Hoe u uw achtergrond kunt vervagen tijdens een FaceTime-oproep in iOS 15

Inhoudsopgave:

Hoe u uw achtergrond kunt vervagen tijdens een FaceTime-oproep in iOS 15
Hoe u uw achtergrond kunt vervagen tijdens een FaceTime-oproep in iOS 15
Anonim

Wat te weten

  • Vóór een oproep, open FaceTime en open je Control Center. Tik op Video-effecten en tik vervolgens op het pictogram Portret om de portretmodus in te schakelen.
  • Tik tijdens je gesprek op de miniatuur van je camera om de weergave te vergroten. Tik vervolgens op het Portret-pictogram linksboven om de portretmodus in te schakelen.
  • Als je de portretmodus gebruikt tijdens een FaceTime-oproep op de iPhone, wordt je achtergrond automatisch vervaagd.

Met iOS 15 bracht Apple zijn populaire portretmodus van de Camera-app naar FaceTime. Door de portretmodus te gebruiken tijdens je videogesprek, vervaagt alles achter je automatisch. Dan kun je je gezicht markeren en achtergrondafleiding elimineren.

Niet alle iPhones met iOS15 kunnen deze functie gebruiken. Alleen degenen die diepteregeling ondersteunen, kunnen deze functie gebruiken.

Schakel de portretmodus in om je achtergrond te vervagen in FaceTime

In de portretmodus kunnen degenen die u belt u duidelijk zien, dus of het nu een zakelijk of een persoonlijk gesprek is, u kunt bijna overal zijn of bijna alles achter u hebben zonder af te leiden van uw videogesprek.

Als de portretmodus is ingeschakeld, kun je nog steeds memoji's, filters, stickers en tekst gebruiken tijdens je FaceTime-gesprek. U kunt dus genieten van dezelfde leuke functies voor uw gesprek terwijl u tegelijkertijd uw achtergrond vervaagt.

Belangrijk

Portretmodus is niet beschikbaar als je overschakelt naar de camera aan de achterkant op je iPhone.

Je kunt de portretmodus in FaceTime op twee manieren inschakelen.

Schakel de portretmodus in voor een FaceTime-oproep

Als jij degene bent die de FaceTime-oproep doet, kun je je van tevoren voorbereiden door de portretmodus in te schakelen.

  1. Open de FaceTime-app en veeg om het Control Center op je iPhone weer te geven zoals je dat normaal zou doen.
  2. Tik op Video-effecten linksboven.
  3. Tik op het pictogram Portret om de portretmodus in te schakelen.

    U kunt vervolgens vegen om het Control Center te verlaten, terug te keren naar FaceTime en te bellen.

    Image
    Image

Schakel portretmodus in tijdens een FaceTime-gesprek

Als je aan de ontvangende kant van een FaceTime-videogesprek zit, kun je tijdens het gesprek gemakkelijk de portretmodus inschakelen.

  1. Tik op de miniatuur van je cameraweergave in de hoek.
  2. Tik op het Portrait pictogram in de linkerbovenhoek van de grotere weergave die wordt weergegeven. Je zou onmiddellijk je achtergrondvervaging moeten zien en het pictogram zal een witte omtrek hebben.
  3. Je kunt je cameraweergave terugzetten naar een miniatuur door op de pijlen rechtsboven te tikken.

    Je kunt dan je FaceTime-gesprek voortzetten zonder je zorgen te maken over wat er op de achtergrond te zien is voor je beller. Als je besluit om de vervaging ongedaan te maken, tik je op je miniatuur en tik je op het portretpictogram om de portretmodus uit te schakelen.

    Tip

    De portretmodus is ingeschakeld wanneer het pictogram wit omlijnd is en uitgeschakeld wanneer het een zwarte omlijning heeft.

    Image
    Image

Benieuwd welke andere nieuwe functies Apple naar de iPhone heeft gebracht? Bekijk dan deze iOS 15-functies die geen groot nieuws hebben gemaakt.

FAQ

    Hoe kom je af van achtergrondgeluid op FaceTime?

    Je kunt de functie voor stemisolatie gebruiken om achtergrondgeluid te blokkeren als je iOS 15 hebt. Start een FaceTime-oproep, open Control Center en zet de microfoonmodus opSpraakisolatie.

    Hoe maak ik de achtergrond luider op FaceTime?

    Je kunt het omgevingsgeluid tijdens een FaceTime-gesprek verhogen met de functie Wide Spectrum in iOS 15. Start een FaceTime-gesprek, open Control Center en zet de microfoonmodus opBreed spectrum.

Aanbevolen: