Hoe je Apple Watch de iPhone zou kunnen dumpen

Inhoudsopgave:

Hoe je Apple Watch de iPhone zou kunnen dumpen
Hoe je Apple Watch de iPhone zou kunnen dumpen
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • Apple heeft watchOS 8 aangekondigd tijdens de Worldwide Developers Conference.
  • Het bijgewerkte besturingssysteem brengt nieuwe zelfstandige functies en ondersteuning voor de Apple Watch.
  • Experts zeggen dat smartwatches die geen verbinding met een telefoon nodig hebben, meer gebruikersprivacy kunnen bieden en ze nog toegankelijker kunnen maken voor verschillende soorten gebruikers.
Image
Image

Smartwatches kunnen krachtige hulpmiddelen zijn, maar op dit moment hebben veel een soort verbinding met je telefoon nodig om volledig te kunnen werken. Dat zou snel kunnen veranderen, aangezien bedrijven als Apple eraan werken om meer gebruikerscontrole rechtstreeks om je pols te geven.

WatchOS 8, maandag aangekondigd tijdens de Worldwide Developers Conference (WWDC), introduceert verschillende nieuwe functies waardoor het in veel gevallen niet meer nodig is om uw smartphone uit de kast te halen, inclusief ondersteuning voor Ultra Wideband (UWB) - de technologie die dingen instellen zoals digitale sleutels voor uw auto en smart home-systemen. Experts zeggen dat we een Apple Watch zouden kunnen zien die niet verbonden hoeft te zijn met je iPhone als deze trend zich voortzet.

"Op dit moment hebben de meeste mensen die een smartwatch kopen hun telefoon al bij zich. Dit is natuurlijk een noodzaak, maar het zou een waardevolle zakelijke zet zijn om een Apple-horloge te maken dat onafhankelijk van een smartphone kan werken. voor Apple", vertelde Christen da Costa, een tech-expert en CEO bij GadgetReview, in een e-mail aan Lifewire.

"Maar de mensen die een Apple-horloge willen vanwege de vele geweldige functies, maar niet nog eens $ 600 of meer willen toevoegen voor een iPhone, hebben nu opties. Zelfs mensen die een iPhone hebben, kunnen beslissen als ze gewoon hun horloge willen dragen."

Uitbouwen

Ondanks dat ze al een gevoel van onafhankelijkheid bieden, vertrouwen Apple Watches nog steeds erg op de verbinding met je telefoon om het meeste uit al zijn apps te halen. Zelfs Apple-apps zoals Gezondheid kunnen alleen volledig worden gebruikt op je iPhone, en bieden relatief beperkte ervaringen op het horloge zelf.

De mensen die een Apple-horloge willen vanwege de vele geweldige functies, maar daar niet nog eens $600 of meer bovenop willen doen voor een iPhone, hebben nu opties.

Dit is duidelijk iets dat we de laatste tijd hebben zien veranderen, vooral omdat bedrijven als Spotify en Tidal zelfstandige applicaties naar het horloge hebben gebracht. Met watchOS 8 lijkt Apple in hun voetsporen te treden en zal het meer geavanceerde functies op het horloge gaan aanbieden waarvoor je geen interactie met je telefoon nodig hebt.

Enkele van de meest opvallende opties hier zijn de toevoeging van UWB-ondersteuning, waarmee je je auto kunt starten met je Apple Watch of zelfs de deuren van je huis kunt ontgrendelen als je een slimme vergrendeling hebt ingesteld.

Apple voegt ook nieuwe functies toe aan de Wallet-app op het horloge, waaronder het opslaan van uw rijbewijs of staats-ID in Wallet. Een update van berichten maakt het ook eenvoudiger om teksten op te stellen en erop te reageren op de Apple Watch, wat betekent dat je berichten kunt beantwoorden die je ontvangt zonder dat je je telefoon hoeft te pakken.

Hoewel dit geen functies zijn die iedereen zal gebruiken, zijn ze een stap in de richting van een nog onafhankelijkere Apple Watch. Naarmate meer ontwikkelaars volledige applicaties rechtstreeks op het horloge blijven aanbieden, zouden we kunnen zien dat Apple dit voorbeeld opnieuw volgt en de functies op het horloge uitbreidt wanneer het wordt verzonden.

Voortbouwen op zijn beloften

Je kunt al een simkaart in je Apple Watch installeren om het gemakkelijker te maken om met anderen in contact te komen, maar totdat Apple het idee van een zelfstandige Apple Watch volledig omarmt, zal er altijd een behoefte zijn dat je je telefoon hebt in de buurt - voor het geval je het nodig hebt.

Image
Image

Met enkele van de functies die Apple introduceert in watchOS 8, neemt de behoefte aan die constante telefoonverbinding echter wat af. Het is ook mogelijk dat we meer applicaties zouden kunnen zien die de Spotify- en Tidal-aanpak volgen door stand-alone ervaringen voor de Apple Watch te leveren, die volledig zijn ontworpen om er vanaf je pols mee te communiceren.

Gezondheid is altijd een groot onderdeel geweest van Apple's push met de Apple Watch, en experts zoals Michael Fischer, een gezondheidsexpert en de oprichter van Elite HRT, zeggen dat een op zichzelf staande smartwatch nieuwe deuren zou kunnen openen voor gezondheidszorgmogelijkheden.

"Smartwatches zoals deze kunnen ook een gezondheidsgerichte nadruk hebben en blijven groeien in die markt, vooral bij ouderen en andere risicogroepen die misschien niet alles hebben aangesloten op hun andere apparaten", zei Fischer.

"Het kan de bruikbaarheid voor die markten veel gemakkelijker maken en het voor risicogroepen mogelijk maken om nog steeds hun gezondheidsstatistieken te lezen, herinneringen te krijgen en andere functies om aan hun behoeften te voldoen."

Aanbevolen: