Samsung onthult de nieuwe Galaxy Tab A8

Samsung onthult de nieuwe Galaxy Tab A8
Samsung onthult de nieuwe Galaxy Tab A8
Anonim

Samsung heeft officieel de Galaxy Tab A8 onthuld, de nieuwste toevoeging aan zijn mid-tier serie apparaten die bedoeld zijn voor alle soorten levensstijlen en budgetten.

Volgens Samsung levert de Tab A8 krachtige prestaties verborgen in een lichtgewicht, slank ontwerp. De nieuwe tablet heeft een 10,5-inch scherm met een beeldverhouding van 16:10 en ondersteunt een breed scala aan Galaxy-apparaten en apps, waardoor het perfect is voor werken op afstand of als entertainmentapparaat.

Image
Image

Naast het 10,5-inch scherm wordt de Tab A8 geleverd met vier stereoluidsprekers uitgerust met Dolby Atmos. De processor en het geheugen van de tablet hebben een prestatieverbetering van 10 procent gekregen in vergelijking met de Tab A7. In combinatie met Samsung TV Plus kan de Tab A8 een meeslepende kijkervaring bieden met weinig vertraging.

Het wordt geleverd in drie verschillende modellen, elk met een ander RAM-geheugen en interne opslag. De grootste is 4 GB RAM met 128 opslag; ze kunnen echter allemaal worden geüpgraded naar 1 TB opslagruimte met een microSD-kaart.

Functies zijn onder meer Multi-Active Window, dat het scherm in tweeën splitst, zodat je twee apps tegelijk kunt gebruiken. Het heeft een 8 MP camera aan de achterkant, een 5 MP camera aan de voorkant en een Screen Recorder-functie, zodat u heldere, high-definition video's kunt opnemen.

Image
Image

Je kunt de Tab A8 ook verbinden met een Galaxy-smartphone om teksten, webpagina's, afbeeldingen en meer tussen de twee te delen.

De Tab A8 is vanaf eind december verkrijgbaar in grijs, zilver en roze goud in Europa. De rest van de wereld kan er vanaf januari 2022 een bemachtigen.

Aanbevolen: