Hoe de Clubhouse-app te gebruiken

Inhoudsopgave:

Hoe de Clubhouse-app te gebruiken
Hoe de Clubhouse-app te gebruiken
Anonim

Wat te weten

  • Download Clubhouse en volg de aanwijzingen om een profiel aan te maken, een gebruikersnaam te kiezen en andere installatietaken uit te voeren.
  • Een kamer starten: Tik op Start een kamer en kies Open, Sociaal of Gesloten. Selecteer je onderwerp > Let's Go.
  • Tik op een willekeurige kamer om mee te doen. Tik op het Steek je hand pictogram om de moderator het dempen te laten opheffen als je wilt deelnemen.

Dit artikel legt uit hoe je de Clubhouse-app voor audio-sociale netwerken voor iOS en Android gebruikt. De informatie behandelt hoe je een profiel maakt, hoe je mensen volgt en hoe je aan de slag gaat om lid te worden van chatruimten.

Maak een profiel

Als je de Clubhouse-app voor iOS of Android downloadt, zal Clubhouse je door de stappen leiden om een profiel aan te maken en aan de slag te gaan.

  1. Download Clubhouse uit de App Store of download de Android Clubhouse-app uit de Google Play Store en tik vervolgens op Welkom in om te beginnen.
  2. Voer je telefoonnummer in en tik op Volgende.
  3. Clubhouse stuurt je een verificatiecode. Voer de code in en tik op Volgende.

    Image
    Image
  4. Clubhouse begint met het opzetten van je profiel. Tik op Importeren van Twitter als je Twitter-profielinformatie automatisch wilt aanvullen, of tik op Mijn info handmatig invoeren.
  5. Voer je naam in en tik op Volgende. Clubhuis geeft er de voorkeur aan dat mensen hun echte naam gebruiken.
  6. Selecteer een gebruikersnaam. Gebruikersnamen beginnen met @.

    Image
    Image
  7. Voeg een foto toe en tik op Volgende, of tik op Skip om deze stap voorlopig over te slaan.
  8. Tik op OK om Clubhouse toegang te geven tot je contacten en je vrienden te vinden of tik op Niet toestaan. Of tik op Skip om deze stap over te slaan.

    Als je Clubhouse geen toegang geeft tot je contacten, maar een vriend zijn contacten uploadt naar Clubhouse, en jouw info staat op die lijst, worden andere mensen gewaarschuwd dat je lid bent geworden van Clubhouse.

  9. Clubhouse toont je een lijst met voorgestelde kamers die je kunt volgen. Selecteer kamers die u wilt volgen en tik vervolgens op Volgen.

    Image
    Image
  10. Tik op Toestaan om Clubhuis-meldingen toe te staan of tik op Niet toestaan als u liever geen meldingen ontvangt.

  11. Uw profielconfiguratie is voltooid en u komt op de startpagina van het clubhuis.

    Image
    Image

Volg mensen en interesses

Wanneer u klaar bent met het maken van uw profiel, tikt u op het vergrootglas om te zoeken naar onderwerpen en ruimtes die u interesseren. Typ een zoekterm of bekijk de Mensen die u wilt volgen suggesties. Tik op Toon meer mensen om meer opties te zien. Of scrol omlaag naar Vind gesprekken over en blader door populaire onderwerpen. Tik op een onderwerp om toegang te krijgen tot meer mensen, onderwerpen en clubs om te volgen.

Image
Image

De startpagina van het clubhuis

Clubhouse heeft geen typische startpagina. In plaats daarvan heeft het een hoofdscherm dat fungeert als een samenvatting van wat er in uw netwerk gebeurt, met live en aanstaande clubhuisruimtes die worden getoond.

Bovenaan staat een chronologisch overzicht van aankomende clubhuiskamers die beschikbaar zijn om lid te worden. Terwijl je naar beneden scrolt, vind je een verzameling live Clubhouse-kamers die zijn geïnspireerd op mensen of interesses die je volgt. Naast de naam en het onderwerp van de Clubhouse-kamer, laat het overzichtsvenster zien hoeveel mensen er in de kamer zijn en hoeveel actieve sprekers er zijn.

Image
Image

Een kamer starten

Hoewel Clubhouse kamers heeft die talloze interesses overspannen, is het gemakkelijk om een kamer te starten en een discussie op gang te brengen die u interesseert. Een kamer starten:

  1. Selecteer de groene Start a room knop onderaan het startscherm.
  2. Selecteer of de nieuwe kamer Open, Sociaal, of Gesloten moet zijn. Open kamers staan open voor iedereen die de link heeft. Sociale zijn alleen beschikbaar voor mensen die je volgt, en gesloten zijn beschikbaar voor mensen die je toestaat om lid te worden.

    Image
    Image
  3. Voeg een Topic toe voor de kamer. Onderwerpen, samenvattingen van de ruimte, zijn optioneel, maar kunnen van cruciaal belang zijn bij het gebruik van een open of sociale ruimte en u wilt dat anderen de discussie snel kunnen vinden.
  4. Selecteer Let's Go en je bent in de lucht. Afhankelijk van de instellingen van de ruimte kunnen anderen deelnemen en kunt u van deelnemers moderators maken om de gesprekken te begeleiden.

    Image
    Image

Hoe lid te worden van een kamer

Lid worden van een clubhuiskamer is net zo eenvoudig als op een kamer tikken die je tegenkomt, hetzij op het startscherm of tijdens het zoeken in onderwerpen en interesses. Wanneer je deelneemt aan een ruimte, wordt je standaard gedempt, maar je kunt de andere luidsprekers horen.

Als je deel wilt uitmaken van het gesprek, vraag dan om te spreken door op het Steek je hand pictogram in de rechterbenedenhoek van de gebruikersinterface van de Clubhouse-kamer te tikken. Het stelt de moderators op de hoogte dat je aan het gesprek wilt deelnemen, en geeft hen de mogelijkheid om je dempen op te heffen of je moderator te maken.

Image
Image

Je kunt ook vrienden aan de kamer toevoegen met behulp van het + pictogram, dat een lijst weergeeft van mensen die je volgen en de optie om de link van de kamer te delen met externe platforms.

Om de kamer te verlaten, tik je op het Stil verlaten icoon. U gaat naar het hoofdscherm van het Clubhuis om deel te nemen aan het volgende gesprek, het volgende onderwerp te zoeken of de app te verlaten.

Aanbevolen: