Hoe Twitch Streamer LIZZ de opkomende zingende gamer van het platform werd

Inhoudsopgave:

Hoe Twitch Streamer LIZZ de opkomende zingende gamer van het platform werd
Hoe Twitch Streamer LIZZ de opkomende zingende gamer van het platform werd
Anonim

Verhaalgedreven games, RPG's, kunst en een beetje zang zijn de ingrediënten die LIZZ tot een innovatieve aanwezigheid maken in de wereld van streaming op Twitch. Deze kracht met één naam is een rijzende ster die zeker de aandacht van het publiek zal trekken met haar aanstekelijke persoonlijkheid, getalenteerde gameplay en indrukwekkende vocale vaardigheden.

Image
Image

"Ik ben nog steeds bang dat het op een dag zal blijken dat een toegewijde persoon me al die tijd heeft bekeken", zei ze in een schriftelijk interview met Lifewire. "Ik zit daar gewoon videogames te spelen en te zingen, en ik heb honderden mensen die dit kijken? Gek."

Als maker van inhoud op verschillende platforms, voornamelijk YouTube en Twitch, zit LIZZ boordevol talent. Ze wil de aandacht van het publiek blijven trekken en hoopt nooit wakker te worden uit deze droom die uitkomt.

Snelle feiten

  • Name: LIZZ
  • Gelegen: Zwitserland
  • Random Delight: Multi-getalenteerde artiest! Terwijl ze haar kunstwerken on-stream deelt, runt ze als bijzaak haar eigen freelance kunstbedrijf onder de naam 'LizzArt'. Haar toewijding aan design vond een thuis op haar kanaal. Alles, van emotes tot geluiden, is door haar voor haar gemaakt.
  • Quote: "Vergelijk jezelf niet met anderen, vergelijk met je vroegere zelf en kijk hoe ver je bent gekomen."

Vanuit Europa, met liefde

Oorspronkelijk uit Duitsland groeide LIZZ op in een schilderachtig grensdorpje in de buurt van Sleeswijk. Bevolking? Een mager dozijn. Ze antwoordt dat er meer koeien dan mensen waren. Maar het leven was bitterzoet in het Duitse achterland. Kleine, hechte gemeenschappen kweken vaak conformiteit, en de jonge LIZZ was allesbehalve een conformist.

"Ik heb een moeilijke jeugd gehad en was het niet eens met hun waarden", zei ze over haar ouders. "[Ze] hadden zeer conservatieve, ouderwetse manieren om mijn broer en mij op te voeden."

Door de problemen van het opgroeien, was een lichtpuntje de virtuele wereld van videogames. Haar vader was een casual gamer en onder zijn collecties bevonden zich nu iconische titels zoals Tomb Raider, die ze samen met haar broer zou bekijken totdat haar vader de stokken uiteindelijk aan hen zou doorgeven.

Het was liefde op het eerste stuk. Sindsdien is ze dol op gamen, te beginnen met consoles en pc-games zoals The Sims, Counter-Strike en The Elder Scrolls III: Morrowind. Ze zou uiteindelijk van die passie een beroep maken, beginnend op YouTube na het zien van Duitse playthroughs van de survival-horrortitel The Forest uit 2018.

"Op dat moment was ik net weer begonnen met gamen na een paar jaar zonder pc. Ik wilde [streaming] eens proberen… [het] begon als een hobby, met de flauwste droom om er op een dag mee leven, "schreef ze.

Binnen een jaar zou ze overschakelen naar Twitch. Op horror gebaseerde videogames waren haar eerste uitstapje en het publiek genoot van haar interactieve, energieke streamingstijl. Het duurde niet lang voordat mensen haar livestreams binnenstroomden, waar ze snel groeide en in een mum van tijd de status van Twitch Partner bereikte.

Een gemeenschap opbouwen

Drie jaar op het platform is goed geweest voor de streamer, die 20.000 volgers heeft - een toegewijde fanbase die ze liefkozend The Lizzards noemt. Verleid door haar chaotisch ingetogen houding, heeft deze diverse gemeenschap LIZZ naar ongelooflijke hoogten getild.

"Het zijn geweldige mensen. Vriendelijk, ondersteunend, begripvol, slim, grappig. Ik heb ook geweldige vrienden onder hen gevonden", zei ze."Ik ben zo dankbaar dat mensen het kostbaarste dat ze in het leven hebben, hun tijd, die zo beperkt is, gebruiken om het met mij en mijn mensen door te brengen. Ik zou dit nooit zonder hen kunnen doen!"

Image
Image

De typische LIZZ-stream combineert de beste game-elementen met de boeiende kracht van artisticiteit. LIZZ is niet alleen een gamer, maar een allround artiest met talenten in zowel traditionele kunst als muziek. Ze sluit de meeste streams af met een nummer en combineert de werelden van muziek en gaming op het streamingplatform.

Vaak passen deze nummers bij het thema van haar streams: gamen. Ze leunt zwaar, maar niet uitsluitend, op het herscheppen van haar eigen versie van nummers van de soundtracks van games.

Haar meest trotse prestatie is de gemeenschap die ze heeft gecultiveerd. Hun toewijding aan haar en elkaar, merkt ze op, is een inspiratie voor haar om door te gaan met het maken van grote spatten in deze streamingwereld waar zo weinig mensen zoals zij uitblinken.

"Het begon allemaal met heel weinig ervaring.[Ik had] geen idee wat ik kon verwachten of wat mensen [wilden] zien. Ik denk dat veel andere makers van inhoud vergelijkbare leercurves hebben, " zei ze. "Ik heb me altijd op de gemeenschap gefocust en ik prijs mezelf heel gelukkig; Ik heb de beste!"

Aanbevolen: