Hoe toegang te krijgen tot iCloud vanaf uw Android-telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe toegang te krijgen tot iCloud vanaf uw Android-telefoon
Hoe toegang te krijgen tot iCloud vanaf uw Android-telefoon
Anonim

Wat te weten

  • Toegang tot iCloud-foto's: log in bij iCloud vanuit elke mobiele browser en tik op Photos.
  • Toegang tot iCloud-e-mail: Open Gmail en tik op Menu > Instellingen. Tik op Account toevoegen > Other en voer vervolgens uw iCloud-inloggegevens in.
  • Toegang tot iCloud-agenda/contacten: je hebt een iPhone of iPad en een computer nodig om gegevens van iCloud naar Android over te zetten.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u toegang krijgt tot iCloud-foto's, e-mail, agenda's en contacten vanaf een Android-apparaat.

Toegang tot iCloud-foto's op een Android

Om toegang te krijgen tot uw iCloud-foto's op een Android, logt u in op uw account vanuit een mobiele browser. Tik op Foto's,en je ziet elke afbeelding die je in iCloud hebt opgeslagen.

Image
Image

Je kunt ook iCloud-links maken om foto's en video's te delen, albums te bekijken en accountinstellingen te bekijken.

Image
Image

Een andere optie, als je je iPhone nog hebt, is om de Google Foto's-app voor iOS te downloaden en je foto's daar te synchroniseren. U kunt daar met uw foto's werken, net zoals u iCloud-foto's gebruikt.

Als je je foto's naar Google Foto's verplaatst met de app voor iOS, kan het uploaden even duren (afhankelijk van het aantal foto's).

Toegang tot iCloud e-mail

Als je een Apple-e-mailadres hebt, zoals @mac, @me of @icloud, heb je toegang tot je berichten in de iCloud-inbox. Stel dit op een Android-smartphone in met Gmail.

  1. Open Gmail en tik op de knop Menu in de linkerbovenhoek.
  2. Tik op Instellingen.
  3. Tik op Account toevoegen > Other.

    Image
    Image
  4. Volg de aanwijzingen om uw iCloud-e-mailadres en wachtwoord in te voeren. Gmail voltooit het proces en dan heb je toegang tot je iCloud-inbox.

Toegang tot iCloud-agenda's en contacten op een Android

Er is geen eenvoudige manier om toegang te krijgen tot uw iCloud-agenda of contacten op een Android. Je hebt een iPhone of iPad en een computer nodig om de gegevens over te zetten.

  1. Ga op je iPhone of iPad naar Instellingen.
  2. Tik op je naam.
  3. Tik op iCloud.
  4. Schakel Contacten en Kalenders. in

    Mogelijk moet u zich eerst aanmelden bij uw iCloud-account als u nog niet bent aangemeld.

    Image
    Image
  5. Op je computer, open een webbrowser, ga naar www.icloud.com en log in op je account.

    Image
    Image
  6. Klik op het Kalender icoon.
  7. Klik in het linkerdeelvenster op de knop Agenda delen naast de agenda die u wilt exporteren. Selecteer in het pop-upvenster Public Calendar. Klik op Kopieer link en vervolgens op OK.
  8. Open een nieuw browsertabblad of -venster en plak de gekopieerde URL.
  9. Verander webcal aan het begin van de URL in http en druk op Enter. Als u dit doet, wordt een dialoogvenster Bestand opslaan geopend. Sla het bestand op in een map naar keuze. Je kunt het ook hernoemen zolang je de.ics-extensie niet bewerkt.
  10. Open en log in op Google Agenda in uw webbrowser.
  11. Klik in het linkerdeelvenster van de Google Agenda-interface op de menupijl rechts van Andere agenda's. Klik op Kalender importeren.

  12. Selecteer het geëxporteerde agendabestand dat u van iCloud hebt gedownload. Je kunt ook de bestemmings-Google-agenda kiezen (als je er meer dan één hebt) in hetzelfde dialoogvenster.
  13. Klik op de Import knop om het bestand te uploaden.
  14. Zodra het importeren is voltooid, zou u de geïmporteerde items in de Google Agenda-webinterface en op uw Android-apparaat moeten kunnen zien.

U kunt een soortgelijk proces volgen om uw contacten over te zetten van een iPhone naar een Android-smartphone.

Aanbevolen: