Hoe Cahlaflour een van de regerende schreeuwkoningen van Twitch werd

Inhoudsopgave:

Hoe Cahlaflour een van de regerende schreeuwkoningen van Twitch werd
Hoe Cahlaflour een van de regerende schreeuwkoningen van Twitch werd
Anonim

Oranje vurig haar en een naam die een paar vegetarische schoolkinderen kan doen schrikken, Cahlaflour is een van de regerende horrorkoninginnen van Twitch.

Cahlaflour combineert occult-geïnspireerde cosplay-looks en chille vibes met de nagelbijtende, spookachtige gameplay van topgames zoals Dead by Daylight met af en toe een duik in verschillende wateren. Haar naam op Twitch staat synoniem voor horror en, meer nog, voor succes.

Image
Image
Cahlameel.

Cahlameel

"Ik wilde altijd al in de gamewereld werken, maar ik was in Ohio en daar waren niet veel opties", zei ze in een telefonisch interview met Lifewire. "Dus streamen was mijn manier om binnen te komen, en het was een geweldige manier om de droom na te jagen."

Zaden planten

Cahlaflour groeide op in Ohio met haar ondernemende ouders en zusje. Ze erfde de zelfstartende aanleg van haar vader en moeder, die vroeger mede-eigenaar waren van een dierenwinkel en de laatste ook een bouwbedrijf.

Naast een ondernemersgeest heeft ze ook haar liefde voor gamen geërfd van een onwaarschijnlijke bron: haar vader. Ze herinnert zich dat haar vader deel uitmaakte van gaming-clans die opgroeide en haar kennis liet maken met de wereld van videogames zoals Diablo 2 en old-school jams van hun Sega Saturn.

Snelle feiten

  • Naam: Cahla
  • Leeftijd: 28
  • Gelegen: San Diego, Californië
  • Random Delight: Kennis is macht! Voordat Cahla zich bij de wereld van contentcreatie begaf, behaalde ze dubbele graden in psychologie en communicatie aan de Universiteit van Cincinnati. Twee vaardigheden waarvan ze zegt dat ze haar hebben geholpen in de gemeenschap, het opbouwen en cultiveren van een uniek ondersteunend en zorgzaam publiek op het streamingplatform.

Motto: "Het leven is te kort om geen risico's te nemen."

Deze liefde zou haar haar hele leven volgen, maar het zou moeilijk zijn om vrienden te vinden die later in haar leven gamen, wat haar uiteindelijk naar de wereld van livestreaming leidde. De drijvende kracht achter haar opkomst was een verlangen naar een gemeenschap om haar passie voor gamen mee te delen. "Ik heb nooit echt de gamegroep gevonden die ik wilde… Ik denk dat daar de eerste opwinding over streaming binnenkwam. Ik had eindelijk mensen om mee te gamen en mensen die begrepen waar ik het over had", herinnert ze zich.

Ze begon parttime te streamen in 2014 nadat een vriend bij GameStop, waar ze werkte, haar had voorgesteld aan de populaire variété-streamer DansGaming. Die avond zette ze haar Xbox One en Kinect op en zond haar eerste stream uit. Zeven jaar en 100.000 volgers later is Cahlaflour volledig ondergedompeld in het ecosysteem van live streaming.

"Ik deed dat hele traditionele ding. Ik had de echte baan van acht tot vijf. Ik had mijn twee diploma's. Toen kreeg een van mijn collega's dit nieuws dat ze niet lang meer te leven hadden,' herinnerde ze zich. je moet stappen ondernemen om de dingen te bereiken waar je gepassioneerd over bent, dus ik ben fulltime gaan streamen."

Streamkoningin

De renaissance van de horrorvideogame is in volle gang op Twitch. Niet in de laatste plaats te danken aan de diverse community van makers van inhoud die deel uitmaken van de groeiende sector en de populariteit van makers op sociale-mediaplatforms zoals TikTok, die enthousiasme heeft gewekt voor haar exacte merk inhoud.

Image
Image
Cahlameel.

Cahlameel

"Ik heb het gevoel dat het horrorgenre over het algemeen nog niet zo lang algemeen geaccepteerd is, en dat geldt ook voor de LGBTQ+-gemeenschap. Dus je hebt al deze mensen zoals deze van ons is, en we vinden het leuk, " Cahlaflour gezegd."De belangrijkste reden dat ik onlangs uit de kast kon komen, was vanwege hoe inclusief het horrorgenre is, en ik voelde me erg opgelucht door mijn leeftijdsgenoten. [Het is] als een stel buitenbeentjes die het gewoon leuk vinden om een beetje raar, een beetje anders te zijn, en [hebben] plezier met dat alles."

Met de hulp van diezelfde leeftijdsgenoten in de horrorwereld en ondersteunende fans, werd Cahlaflour uitgeroepen tot een van HyperX's Queued Up Class of 2021, een beloning voor haar vasthoudendheid als een opkomende gamestreamer. Compleet met een nieuwe sponsoring door Hyper X, deed deze prijs het vuur opnieuw aanwakkeren dat een jaar eerder was gedoofd door de moeilijkheden van de COVID-19-pandemie.

"Dat was mijn grootste carrièremoment tot nu toe. Het betekende meer omdat ik me op dat moment zo onzeker voelde", zei ze. "Het was opnieuw een soort geruststelling dat fulltime gaan met streaming en het maken van inhoud voor de kost de juiste keuze was en dat ik al die jaren later nog steeds op de goede weg ben."

Met opnieuw aangewakkerde passie op sleeptouw, wil Cahlaflour het wiel een klein beetje opnieuw uitvinden. Ze is op zoek naar manieren om de randen van haar streamingcarrière glad te strijken en te laten zien dat ze in staat is grenzen te doorkruisen en genres te streamen.

"Ik denk meer van hetzelfde, maar dan gewoon beter", lachte ze. "Ik heb nu een punt bereikt waarop ik kan uitbreiden en mensen kan laten zien dat ik een goede maker ben en dat ik alles kan streamen, en ik beloof dat we een goede tijd zullen hebben terwijl we het doen."

Aanbevolen: