Samsung onthult Galaxy S21 FE 5G

Samsung onthult Galaxy S21 FE 5G
Samsung onthult Galaxy S21 FE 5G
Anonim

Samsung heeft officieel de Galaxy S21 FE 5G onthuld. Het bedrijf zegt dat het aankomende vlaggenschip alle meest geliefde functies van de Galaxy S21 zal bevatten, waaronder een professionele camera, een krachtige processor en een naadloos ecosysteem.

Hoewel geruchten over de Galaxy S21 FE al een tijdje circuleren, is dit de eerste keer dat Samsung het apparaat officieel in welke hoedanigheid dan ook heeft beschreven. Eerder heeft het bedrijf FE-versies (of Fan Edition) van zijn primaire vlaggenschipapparaten uitgebracht als goedkopere varianten die gebruikers kunnen kopen.

Image
Image

De S21 FE zal dezelfde 5nm 64-bit Octa-Core-processor hebben als de originele Galaxy S21. Samsung zegt dat de processor snelle maar hoogwaardige graphics zal leveren op een ultrascherp 6,4-inch FHD+ dynamisch AMOLED-scherm dat een verversingssnelheid tot 240 Hz kan bereiken in de gamemodus. Andere specificaties van de telefoon zijn een 12 MP groothoekcamera, een 12 MP ultrabrede camera en een 8 MP telecamera met maximaal 30x ruimtezoom.

De Samsung Galaxy S21 FE zal ook ondersteuning bieden voor bekabeld en draadloos opladen, evenals Wireless PowerShare. De aankomende telefoon wordt geleverd met Android 12, waardoor je toegang hebt tot de meest recente versie van Samsung's One UI.

Image
Image

De nieuwe Galaxy S21 FE 5G is vanaf 11 januari te koop en is beschikbaar via de Samsung-website en via providers die Samsung-apparaten aanbieden.

Meer lezen? Bekijk hier al onze CES 2022-dekking.

Aanbevolen: