Hoe werkt DoorDash?

Inhoudsopgave:

Hoe werkt DoorDash?
Hoe werkt DoorDash?
Anonim

DoorDash is een populaire voedselbezorgservice die eten bezorgt van restaurants die niet noodzakelijkerwijs in jouw regio serveren of bezorgen. De service biedt veel van de gemakken die u gewoonlijk aantreft in grote ketens of populaire lokale eetgelegenheden, zoals het volgen van bestellingen en online betalingen met fooien.

Hoe werkt DoorDash?

DoorDash is een uniforme webinterface waarmee u een scala aan menu-items kunt bestellen bij lokale restaurants. Het bedrijf kan huis-aan-huisleveringen doen bij de meeste restaurants die afhaalma altijden aanbieden. Nadat u een bestelling heeft geplaatst, ha alt een "Dasher" deze op en bezorgt deze aan uw deur.

Hungry-gebruikers hebben toegang tot de service via de DoorDash-website of gebruiken de mobiele DoorDash-app, die beschikbaar is om te downloaden voor iOS en te downloaden voor Android.

  1. Open je webbrowser en navigeer naar DoorDash. Selecteer Aanmelden in de rechterbovenhoek van het scherm, of Aanmelden als u een account heeft.

    Image
    Image
  2. Vul het registratieformulier in of verbind uw Facebook- of Google-account.

    Image
    Image
  3. Er zijn verschillende manieren om uw DoorDash-bestelling te starten:

    • Voer een specifiek gerecht, type eten of restaurantnaam in de Zoeken balk in de rechterbovenhoek in.
    • Selecteer een voedselcategorie in het bovenste horizontale menu.
    • Scroll naar beneden en selecteer Zie alles naast een categorie. Een paar categorieën zijn: Snelste bij jou in de buurt, Nationale favorieten, Feestdagen vieren, Speciale aanbiedingen, en Gemak en kruidenierswinkel.
    • Selecteer een restaurant dat op het scherm wordt weergegeven.
    Image
    Image
  4. Nadat je een bepaald gerecht of restaurant hebt gekozen, word je naar de pagina van het restaurant geleid met de openingstijden, sterrenclassificatie, afstand tot je adres en bezorgtijd.

    Het menu van het restaurant is onderverdeeld in categorieën met links voor eenvoudige navigatie. De bovenste secties bevatten de meest populaire items. Scroll door het menu van je restaurant en kies de items die je wilt bestellen.

    Image
    Image
  5. Sommige gerechten bevatten opties om je bestelling aan te passen of speciale instructies toe te voegen. Maak een selectie, kies eventuele add-ons of speciale verzoeken die u wilt en selecteer vervolgens Toevoegen aan winkelwagen.

    Image
    Image
  6. Nadat je alles hebt toegevoegd wat je wilt bestellen, selecteer je Checkout in het rechterpaneel.

    Image
    Image
  7. Uw besteloverzicht met een volledig overzicht van uw artikelen en het subtotaal wordt weergegeven. Je kunt de bezorging plannen voor een specifiek tijdstip of het eten laten bezorgen zodra het klaar is.

    Selecteer Credit/Debit Card of PayPal om betalingsgegevens in te voeren; u kunt de kaart in uw account opslaan voor later gebruik. Als u een promotiecode heeft, selecteert u Add Promo Code en voert u de code in.

    Image
    Image
  8. In het besteloverzicht is ruimte om een fooi toe te voegen voor je Dasher (de bezorger). Controleer of uw afleveradres correct is en selecteer vervolgens Plaats bestelling.
  9. Je ziet een scherm met een grote kaart die je locatie en de locatie van het restaurant weergeeft, plus de geschatte bezorgtijd en een tracker die in re altime wordt bijgewerkt om de voortgang van de bestelling te tonen.

    Image
    Image
  10. Nadat je bestelling is aangekomen, kun je op de voltooide bestelpagina het restaurant en de Dasher bekijken die je eten heeft bezorgd.

    Image
    Image
  11. Wanneer je weer klaar bent om te bestellen, log je in op je account en begin je het proces opnieuw.

Wie zijn Dashers?

Dashers zijn de contractarbeiders die voor DoorDash leveren. Ze gebruiken hun voertuigen om leveringen te doen, net zoals Uber of Lyft, behalve voor eten (zoals Uber Eats). U kunt zich aanmelden als Dasher op de DoorDash-website. Ze zullen je aanvraag beoordelen en als je wordt goedgekeurd, kun je beginnen met het accepteren van bestellingen via de Dasher-app.

Image
Image

Dashers worden betaald door klantentips en DoorDash. Dasher zijn is een behoorlijke bijbaan of parttime baan, omdat ze hun schema's kunnen instellen en kunnen kiezen welke leveringen ze accepteren.

Aanbevolen: