FunimationNow: wat het is en hoe je er anime op kunt bekijken

Inhoudsopgave:

FunimationNow: wat het is en hoe je er anime op kunt bekijken
FunimationNow: wat het is en hoe je er anime op kunt bekijken
Anonim

FunimationNow (ook bekend als Funimation Now) is een online videostreamingservice met een exclusieve focus op nagesynchroniseerde en gesubbed anime-series uitgebracht door Funimation.

Wat is FunimationNow?

Funimation is een van de prominente bedrijven binnen de Noord-Amerikaanse anime-distributiescene en bestaat al sinds het begin van de anime-boom in 1994. Het bedrijf is verantwoordelijk voor de binnenlandse release van populaire anime-series zoals Dragon Ball Z en Fairy Tail en produceert zowel Engelse ondertitelde als nagesynchroniseerde versies van eigenschappen.

De streamingdienst is beschikbaar via zowel een gratis als betaald abonnementsmodel en de inhoud ervan kan worden bekeken via de officiële Funimation-website of via een van de FunimationNow-apps.

Subbed is een uitdrukking die wordt gebruikt om films of tv-series te beschrijven die audio in de oorspronkelijke taal met vertaalde ondertitels bevatten, terwijl nagesynchroniseerd verwijst naar een release waarbij alle audio opnieuw is opgenomen in een andere taal.

FunimationNow werd aangekondigd in 2016. Het volgt een vrijwel identiek bedrijfsmodel voor andere streamingdiensten zoals Netflix en Disney+, waar gebruikers zich aanmelden en vervolgens video-inhoud on-demand kunnen streamen vanaf smartphones, tablets en videogameconsoles, smart-tv's en computers.

Is FunimationNow gratis?

De FunimationNow anime-streamingservice heeft vier lidmaatschapsplannen met verschillende voordelen voor gebruikers in de VS en Canada.

  • Gratis: Kan inhoud met videoadvertenties streamen.
  • Premium: Kan inhoud zonder advertenties streamen. Ondersteunt maximaal twee apparaten. Kost $ 5,99 per maand of $ 59,99 per jaar.
  • Premium Plus: Kan content zonder advertenties streamen en downloaden op maximaal vijf apparaten. Kost $ 7,99 per maand of $ 79,99 per jaar.
  • Premium Plus Ultra: kost $ 99 per jaar en biedt alle voordelen van het Premium Plus-lidmaatschap naast een jaarlijkse gift, twee pay-per-view-verhuur per jaar, en gratis verzending op Funimation Shop-producten.

Buiten Noord-Amerika biedt FunimationNow gewoon gratis en Premium-lidmaatschapsopties. Het Premium-lidmaatschap in deze regio's is het equivalent van het Noord-Amerikaanse Premium Plus-niveau.

Bottom Line

FunimationNow is beschikbaar voor inwoners van de VS, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Australië en Nieuw-Zeeland.

Aanmelden voor FunimationNow

Je kunt je aanmelden voor de FunimationNow-streamingservices via een van de officiële apps of via de Funimation-website. Het proces is vrij eenvoudig en lijkt op het aanmelden voor andere online services.

Zo ziet het aanmelden voor FunimationNow van de Funimation-website eruit.

  1. Open de officiële Funimation-website in uw favoriete webbrowser, zoals Edge, Chrome, Brave of Firefox.
  2. Selecteer Start mijn gratis proefversie.

    Image
    Image
  3. Als u zich op de volgende pagina wilt aanmelden voor een betaald abonnement zonder advertenties, selecteert u Start mijn gratis proefversie. Als u alleen een gratis lidmaatschap met advertenties wilt, scrolt u naar de onderkant van de pagina en selecteert u Aanmelden voor een gratis account.

    Image
    Image
  4. Voer uw e-mailadres en wachtwoord in de voorkeursvelden in en selecteer Doorgaan. Je kunt er ook voor kiezen om je aan te melden met Facebook als je wilt.

    Image
    Image

    De Facebook-optie staat bekend als glitchy, dus het kan zijn dat je je e-mailadres en wachtwoord moet gebruiken om je aan te melden en vervolgens je Facebook-account te koppelen nadat je FunimationNow-account is aangemaakt.

  5. Uw FunimationNow-account wordt nu aangemaakt. Je kunt meteen beginnen met het kijken naar anime op de website of inloggen op een van de FunimationNow-apps om inhoud op een ander apparaat te bekijken.

    Image
    Image

Welke Funimation-anime staat op FunimationNow?

FunimationNow biedt een grote verscheidenheid aan nagesynchroniseerde en gesubbedeerde anime-series, films en specials die kunnen worden gestreamd of gedownload, afhankelijk van je lidmaatschapstype.

Enkele van de meer populaire anime die beschikbaar zijn om te bekijken, zijn Dragon Ball Z, Fairy Tail, My Hero Academia en Dr. Stone. Veel nieuwe shows worden binnen een week na uitzending in Japan bijgewerkt met nieuwe afleveringen.

Waar kan ik FunimationNow kijken?

FunimationNow kan worden bekeken vanuit elke webbrowser op een computer of laptop en via een van de vele apps.

FunimationNow-apps zijn beschikbaar op iOS, Android, Windows, Android TV, Amazon Fire TV, Amazon Kindle, Xbox One, Chromecast en Samsung smart-tv's.

Welke internetsnelheid is vereist voor FunimationNow?

Als je zonder problemen video's kunt bekijken op andere vergelijkbare services zoals YouTube of Netflix, kun je waarschijnlijk video's bekijken op FunimationNow.

Image
Image

Als algemene regel wordt een internetsnelheid van ten minste 2500 kbps (2,5 mbps) aanbevolen voor het bekijken van video's in 720p, terwijl 4000 kbps (4 mbps) wordt aanbevolen voor 1080p HD-videokwaliteit.

Als je ervoor kiest om anime via de app te downloaden, heeft je internetsnelheid helemaal geen invloed op de kwaliteit van de video, maar de tijd die nodig is om de juiste bestanden te downloaden, kan sterk variëren.

Is de Funimation-app het waard?

FunimationNow is het waard voor fans van Funimation anime-series, maar het is belangrijk om te beseffen dat niet alle grote anime-series en films op dit platform staan.

Image
Image

Anime uitgebracht door andere bedrijven, zoals Pokemon, Sailor Moon en Naruto, kan niet worden bekeken op FunimationNow. Als je die wilt bekijken, moet je ze streamen via Hulu, Crunchyroll of Netflix, of ze rechtstreeks kopen in een digitale winkel zoals iTunes of de Microsoft Store.

FunimationNow- alternatieven

Er zijn momenteel een aantal anime-streamingservices beschikbaar voor consumenten, waarvan Crunchyroll de grootste is. Deze service heeft naast het betaalde lidmaatschap ook een gratis kijkoptie en biedt een absoluut enorme selectie anime in een aantal genres.

Een andere streamingoptie van hoge kwaliteit voor anime-fans is eigenlijk Netflix, dat exclusieve streamingrechten heeft voor een aantal anime-series en zelfs zijn eigen Engelstalige versies ervan produceert. Wie op zoek is naar klassieke en moderne Amerikaanse tekenfilms, moet DC Universe en Disney+ eens bekijken, die beide een grote verscheidenheid aan series en films hebben voor kinderen en volwassenen.

Aanbevolen: