Tinder voegt optie toe om contacten te blokkeren

Tinder voegt optie toe om contacten te blokkeren
Tinder voegt optie toe om contacten te blokkeren
Anonim

Als je het zat bent dat mensen uit je contactenlijst verschijnen als mogelijke matches op Tinder, kun je er eindelijk iets aan doen.

Tinder heeft vrijdag een nieuwe optie aangekondigd waarmee gebruikers mensen uit hun telefooncontacten kunnen blokkeren. Volgens The Verge kun je de functie gebruiken om je exen, vrienden, familieleden, collega's of gewoon iedereen te blokkeren die je niet in je wedstrijden wilt laten verschijnen. Als je iemand blokkeert, verschijnt hij niet voor jou en jij ook niet voor hem.

Image
Image

Tinder zegt dat je al je contacten naar de app kunt uploaden, of ze afzonderlijk kunt toevoegen, als je dat wilt. Het bedrijf zegt ook dat het niet al je contacten zal opslaan. In plaats daarvan worden alleen diegene opgeslagen die u hebt gekozen om te blokkeren. Je kunt het delen van je contacten op elk moment opheffen of nummers deblokkeren als dat nodig is.

Geblokkeerde contacten krijgen geen melding dat ze zijn geblokkeerd, hoewel Tinder wel heeft opgemerkt dat als iemand die je wilt blokkeren zich aanmeldt met andere informatie, ze niet worden geblokkeerd met je contactgegevens.

Als je iemand blokkeert, verschijnt hij niet voor jou en jij ook niet voor hem.

Met Tinder's meer dan 66 miljoen gemiddelde maandelijkse actieve gebruikers, is het logisch dat gebruikers een manier hebben om gebruikers te blokkeren die ze niet willen zien in hun mogelijke matches.

Natuurlijk is er ook geen manier om te zien of de persoon die je blokkeert al dan niet een Tinder-account heeft. In plaats daarvan zegt het bedrijf dat dit meer een preventieve optie is om gebruikers te helpen de mogelijkheid te elimineren om mensen tegen te komen die ze niet op Tinder willen zien.

Aanbevolen: