HBO Max: wat het is en hoe je het kunt bekijken

Inhoudsopgave:

HBO Max: wat het is en hoe je het kunt bekijken
HBO Max: wat het is en hoe je het kunt bekijken
Anonim

Op zoek naar een nieuwe streamingdienst? HBO Max zou kunnen zijn wat je nodig hebt.

Wat is HBO Max? Waar krijgt het shows en films?

HBO Max is een on-demand, op abonnementen gebaseerde mediastreamingservice van Warner Media Entertainment met een selectie van titels uit de enorme bibliotheek met films en tv-programma's van Warner, naast inhoud van andere Warner Media-merken zoals HBO.

Dat betekent dat het films en tv-programma's heeft die zijn geproduceerd door Warner Bros. en programma's van Cartoon Network, Adult Swim, Crunchyroll, TBS, TNT en meer. De service biedt ook exclusieve content, zoals The Flight Attendant, Green Lantern en de Gossip Girl-reboot.

In de praktijk lijkt HBO Max veel op Netflix, Disney+ en Peacock. Het is een streamingdienst waarmee je films en tv-programma's on-demand kunt bekijken waar je maar wilt.

Als je thuis bent, kun je streamen via hun website op je computer of een streamingapparaat gebruiken om op je televisie te kijken. En als je niet gebonden wilt zijn, kun je streamen naar je telefoon of tablet met behulp van de HBO Max-app. Het enige wat je nodig hebt is een abonnement op HBO Max en toegang tot snel internet.

Je hebt geen kabelabonnement of een abonnement op het HBO-kanaal nodig om toegang te krijgen tot deze dienst.

Wat is het verschil tussen HBO Now, HBO Go en HBO Max?

HBO had al twee streamingdiensten voordat HBO Max aankondigde, dus het is niet meer dan normaal dat sommige mensen het een beetje verwarrend vinden. Dit is wat je moet weten.

HBO Go was de mobiele versie van de dienst voor mensen met een HBO-abonnement via hun kabelaanbieder. HBO Now was een op zichzelf staand aanbod voor mensen zonder bestaande toegang tot het kanaal. Geen van beide bestaat meer en HBO Max heeft ze vervangen.

Aanmelden voor HBO Max

Je kunt je inschrijven voor HBO Max via de officiële website. Hier is hoe.

  1. Navigeer naar HBOMax.com.
  2. Selecteer Nu aanmelden.

    Image
    Image

    Als je je abonneert op HBO via een ondersteunde provider, heb je zonder extra kosten toegang tot HBO Max. Selecteer SIGN IN om erachter te komen.

  3. Selecteer het abonnement met advertenties ($ 9,99 per maand) of zonder advertenties ($ 14,99 per maand).

    Image
    Image
  4. Om een account aan te maken, vult u uw naam en e-mailadres in en maakt u een wachtwoord aan. Klik vervolgens op CREATE ACCOUNT.

    Image
    Image
  5. Voeg vervolgens een betaalmethode toe en volg de aanwijzingen om te voltooien.

Welke inhoud kun je bekijken op HBO Max?

Met een HBO Max-abonnement kun je de hele HBO-bibliotheek streamen, inclusief originele series en films, documentaires, comedyspecials en een wisselende bibliotheek met nieuwe en klassieke films. Als je een HBO Go- of HBO Now-abonnee was, zie je alle programma's en films die je kent op HBO Max.

Image
Image

Naast shows als Game of Thrones en The Sopranos, bevat HBO Max ook een enorme bibliotheek met shows van verschillende Warner Media-eigendommen en partners, waaronder Rick and Morty, Friends en The Big Bang Theory. Ze hebben ook streamingrechten verkregen voor shows zoals South Park en de hele Studio Ghibli-bibliotheek.

Hoewel de meeste inhoud op HBO Max bestaat uit programma's die elders zijn uitgezonden, produceert de service ook originele inhoud die nergens anders beschikbaar is. Als je bijvoorbeeld wilt zien wat er gebeurde na het einde van Cartoon Network's Adventure Time of de langlopende Gossip Girl van de CW, zijn de voortzettingen van beide series alleen beschikbaar via HBO Max.

In lijn met het besluit van HBO om Sesamstraat te financieren in ruil voor getimede exclusiviteit, zal de dienst ook veel content bevatten die gericht is op kinderen, zoals Looney Tunes: Back in Action-films zoals My Neighbor Totoro.

Bottom Line

De belangrijkste manier om naar HBO Max te kijken is via de HBO Max-website, met een streaming mediaspeler die in de meeste webbrowsers werkt. Het stelt gebruikers ook in staat om meerdere profielen in te stellen en te schakelen tussen meerdere profielen en bevat andere functies die min of meer in lijn zijn met andere streamingdiensten zoals Netflix en Disney+.

HBO Max kijken op mobiele apparaten en televisies

Naast de website kun je de dienst ook bekijken via de HBO Max-app. De officiële HBO Max-app is beschikbaar op Android, iOS en de meeste televisiestreamingapparaten en -diensten.

Je kunt bijvoorbeeld HBO Max toevoegen aan een YouTube TV-abonnement als een zelfstandig kanaal of het toevoegen als onderdeel van de Entertainment Plus-bundel van YouTube TV, die ook Showtime en Starz omvat.

Image
Image

Met de HBO Max-app kun je profielen maken voor meerdere gebruikers, inclusief beschermde kinderprofielen, en aangepaste aanbevelingen voor elke gebruiker ontvangen. In plaats van alleen op algoritmen te vertrouwen, kun je aanbevelingen ontvangen van mensen die HBO Max 'talent en influencers' noemt, inclusief korte video's waarin hun aanbevelingen worden uitgelegd.

Andere functies zijn onder meer afzonderlijke volglijsten en aanbevelingen voor elke gebruiker, een interface die HBO Max beschrijft als "swipey", en de mogelijkheid om shows en films te downloaden voor offline weergave.

Aanbevolen: