Hoe u Xbox Series X of S naar uw pc kunt streamen

Inhoudsopgave:

Hoe u Xbox Series X of S naar uw pc kunt streamen
Hoe u Xbox Series X of S naar uw pc kunt streamen
Anonim

Wat te weten

  • Om je Xbox Series X- of S-console naar je pc te streamen, moet je de Xbox Game Streaming (Test-app) installeren.
  • De Xbox Game Streaming (Test App) is een bèta-app die niet gegarandeerd werkt, maar het is een officiële Microsoft-app, dus je hoeft je geen zorgen te maken over de beveiliging.
  • Xbox Series X- of S-consolestreaming zal in de toekomst waarschijnlijk beschikbaar zijn via de Xbox-app.

Dit artikel behandelt alles wat u moet weten over streamen op de Xbox Series X of S naar uw pc, inclusief hoe het werkt, hoe u de streamingtest-app kunt downloaden en hoe u kunt streamen op uw Xbox Series X of S naar uw computer.

Hoe werkt het streamen van Xbox Series X- of S-games naar pc

De Xbox Console Companion werkt alleen met Xbox One en de nieuwere Xbox-app bevat geen enkele vorm van streamingfunctionaliteit. Totdat Microsoft die functionaliteit toevoegt, is de enige manier om je Xbox Series X of S naar je pc te streamen met de Xbox-app voor pc.

Deze app werkt niet gegarandeerd op alle computers, en het is waarschijnlijk dat hij kapot gaat en stopt met werken terwijl hij nog in ontwikkeling is.

Je kunt de Xbox Game Streaming (Test App) niet rechtstreeks downloaden van de Microsoft Store, maar je kunt naar de 'store.rg-adguard.net'-site gaan om een downloadlink te genereren. Deze site ha alt een link uit de Microsoft Store en genereert een link naar het relevante downloadbare bestand, rechtstreeks vanaf de servers van Microsoft. Omdat de bestanden van Microsoft komen, zijn ze veilig.

Als en wanneer Microsoft gamestreaming rechtstreeks vanuit de pc Xbox-app inschakelt, kun je vanuit die app streamen en de bètaversie van Xbox Game Streaming (Test-app) verwijderen. Tot die tijd is de bèta-app je enige optie. Bovendien moet u mogelijk van tijd tot tijd een nieuwe versie van de bèta-app downloaden, omdat de functionaliteit om verschillende redenen tijdens de bètaperiode kan worden verbroken.

Als je je Xbox Series X- of S-games wilt streamen met een officiële methode die altijd werkt, kun je met de Xbox Android-app je console naar je telefoon streamen. Als je een Game Pass Ultimate-abonnement hebt, kun je ook Xbox Series X- of S-games spelen.

De Xbox Game Streaming Test-app downloaden

Je kunt de Xbox Game Streaming (Test-app) niet rechtstreeks downloaden vanuit de Microsoft Store. Hoewel er een vermelding voor de app is, zal deze ofwel laten zien dat er geen download beschikbaar is, of een foutmelding weergeven als u deze probeert te bekijken.

Om de Xbox Game Streaming (Test-app) te downloaden, moet je een site van derden gebruiken die het bestand voor je op de servers van Microsoft lokaliseert. U kunt dan dat officiële bestand downloaden en installeren.

Hier leest u hoe u de Xbox Game Streaming (test-app) kunt downloaden en installeren:

  1. Navigeer naar de store.rg-adguard.net website.

    Image
    Image
  2. Plak https://www.microsoft.com/p/xbox-game-streaming-test-app/9nzbpvpnldgm?activatetab=pivot:overviewtab&rtc=1 in de zoekopdracht veld en klik op het vinkje.

    Image
    Image
  3. Klik met de rechtermuisknop Microsoft. XboxGameStreaming-ContentTest_1.2011.3001.0_neutral_~_8wekyb3d8bbwe.appxbundle in de zoekresultaten en klik op Save link as om het bestand te downloaden.

    Image
    Image

    De bestandsnaam komt mogelijk niet exact overeen, omdat deze regelmatig wordt bijgewerkt. Zoek naar een vergelijkbare bestandsnaam met de extensie appxbundle. Als u wordt gewaarschuwd dat u het bestand niet veilig kunt downloaden, moet u ervoor kiezen om door te gaan of het te bewaren. Als u dat niet doet, kunt u de download niet voltooien.

  4. Dubbelklik op het bestand nadat het downloaden is voltooid om de installatie te starten.

    Image
    Image
  5. Klik op Installeren.

    Image
    Image

    Als Start wanneer gereed niet automatisch is geselecteerd, selecteer het dan.

  6. Wanneer de app start, klik op Doorgaan.

    Image
    Image
  7. Klik op Stuur optionele gegevens om gegevens met Microsoft te delen, of Nee, bedankt om te voorkomen dat gegevens worden verzonden.

    Image
    Image
  8. Klik op Doorgaan.

    Image
    Image
  9. De Xbox Game Streaming (Test App) is nu op je computer geïnstalleerd.

Problemen met het installeren van de test-app? Mogelijk moet u de ontwikkelaarsmodus inschakelen. Navigeer naar Instellingen > Update en beveiliging > Voor ontwikkelaars, en schakel de in Ontwikkelaarsmodus schakel of klik op het keuzerondje Ontwikkelaarsmodus.

Xbox Series X|S-games naar pc streamen

Zodra je de Xbox Game Streaming (Test-app) hebt geïnstalleerd, ben je klaar om games van je Xbox Series X of S naar je pc te streamen via je thuisnetwerk. Deze functie werkt net als Xbox One-streaming in de oude Xbox Console Companion-app, met een visueel ontwerp dat erg lijkt op de Android-app waarmee je Xbox Series X|S-games naar je telefoon kunt streamen.

Hier leest u hoe u Xbox Series X|S-games naar uw pc kunt streamen:

  1. Zet je Xbox Series X of S aan.
  2. Sluit een Xbox Series X|S-controller aan op je computer via Bluetooth of USB-C.
  3. Lanceer de Xbox Game Streaming (Test App).
  4. Klik op het menupictogram (drie horizontale lijnen) in de linkerbovenhoek.

    Image
    Image
  5. Klik op Xbox Remote-play.

    Image
    Image
  6. Klik op de Series X- of S-console die je wilt streamen.

    Image
    Image

    Als je geen lijst ziet, klik dan op je gebruikerspictogram in de rechterbovenhoek van het scherm en zorg ervoor dat je bent aangemeld bij een Xbox-netwerkaccount met ten minste één geregistreerde Xbox Series X of S.

  7. Wacht tot de console verbinding maakt.

    Image
    Image
  8. Selecteer een game op je dashboard en begin met spelen.

Omdat dit een bèta-app is, zal deze niet altijd werken. Als je niet kunt streamen, controleer dan de Xbox Series X- of S-internetverbinding. Als het nog steeds niet werkt, wacht dan tot er een nieuwe versie van de app beschikbaar is en probeer het opnieuw. Deze problemen zullen waarschijnlijk verdwijnen wanneer de app daadwerkelijk wordt uitgebracht en niet langer in bèta is.

Aanbevolen: