Een bericht doorsturen als bijlage in Windows Mail

Inhoudsopgave:

Een bericht doorsturen als bijlage in Windows Mail
Een bericht doorsturen als bijlage in Windows Mail
Anonim

Wat te weten

  • Download het bericht naar je apparaat. Open het bericht of selecteer het in Inbox. Ga naar Instellingen (pictogram met drie stippen) > Opslaan als. Opslaan in EML-indeling.
  • Verzenden als bijlage: Stel een nieuw bericht op. Selecteer Invoegen > Bestanden. Kies het gedownloade EML-bestand en selecteer Open. Stuur het bericht.

Wanneer u een e-mail doorstuurt, voegt Windows Mail deze in de berichttekst van de doorsturende e-mail in. In tegenstelling tot zijn voorgangers kan Windows Mail geen e-mails als bijlagen doorsturen. Om als bijlage te verzenden, downloadt u het bericht en verzendt u het vervolgens als bijlage in een nieuw bericht. We laten u zien hoe u Windows Mail voor Windows 10 gebruikt.

Microsoft werkt de Mail-app voortdurend bij. Hoewel de huidige versies van de app geen mogelijkheid hebben om door te sturen als bijlage, vragen veel gebruikers hierom en Microsoft kan deze functie in toekomstige updates toevoegen.

Een bericht als bijlage doorsturen met Windows Mail

Een e-mail doorsturen die is toegevoegd aan een nieuw bericht in Windows Mail:

  1. Markeer het bericht dat je wilt doorsturen in de mailbox of open het in een apart venster.
  2. Selecteer Instellingen (het menu met drie stippen) en kies vervolgens Opslaan als.

    Image
    Image
  3. Bewaar het bericht in EML-formaat.

    Image
    Image
  4. Stel een nieuw bericht op door op Nieuwe e-mail te klikken of erop te tikken, en ga vervolgens door de werkbalk naar het Insert menu in het berichtenvenster.

    Image
    Image
  5. Selecteer Files en kies vervolgens het EML-document dat u hebt opgeslagen. Selecteer Open om het bericht als bijlage in de nieuwe e-mail in te voegen.

    Image
    Image
  6. Stel en verzend uw e-mail zoals gewoonlijk.

Dit proces is technisch niet hetzelfde als het commando Doorsturen als bijlage, maar het resultaat is hetzelfde.

Aanbevolen: