disney plus Pixar plus Marvel plus Star Wars plus National Geographic, wat eigenlijk gewoon betekent dat het een streamingdienst is die is gebouwd om alle media-eigendommen van Disney te huisvesten. Het is in wezen Disney's antwoord op Netflix, lijkt erg op Netflix in termen van functionaliteit en inhoud, en het dient als de officiële streaming-thuisbasis voor alle Disney-eigendommen die vroeger beschikbaar waren via Netflix.

De Disney+-service is gebaseerd op een abonnement en stelt abonnees in staat on-demand films en shows te streamen via een website op computers en laptops, of een app op telefoons, tablets en streaming-apparaten. Er is geen verbinding tussen Disney+ en Disney Channel, dus je hebt geen kabelabonnement nodig om toegang te krijgen tot deze dienst. Disney is ook eigenaar van ESPN en Hulu en biedt een optie om alle drie de diensten samen te bundelen voor één maandelijks bedrag.

Hoewel de streamingbibliotheek van Disney+ kleiner is, is deze ook meer gefocust. Als je een fan bent van Disney, Marvel en Star Wars, dan is Disney+ de enige plek waar je die titels kunt vinden.

Disney+ verschilt ook van diensten zoals Netflix doordat ze dichter bij de oude strategie voor het uitbrengen van content in televisiestijl kwamen. In plaats van hele seizoenen in één keer uit te brengen zoals Netflix, volgt Disney+ een wekelijks releaseschema voor hun originele programmering. Kijkers die gewend zijn geraakt aan bingewatchen op Netflix, zullen deze terugkeer naar wekelijkse afleveringen misschien een beetje frustrerend vinden.

Je kunt een virtuele assistent gebruiken om door Disney Plus te navigeren, inclusief Google Assistant.

FAQ

    Hoe kun je Disney+ vanaf een telefoon naar een tv streamen?

    Als je iOS gebruikt, kun je met de AirPlay-functie video's streamen naar een compatibele smart-tv of Apple TV-apparaat. Tik gewoon op het AirPlay-pictogram terwijl je een Disney+-video bekijkt en kies vervolgens het apparaat waarnaar je wilt streamen. Gebruik op Android de Cast-functie op dezelfde manier om van je telefoon naar een compatibele smart-tv of Google Chromecast-apparaat te streamen.

    Hoeveel kost Disney+?

    Vanaf augustus 2021 kost een Disney+-abonnement $ 7,99 per maand (USD) of $ 79,99 per jaar. Er is ook een bundeldeal waarmee je Disney+, Hulu en ESPN+ samen kunt krijgen voor $ 13,99/maand (Hulu wordt door advertenties ondersteund) of $ 19,99/maand (geen Hulu-advertenties).

    Hoe kun je een Disney+ abonnement opzeggen?

    Log in op de Disney+ website en selecteer je profile > Account > Abonnement opzeggen Selecteer vervolgens Annulering voltooien om de wijziging te bevestigen. Als je je hebt geabonneerd op Disney+ via een iOS- of Android-apparaat, moet je je abonnement beheren via Apple en Google.

    Hoe verander je de taal op Disney+?

    Selecteer het Audio and Sub title icoon terwijl je een video bekijkt. Je zou het in de rechterbovenhoek van het scherm moeten vinden. Selecteer vervolgens uw voorkeurstaal.