Een bericht doorsturen met Mozilla Thunderbird

Inhoudsopgave:

Een bericht doorsturen met Mozilla Thunderbird
Een bericht doorsturen met Mozilla Thunderbird
Anonim

Wat te weten

  • Open een bericht dat je wilt doorsturen. Selecteer Doorsturen. Voer in het veld To adressen in. Optioneel: Bewerk de Subject regel en body. Selecteer Verzenden.
  • Selecteer als alternatief Message > Forward in het menu, of gebruik de Ctrl+ L sneltoets (Command+ L op een Mac of Alt +L voor Unix).
  • Ga naar Opties > Composition > Berichten doorsturen. Kies Inline om door te sturen als e-mail of Selecteer als bijlage als bijlage.

Net als andere e-mailclients en apps, maakt Mozilla Thunderbird het doorsturen van e-mails eenvoudig. Het is een snelle en handige truc wanneer u een e-mail ontvangt die u met iemand anders wilt delen. Leer hoe u e-mail doorstuurt op Thunderbird.

Een e-mail doorsturen in Thunderbird

Als je een e-mailbericht ontvangt dat je wilt delen, volg je deze stappen om het door te sturen naar een of meer e-mailadressen. Je kunt er ook voor kiezen om het bericht te bewerken voordat je het doorstuurt.

  1. Open Mozilla Thunderbird en ga naar de Inbox.
  2. Selecteer het bericht dat u wilt doorsturen.

    Dubbelklik op de e-mail als u het bericht in een nieuw venster wilt openen.

  3. Selecteer de Forward-knop (in de rechterbovenhoek van het berichtenvenster). Er wordt een nieuw venster Bericht doorsturen geopend.

    Selecteer als alternatief Message > Forward in het menu, of gebruik de Ctrl+ L sneltoets (Command + L op een Mac of Alt +L voor Unix).

    Image
    Image
  4. Voer in het veld Aan het e-mailadres of de adressen in waarnaar u het bericht wilt doorsturen. U kunt ook de pijl links van To selecteren, Cc of Bcc kiezen en vervolgens het e-mailadres invoeren adres of adressen waarnaar u het bericht wilt doorsturen.

    Image
    Image
  5. Controleer de Subject regel. Standaard begint het met Fwd: gevolgd door het oorspronkelijke onderwerp, maar u kunt het desgewenst bewerken door in het vak Subject te typen.
  6. Knip indien gewenst naar de hoofdtekst van het bericht. Bijvoorbeeld om onnodige e-mailadressen te verwijderen of irrelevante inhoud te verwijderen.
  7. Voeg desgewenst een persoonlijk bericht toe aan het begin van de berichttekst.
  8. Selecteer Send om het bericht door te sturen naar uw ontvangers.

Thunderbird-doorstuuropties

Om te wijzigen of Mozilla Thunderbird het doorgestuurde bericht als bijlage of inline in de nieuwe e-mail invoegt:

  1. Mozilla Thunderbird openen.
  2. Selecteer het Thunderbird-menu (in de rechterbovenhoek van het Mail-venster).

    Image
    Image
  3. Selecteer Options (in het midden van het menu dat verschijnt).

    Image
    Image
  4. In het Options menu, selecteer het Options icoon om het Options venster te openen.

    Image
    Image
  5. Selecteer in het linkerdeelvenster van het Options-venster de Composition tab.

    Image
    Image
  6. Selecteer de Berichten doorsturen vervolgkeuzepijl. Kies Inline om berichten in de hoofdtekst van het e-mailvenster door te sturen. Selecteer Als bijlage om alle berichten als bijlagen bij e-mails door te sturen.

    Selecteer het Extensie toevoegen aan bestandsnaam selectievakje om door te sturen als bijlagen. Hierdoor kunnen uw ontvangers het bestandstype efficiënter bekijken.

    Image
    Image
  7. Sluit het Options venster.

Aanbevolen: