Hoe te updaten naar het nieuwste besturingssysteem van Apple TV

Inhoudsopgave:

Hoe te updaten naar het nieuwste besturingssysteem van Apple TV
Hoe te updaten naar het nieuwste besturingssysteem van Apple TV
Anonim

Wat te weten

  • Start Instellingen app > Systeem > Software-updates > Update Software.
  • Apple zal controleren of er een nieuwe softwareversie is. Als dit het geval is, wordt u gevraagd om Downloaden en installeren.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u uw Apple TV bijwerkt naar het nieuwste besturingssysteem en hoe u automatische updates inschakelt. De instructies in dit artikel zijn van toepassing op Apple TV's van de 4e generatie en hoger.

Hoe tvOS op Apple TV te updaten

De Apple TV 4K en 4e generatie Apple TV draaien software genaamd tvOS, een versie van iOS (het besturingssysteem voor de iPhone, iPod touch en iPad) aangepast voor gebruik op een tv en met een afstandsbediening controle. Daarom zal het proces van het updaten van het besturingssysteem vertrouwd aanvoelen voor iOS-gebruikers:

  1. Start de Settings app.

    Image
    Image
  2. Selecteer Systeem.

    Image
    Image
  3. Selecteer Software-updates.

    Image
    Image
  4. Selecteer Update Software.

    Image
    Image
  5. De Apple TV controleert bij Apple of er een nieuwe versie beschikbaar is. Als dit het geval is, wordt er een bericht weergegeven waarin u wordt gevraagd om te upgraden.
  6. Selecteer Downloaden en installeren.

    Image
    Image
  7. De grootte van de update en de snelheid van je internetverbinding bepalen hoe lang het proces duurt, maar ga ervan uit dat het minstens een paar minuten zal zijn. Wanneer de installatie is voltooid, wordt uw Apple TV opnieuw opgestart en wordt nu het nieuwste besturingssysteem uitgevoerd.

Hoe tvOS automatisch te updaten

Het updaten van tvOS is misschien eenvoudig, maar waarom zou je elke keer al die stappen doorlopen? Je kunt de Apple TV 4K en 4e generatie Apple TV instellen om zichzelf automatisch bij te werken wanneer er een nieuwe versie van tvOS wordt uitgebracht, zodat je je er nooit meer zorgen over hoeft te maken. Hier is hoe:

  1. Ga naar Instellingen > Systeem > Software-updates zoals in de vorige sectie.

    Image
    Image
  2. Markeer Automatisch bijwerken.

    Image
    Image
  3. Klik op deze optie om te schakelen naar On.

    Image
    Image
  4. Als er een update beschikbaar is, zal je Apple TV deze downloaden en installeren zonder dat je het hoeft te controleren.

Aanbevolen: