Tinder voegt meer sociale ervaringen toe aan zijn app

Tinder voegt meer sociale ervaringen toe aan zijn app
Tinder voegt meer sociale ervaringen toe aan zijn app
Anonim

Tinder heeft dinsdag een hele reeks nieuwe functies geïntroduceerd om gebruikers op nieuwe manieren te laten communiceren met mogelijke datums.

Een van de belangrijkste updates is de mogelijkheid om maximaal negen video's van 10 seconden aan je profiel toe te voegen om mensen een glimp te geven van wie je bent buiten een foto. Tinder voegt ook een sectie Verkennen toe, vergelijkbaar met de functie van Instagram, om matches te ontdekken die dezelfde interesses delen, in de app bekend als Passions.

Image
Image

De sectie Ontdekken zal ook een Hot Takes-sociale ervaring bevatten waarmee mensen kunnen deelnemen aan verschillende activiteiten en met anderen kunnen praten, zelfs voordat ze matchen. In-app-evenementen die zich in de Hot Takes-sectie bevinden, zoals Swipe Night en Vibes, vinden elke avond plaats van 18.00 uur tot middernacht lokale tijd.

“Een nieuwe generatie daters vraagt om meer van ons in de post-COVID-wereld: meer manieren om te pronken met hun authentieke zelf, meer manieren om plezier te hebben en virtueel met anderen om te gaan, en meer controle over wie ze ontmoeten op Tinder en hoe ze communiceren', zegt Jim Lanzone, CEO van Tinder, in de aankondiging van het bedrijf.

“Ze willen ook op een minder lineaire manier daten, in hun eigen tempo, en in de hoop dat de vonken overslaan bij een onverwacht iemand.”

Tinder lijkt zichzelf opnieuw uit te vinden in een soort sociaal netwerk in plaats van een simpele dating-app met deze updates en andere recente updates. In-app-ervaringen zoals de introductie van Vibes vorige maand stellen gebruikers in staat om "hun mening te uiten over alles, van of het normaal is om sokken in bed te dragen tot wat er gebeurt in de popcultuur", aldus het bedrijf.

Tinder regeert nog steeds opperste in termen van de meeste Amerikaanse gebruikers op een dating-app met 7,8 miljoen, volgens Business of Apps. Bumble staat op de tweede plaats met 5 miljoen gebruikers, en Plenty of Fish komt op de derde plaats met 4,2 miljoen gebruikers.

Aanbevolen: