Samsung onthult Galaxy Tab S7 FE en Galaxy Tab A7 Lite

Samsung onthult Galaxy Tab S7 FE en Galaxy Tab A7 Lite
Samsung onthult Galaxy Tab S7 FE en Galaxy Tab A7 Lite
Anonim

Samsung heeft eindelijk de veelbesproken Galaxy Tab S7 FE onthuld, evenals een andere, meer betaalbare Android-tablet, de Galaxy Tab A7 Lite.

De twee tablets zijn donderdag officieel aangekondigd en zijn ontworpen om betaalbare Android-tabletervaringen te bieden, terwijl ze ook enkele van de premium-specificaties bieden die te zien zijn in duurdere Samsung-tablets. Volgens XDA Developers lanceerde Samsung maandag stilletjes een pagina voor de Galaxy Tab S7 FE op zijn Duitse website, maar wachtte tot donderdag om de officiële onthulling te doen.

Image
Image

"De vraag naar tablets blijft groeien. Of het nu gaat om op afstand studeren, contact maken met vrienden of genieten van persoonlijk entertainment, consumenten zijn op zoek naar apparaten die passen bij hun creatieve en drukke levensstijl", aldus Woncheol Chai, senior vice president en hoofd van het ervaringsplanningsteam voor de mobiele communicatiesector. bij Samsung, zei in het persbericht.

"We zijn verheugd om consumenten de technologie te bieden die ze nodig hebben om het meeste uit elke dag te halen. De Galaxy Tab S7 FE en Galaxy Tab A7 Lite zijn uitgerust met verbluffende functies die zijn ontworpen om te voldoen aan de dagelijkse behoeften van consumenten."

De Galaxy Tab S7 FE heeft een groot 12,4-inch scherm, een meegeleverde S-Pen om op de tablet te schrijven en toegang tot Samsung DeX, waardoor tabletbezitters de grote tablet in een laptop kunnen veranderen. Met DeX kan de tablet ook worden aangesloten op een tweede monitor, wat extra productiviteitstools zou moeten opleveren voor gebruikers die graag meerdere schermen gebruiken. De Galaxy Tab S7 FE draait op Android 11 en wordt geleverd met maximaal 6 GB RAM en 128 GB intern geheugen.

Image
Image

De Galaxy Tab A7 Lite biedt een kleinere ervaring en heeft een 8,7-inch display. Het biedt tot 64 GB interne opslagruimte en kan worden uitgebreid tot 1 TB met een MicroSD-kaart. Samsung zegt dat het perfect is voor mensen die op zoek zijn naar een compacte entertainmentmachine. Het bedrijf merkt ook op dat de Galaxy Tab A7 Lite wordt geleverd met dubbele luidsprekers en Dolby Atmos om je audio-ervaring beter te maken, zelfs wanneer je onderweg bent.

Beide apparaten werken naadloos samen met andere in het Samsung-ecosysteem en zullen naar verwachting in juni worden gekocht. Samsung heeft nog geen officiële prijsinformatie voor de nieuwe tablets bekendgemaakt.

Aanbevolen: