Hoe EuphoricRoseOX Twitch's nieuwe Bad Girl Obsession werd

Inhoudsopgave:

Hoe EuphoricRoseOX Twitch's nieuwe Bad Girl Obsession werd
Hoe EuphoricRoseOX Twitch's nieuwe Bad Girl Obsession werd
Anonim

Er is een nieuwe stoute meid in de stad en ze brengen euforie in de wereld van livestreaming. Leslie Porter, beter bekend als EuphoricRoseOX, stra alt charisma en een onvervalst merk van uniciteit, durf en talent uit.

Image
Image

Tussen een kakofonie van krachttermen en uitroepen bevindt zich een persoon die gelooft in de radicale kracht van authenticiteit. Het publiek van meer dan 60.000 aanbiddende fans op Twitch en Tiktok modelleert zichzelf naar hun dierbare leider, die hen op kruistochten leidt door populaire rollenspellen, met name hun Grand Theft Auto-avonturen met het merk Bad Girls Club-thema.

"Dit is al jaren mijn droom. Ik zie mezelf dit alleen maar doen", zei Porter in een interview met Lifewire. "Dit succes behalen voelde gewoon goed; het voelde alsof alles wat ik wilde gebeuren eindelijk begon te gebeuren."

Snelle feiten

  • Name: Leslie Porter
  • Leeftijd: 21
  • Gelegen: Michigan
  • Random Delight: Het stan merk! De naam van Porter is geïnspireerd op R&B-zanger SZA's 2012-nummer "Euphraxia" en de ontluikende identiteit van de streamer, als een roos, door de ontberingen in hun leven en carrière.
  • Quote: N/A

Het leven in Rose

Porter was een kind van de jaren 2000, een digital native die gedurende hun hele beginjaren volledige toegang tot internet had. Het werd een plaats van groot comfort.

Zoals vaak het geval is, zijn de virtuele werelden van fictie het enige uitstel voor veel jonge LGBTQ+-kinderen zoals Porter, die zichzelf overgeleverd vinden aan de genade van een onacceptabele ouder. In dit geval was het hun vader. Verder geïsoleerd van de gemeenschap, waren videogames de enige plek waar Porter zijn fantasie kon uitleven.

"Ik heb een goede jeugd gehad… Op school kreeg ik ruzie omdat ik me op mijn gemak voelde. Het is een hele nieuwe golf nu homo's worden geaccepteerd. Ik heb meegemaakt wat ik heb meegemaakt vanwege acceptatieproblemen," Porter gezegd. "Mijn moeder accepteerde me altijd, maar de dingen met mijn vader waren veel. Ik deed wat ik kon met wat ik kreeg."

Fictionele werelden met een vrouwelijke inslag waren de favoriete plekken van de jonge Porter om virtueel te bezoeken. Het omarmen van hun inherente vrouwelijkheid in een ruimte zonder oordeel was cruciaal voor de geboorte van de EuphoricRose0X persona waar velen verliefd op zijn geworden. Het ontdekken van deze spellen en wat ze ermee konden doen was een keerpunt.

"Toen ik me realiseerde dat ik mezelf niet meer kon veranderen, klikte er iets. Ik wist dat ik alles deed, zoals sporten voor iedereen, en ik was niet gelukkig", zei Porter."Mensen zouden me accepteren, of ik zou vertrekken, en ik zou gewoon zijn wie ik was."

Toen ontdekten ze streaming. Ze waren al fan van het medium en noemden populaire makers van inhoud zoals YouTuber CoryxKenshin en Twitch-streamer xo_SweetPea_ox als inspiratiebronnen. Kijken hoe ze omarmen wie ze zijn en een gemeenschap rond hun persoonlijkheden bouwen, inspireerde de toekomstige streamer.

Branding Authenticiteit

Porter had al besloten om op de LIVE-knop te drukken en te beginnen met streamen op 15-jarige leeftijd. Langzaam zouden ze een gemeenschap cultiveren die hun eigen opwindende persoonlijkheid weerspiegelt.

Het duurde vijf jaar voordat hun streamingcarrière van de grond kwam. In 2021 had Porter slechts ongeveer 500 volgers. TikTok was het geheime ingrediënt dat ze misten. De kans op viraliteit op TikTok is voor veel streamers een goedmaker geweest vanwege het vermogen van het algoritme om de vindbaarheid vast te leggen. Uit één video, zei Porter, hadden ze meer dan 3000 nieuwe Twitch-volgers verzameld.

Dan, met een hele reeks semi-virale TikTok-video's, waarvan sommige tot bijna 2 miljoen views verzamelden, kreeg de streamer meer dan 13.000 nieuwe Twitch-volgers en bereikte hij de felbegeerde Twitch Partner-status om het nieuwe jaar te beginnen. TikTok blijft het grootste platform van de streamer, met meer dan 50.000 volgers.

"Ik ben nog steeds aan het uitzoeken wat mijn reis is, en ik ben gewoon aan het uitzoeken wie ik ben. Ik wil dat mijn verhaal een inspiratie is voor anderen, hoe moeilijk het ook was. Ik wil je eraan herinneren mensen dat ze het kunnen en blijven streven naar hun dromen."

Ik wil dat mijn verhaal een inspiratie is voor anderen, hoe moeilijk het ook was.

De exponentiële groei was surrealistisch en toch passend, mijmerde de streamer. Het bereiken van dit niveau van succes door vijf jaar hard werken suggereert dat hun harde werk op het platform eindelijk zijn vruchten heeft afgeworpen, compleet met deze hechte gemeenschap van mede-gamers die ongelooflijk toegewijd is aan het merk EuphoricRoseOX.

Porters ongefilterde authenticiteit en scherpzinnigheid met een voorliefde voor de stancultuur (die-hard fans) en de iconische esthetiek van de zwarte queer ballroom- en huiscultuur zullen het publiek zeker in vervoering brengen.

"Als je wilt komen opdagen, verwacht dan een hete puinhoop. Als we geen GTA-rollenspel doen, spelen we waarschijnlijk Overwatch of kijken we naar een Bad Boys-aflevering ", lachten ze. "Weet gewoon dat we de hele tijd in lachen uitbarsten en met elkaar praten."

Aanbevolen: