Nieuwe hardloop- en meditatiefuncties gepland voor Apple Fitness+

Nieuwe hardloop- en meditatiefuncties gepland voor Apple Fitness+
Nieuwe hardloop- en meditatiefuncties gepland voor Apple Fitness+
Anonim

Apple is van plan om nieuwe hardloop- en meditatie-uitlopers van zijn Time to Walk "audio-wandelervaring" voor Fitness+ op de Apple Watch uit te brengen.

Volgens Bloomberg tech columnist Mark Gurman werkt Apple momenteel aan variaties van Time to Walk genaamd "Time to Run" en "Audio Meditations". Apple heeft nog geen aanvullende details onthuld, maar het feit dat ze zijn bevestigd als variaties op Time to Walk betekent dat ze waarschijnlijk op een vergelijkbare manier zullen werken.

Image
Image

Time to Walk, dat beschikbaar is voor Fitness+-abonnees, is bedoeld om Apple Watch-gebruikers aan te moedigen vaker te gaan wandelen. Elke Time to Walk-aflevering bevat een beroemdheidsgast die persoonlijke verhalen, grappen, herinneringen en meer deelt, aangevuld met foto's die op de wijzerplaat verschijnen.

Zodra de gast klaar is met zijn verhaal, begint een afspeellijst die ze maken, zodat je kunt blijven meelopen met een aangrijpende soundtrack.

Time to Run en Audio-meditaties zullen hoogstwaarschijnlijk op een vergelijkbare manier werken, waarbij beroemdheden verhalen en anekdotes leveren die bedoeld zijn om te inspireren. Het belangrijkste verschil is dat je gaat rennen of mediteren in plaats van wandelen.

Image
Image

Het is niet bekend of voor deze nieuwe functies een Fitness+-abonnement nodig is, zoals Time to Walk doet, maar het is waarschijnlijk.

Apple heeft geen verwachte releasedatum gegeven voor Time to Run of Audio Meditations, waarbij Gurman zegt dat ze "in de maak" zijn. Als een Fitness+-abonnement vereist is (je hebt ook een Apple Watch 3 of nieuwer nodig), kun je je aanmelden voor $ 9.99 per maand of $ 79,99 per jaar.