Hoe blizzb3ar de nieuwste comfortstreamer van Twitch werd

Inhoudsopgave:

Hoe blizzb3ar de nieuwste comfortstreamer van Twitch werd
Hoe blizzb3ar de nieuwste comfortstreamer van Twitch werd
Anonim

Maak kennis met blizzb3ar, de himbo die het hart van Twtich met één stroom tegelijk verovert.

Een nieuwe streamer, de 25-jarige zei dat hij zijn streamingcarrière met een toevalstreffer begon. Een jaar en een Twitch-partnerschap later heeft hij zijn plaats als opkomende ster op het platform gecementeerd.

Image
Image

"Ik zag niet veel mensen zoals ik in gameruimtes, vooral niet op Twitch, en dat wilde ik zijn. Niet wetende dat ik, toen ik eenmaal besloot een Twitch-streamer te worden, andere mensen zou ontmoeten zoals mij, "zei hij in een telefonisch interview met Lifewire.

"Voor mij gaat het altijd om het ontmoeten van vergelijkbare individuen, maar op de lange termijn ook om het creëren van een gemeenschap die constant gastvrij en begripvol is en ook altijd klaar staat om te leren."

Blizz's ruimte, een pastelkleurige droom van paars versierd met pluche beren en videogamememorabilia, belichaamt de sfeer van zijn streams. Lo-fi hiphop beats met een kille en chaotische mix, niet anders dan de combinatie van blauw en rood, om de vloed van lila te creëren die zijn achtergrond verlicht.

In een jaar tijd heeft deze opkomende streamer een publiek van bijna 15.000 volgers verzameld en een toegewijde schare supporters die blij zijn om een fris, representatief gezicht op het platform te zien. Zijn ambities gaan alleen maar omhoog vanaf hier.

Snelle feiten

  • Name: Blizz
  • Leeftijd: 25
  • Van: Maryland
  • Random delight: een zelfgekozen "Tumblr-afwijzing" werd Twitter-gebruiker en nu Twitch-streamer. Blizz heeft een vruchtbare geschiedenis op sociale-mediaplatforms en cultiveert grote aanhang rond zijn unieke stijl van pleitbezorging voor mensenrechten en goede vibes.
  • Belangrijk citaat of motto om naar te leven: "Het leven is als een videogame; als je vijanden ontmoet, betekent dit dat je in de goede richting gaat."

De berenbenodigdheden

Blizz, die Lifewire vroeg om zijn schermnaam te gebruiken om zijn anonimiteit te bewaren, groeide samen met zijn oudere zus op in Maryland in een religieus huishouden. Zijn vader werkte als vrachtwagenchauffeur voor beton, terwijl zijn moeder een gediplomeerd schoonheidsspecialiste was. Hij herinnert zich deze opvoeding als een verstikkende.

Als een queer persoon in een conservatief christelijk gezin, zegt hij dat hij het gevoel had dat zijn creativiteit werd onderdrukt, net als aspecten van zijn meest authentieke zelf.

Videogames boden een vorm van escapisme voor de toekomstige streamer. Hij kreeg toegang tot een assortiment van verschillende werelden in RPG's zoals Kingdom Hearts en creëerde een heel nieuw leven in enkele van zijn favoriete games, zoals Stardew Valley, een game die hij tot op de dag van vandaag streamt.

"Videogames hebben me echt geholpen te ontsnappen, vooral games als Stardew Valley. Je kunt ontsnappen aan het leven in de stad en trouwen met wie je maar wilt, "vertelde hij Lifewire. "Ik speelde niet veel op de universiteit, en nu ik erover nadenk, was het omdat ik niet onder het dak woonde. van mijn ouders en ik ben al ontsnapt… Dus toen ik terugging, begon ik echt weer met het spelen van videogames, en dat was een beetje de reden dat ik naar Twitch ging."

Het is geen verrassing dat hij opnieuw zijn vrijheid in videogames zou vinden via de wereld van streaming.

Image
Image

Blizzbies Unite

Voordat hij zijn leven wijdde om fulltime streamer te worden, werkte Blizz als aannemer voor defensie-, ruimtevaart- en beveiligingsbedrijf BAE Systems. Hij voelde zich onvervuld, dus stopte hij. Drie dagen later namen Twitch-vertegenwoordigers op een ongebruikelijke manier contact met hem op en vroegen of hij partner wilde worden.

"Het was een klein project dat een fulltime ding voor mij werd", zei hij. Iets wat hij tijdens quarantaine begon om de tijd te vullen, werd zijn belangrijkste bron van inkomsten en vreugde.

De typische blizzb3ar-stream combineert het spelen van videogames met een vleugje chaotisch plezier. Hij schommelt tussen urenlang videogames spelen met zijn community en het hosten van liefdadigheidsstreams voor non-profitorganisaties zoals Black Girls Code als lid van Twitch Team Sidequest.

Sociale rechtvaardigheid vormt de kern van zijn merk en daarom wilde hij een veilige ruimte creëren voor zwarte homo's en andere gemarginaliseerde gemeenschappen.

Zijn publiek, liefkozend bekend als de Blizzbies, lijkt zijn meest trotse vreugde te zijn en wat hij tot nu toe ziet als de grootste prestatie van zijn streamingcarrière. De Blizzbies zijn gelijke delen een warme, ondersteunende basis in het centrum van zijn streamingleven en, in zijn woorden, totale snotaap.

Voor mij gaat het altijd om het ontmoeten van vergelijkbare individuen, maar op de lange termijn ook om het creëren van een gemeenschap die constant gastvrij en begripvol is en ook altijd klaar staat om te leren.

"Ze zijn een [wilde] bal van comfort. We zijn als een online gekozen familie. Ik krijg de hele tijd berichten dat [mijn gemeenschap] voor veel mensen als een thuis weg van huis is, " hij zei. "Ze zijn mijn alles."

"Ik was op zoek naar mijn gemeenschap. Ik was op zoek naar een plek waar ik kon leren, ik kon groeien, ik kon begrijpen en ik kon liefhebben. En ik vond het, " zei hij. "Ik hoop dat andere mensen mijn stream vinden en dezelfde soort liefde voelen die ik heb gevonden."

Aanbevolen: