Je kunt binnenkort next-gen games naar je Xbox One streamen

Je kunt binnenkort next-gen games naar je Xbox One streamen
Je kunt binnenkort next-gen games naar je Xbox One streamen
Anonim

Xbox One-gebruikers die moeite hebben gehad om de Series X of Series S in handen te krijgen, kunnen nog steeds een aantal next-gen games spelen via Xbox Cloud Gaming.

In een nieuwsbericht op de Xbox-website heeft Microsoft een aantal next-gen titels vermeld die naar Game Pass zullen komen. Dit is afhankelijk van de internetverbinding van een gebruiker in plaats van de sterkte van hun hardware, dus Game Pass-abonnees kunnen games streamen, ongeacht hun consolemodel.

Image
Image

Microsoft zet zich in voor opeenvolgende maandelijkse releases voor 27 nieuwe titels, waaronder Halo Infinite, Scorn, Forza Horizon 5, Flight Simulator en nog veel meer.

". We kijken ernaar uit om meer te delen over hoe we veel van deze next-gen games naar je console zullen brengen… via Xbox Cloud Gaming, net zoals we doen met mobiele apparaten, tablets en browsers." schreef Will Tuttle, de hoofdredacteur van Xbox Wire, in de post

De nieuwste Xbox-consoles waren erg moeilijk op te sporen, met beperkte restocks die snel uitverkocht waren en vaak elders te koop werden aangeboden tegen verhoogde prijzen.

Image
Image

Door next-gen titels aan Game Pass toe te voegen, kunnen Xbox-fans die geen Series X of S hebben kunnen bemachtigen, genieten van wat de nieuwe consoles te bieden hebben. Dit potentieel geldt ook voor Xbox Game Pass op smartphones en webbrowsers.

Het is belangrijk op te merken dat, zoals bij alle streamingproviders, de prestaties afhankelijk zijn van internetsnelheden en verbindingssterktes. The Verge merkte op dat Microsoft is begonnen met het upgraden van zijn Cloud Gaming-service, wat zou moeten helpen om de zaken stabiel te houden, maar de latentie van individuele gebruikers zal nog steeds een factor zijn.

Aanbevolen: