Hoe u uw huis kunt vervagen op Google Maps

Inhoudsopgave:

Hoe u uw huis kunt vervagen op Google Maps
Hoe u uw huis kunt vervagen op Google Maps
Anonim

Wat te weten

  • Je moet naar je huis zoeken en Street View openen om het proces van het vervagen van je huis op Google Street View te starten.
  • Meld een probleem in Street View en vul het formulier in om Google te vragen je huis te vervagen.
  • Zodra je dit proces hebt voltooid, kan het niet ongedaan worden gemaakt. Je huis wordt permanent vervaagd in Google Street View.

Dit artikel geeft informatie over hoe je je huis op Google maps kunt vervagen met de desktop-app en waarom je dat misschien zou willen.

Waarom je huis vervagen op Google Maps?

In Google Maps Live Street View kan iedereen virtueel naar uw huis "rijden" en vervolgens alles over uw huis bekijken op de foto's die door Google zijn gemaakt. Als je meer privacy wilt, kun je je huis vervagen op Google Maps.

Afbeeldingen die door Google zijn gemaakt voor Street View kunnen voor een aantal snode doeleinden worden gebruikt, waaronder:

  • Potentiële dieven kunnen een eigendom opsporen voor mogelijke beveiligingsproblemen, zoals hoge heggen of gemakkelijke toegang tot bovenste ramen.
  • Bedrijven die op zoek zijn naar potentiële klanten, kunnen zien of uw huis nieuwe ramen, deuren of extern werk nodig heeft om te proberen u te bereiken met hun marketinginspanningen.
  • Snoopy-buren proberen mogelijk overtredingen van de lokale code te identificeren, zodat ze je kunnen aangeven bij de lokale autoriteiten en je in de problemen kunnen brengen.

Hoe u uw huis kunt vervagen op Google Maps

Je kunt Google vragen om je huis te vervagen, zodat mensen geen details over je eigendom kunnen onderscheiden van Street View.

Als je Google hebt gevraagd om je huis te vervagen, onthoud dan dat je het proces niet kunt terugdraaien. Nadat uw verzoek is verwerkt, kan niemand uw huis of eigendom meer zien op Street View in Google Maps.

  1. Open de desktop-app van Google Maps en zorg ervoor dat u bent ingelogd op uw Google-account. Typ uw thuisadres in het zoekveld. Selecteer het adres voor uw huis.

    Image
    Image
  2. Om de Street View-afbeelding van uw huis te zien, selecteert u en houdt u uw muisaanwijzer op het kleine gele mensenpictogram in de rechterbenedenhoek van de kaart. Sleep dit pictogram naar de weg voor je huis.

    Image
    Image
  3. Als je eenmaal in Street View bent, gebruik je de pijltoetsen om de weergave te draaien, zodat je je huis recht voor je kunt zien.

    Image
    Image

    Als je het menselijke pictogram naar de kaart sleept en je ziet geen blauwe lijn op de weg voor je huis, dan betekent dit dat je weg niet op de Street View-route van Google ligt, en dat doe je niet u hoeft zich geen zorgen te maken dat Street View afbeeldingen van uw huis opslaat. Je kunt het pictogram van een mens alleen neerzetten op een weg die blauw is gemarkeerd.

  4. Zodra je je huis in beeld hebt, selecteer je een probleem melden in de rechterbenedenhoek van het scherm.

    Image
    Image
  5. Je ziet de afbeelding van Street View met een klein rood vak in het midden. U kunt de afbeelding draaien of in- en uitzoomen om de doos alleen op uw huis of het hele pand te centreren. Vul het formulier in door Mijn huis te selecteren in het gedeelte Vervaging aanvragen. U ziet een veld waarin u meer details kunt opgeven, zodat Google nauwkeurig kan bepalen welk deel van de afbeelding u wilt vervagen.

    Image
    Image
  6. Vul ten slotte het vereiste e-mailadresformulier in, voltooi de reCAPTCHA-verificatie en selecteer Submit.

Zodra u dit formulier heeft verzonden, moet u wachten tot Google het verzoek heeft beoordeeld en heeft gereageerd. Google kan contact opnemen via e-mail om om aanvullende informatie te vragen. Of u ontvangt gewoon een bevestiging dat de afbeelding die u hebt aangevraagd, wazig is gemaakt in Street View. Hoe dan ook, dit is een goede benadering van Google om je privacy weer in eigen handen te geven.

FAQ

    Hoe stel ik mijn thuisadres in op Google Maps?

    Ga in een browser naar Menu > Jouw plaatsen > Labeled >Home Voer uw thuisadres in en klik vervolgens op Opslaan Om uw thuisadres te wijzigen, zoekt u naar Home en selecteert uBewerken naast je thuisadres in de zoekbalk.

    Hoe update ik mijn thuisadresgegevens op Google Maps?

    Als u een onjuist adres op Google Maps wilt melden, selecteert u Bewerking voorstellen Om foto's toe te voegen, gaat u naar het gedeelte Foto's en selecteert u Een foto toevoegen Om een ontbrekende locatie te melden, klikt u met de rechtermuisknop of houdt u ingedrukt waar de nieuwe plaats moet komen en selecteert u Een ontbrekende plaats toevoegen

    Wat is de gemakkelijkste manier om mijn huis te vinden op Google Street View?

    Ga naar Instant Street View of ShowMyStreet en voer je adres in. U kunt ook naar Google Maps gaan, uw adres invoeren en Pegman in de rechterbenedenhoek selecteren om Street View te openen. Probeer op mobiele apparaten de Google Street View-app voor iOS of Android.

    Kan ik mijn huis onscherp maken op Google Maps?

    Nee. Uw beslissing is permanent, wat het in de toekomst moeilijker kan maken om uw huis te verkopen, dus houd daar rekening mee.

Aanbevolen: