Samsung onthult nieuwe Galaxy Book Go-laptops

Samsung onthult nieuwe Galaxy Book Go-laptops
Samsung onthult nieuwe Galaxy Book Go-laptops
Anonim

Samsung heeft zojuist twee nieuwe Galaxy Book-laptops aangekondigd met de nadruk op draagbaarheid: de Galaxy Book Go en de Galaxy Book Go 5G. De standaard Galaxy Book Go is vanaf 10 juni verkrijgbaar vanaf $ 349,- en de Galaxy Book Go 5G volgt later dit jaar.

Image
Image
Afbeelding: Samsung.

Samsung

De Galaxy Book Go lijkt een apparaat te zijn dat bedoeld is voor op reis, met een schokbestendig ontwerp, een scharnier van 180 graden en een batterijduur tot 18 uur bij volledig opladen. Het is ook ontworpen om koel te werken, met behulp van een energiezuinig Qualcomm 7c Gen 2-computerplatform waarvoor geen ventilator nodig is. Dat houdt de laptop ook lichtgewicht (iets meer dan 3 pond) en stil.

Integratie met het Samsung Galaxy-ecosysteem is ook een prioriteit, aangezien de Galaxy Book Go is ontworpen om eenvoudig te koppelen met andere Galaxy-apparaten en Quick Share kan gebruiken om bestanden direct te kopiëren.

Specificaties voor de Galaxy Book Go omvatten een 14-inch TFT FHD-scherm, een Qualcomm Adreno GPU, Wi-Fi- en Bluetooth-connectiviteit, een ingebouwde 720p HD-camera met digitale microfoon en Dolby Atmos-luidsprekers.

Image
Image
Afbeelding: Samsung.

Samsung

Optionele specificaties beginnen bij 4 GB geheugen en 64 GB opslag, maar kunnen worden verhoogd tot 8 GB geheugen en 128 GB opslag. De kosten van dat extra geheugen en opslagruimte zijn nog niet bekendgemaakt, maar de goedkopere versie kost ongeveer $ 349.

Samsung heeft de specificaties en prijzen voor de Galaxy Book Go 5G nog niet bekend gemaakt.

Aanbevolen: