Samsung onthult nieuwe Galaxy A53 5G

Samsung onthult nieuwe Galaxy A53 5G
Samsung onthult nieuwe Galaxy A53 5G
Anonim

Samsung heeft de nieuwste smartphone in zijn instapmodel A-serie onthuld, de Galaxy A53 5G, ontworpen om een hoog niveau van apparaatbeveiliging te bieden.

De A53 wordt beschermd door Samsung's eigen beveiligingsraamwerk Knox, een duurzame en milieuvriendelijke constructie en coderingsfuncties. Afgezien van telefoonveiligheid, zal dit apparaat een camerasysteem met vier lenzen bevatten dat foto's kan maken bij weinig licht en een 6,5-inch AMOLED-display.

Image
Image

Omdat beveiliging een belangrijke factor is in de A53, heeft Samsung het apparaat gevuld met verschillende soorten bescherming. Samsung Knox is een beveiligingsplatform in veel Galaxy-telefoons dat gevoelige gegevens beschermt door deze te isoleren en te coderen. Knox wordt zelfs door sommige kleine bedrijven gebruikt voor IT.

Naast Knox zit Secure Digital, software die fungeert als een kluis voor foto's en documenten, en Samsung Wallet, een app die ID-informatie veilig opslaat.

Het apparaat is gemaakt van gerecycled materiaal en het scherm wordt afgeschermd door Corning Gorilla Glass 5. Het scherm heeft een verversingssnelheid van 120 Hz en kunstmatige intelligentie (AI)-mogelijkheden die de weergavekwaliteit hoog houden, tot 800 nits.

Het camerasysteem van de A53 wordt geleid door een nieuwe 64 MP primaire lens en een 32 MP selfie-lens, aangedreven door OIS en VDIS-technologie. De ondersteunende AI zorgt ervoor dat foto's en video's er geweldig uitzien bij weinig licht, dankzij een verbeterde nachtmodus.

Image
Image

Andere opvallende kenmerken zijn een opslagcapaciteit van 128 GB, 6 GB RAM en 25 W Super Fast Charging, hoewel de oplader apart wordt verkocht.

De A53 5G is vanaf 31 maart verkrijgbaar voor een startprijs van $ 449,99. Voorbestellingen zijn nu beschikbaar.

Samsung merkt ook op dat een kleinere handset, de Galaxy A33 5G, vanaf 22 april beschikbaar zal zijn, terwijl de Galaxy A73 5G op 22 april "in bepaalde markten" zal arriveren.

Aanbevolen: