Twitter Blue-abonnement gespot in de App Store voor $ 2,99

Twitter Blue-abonnement gespot in de App Store voor $ 2,99
Twitter Blue-abonnement gespot in de App Store voor $ 2,99
Anonim

Een op abonnementen gebaseerd Twitter-model wordt nog reëler nadat donderdag een in-app-aankoop voor "Twitter Blue" werd gespot in de App Store van Apple.

Gevestigde app-onderzoeker Jane Manchun Wong vond aanvankelijk de bijgewerkte App Store-vermelding en publiceerde deze op haar Twitter. Haar getweet screenshot laat zien dat de optie van Twitter Blue op de Twitter App-pagina verschijnt voor $ 2,99 per maand.

Image
Image

Wong tweette dat het eruit ziet als exclusieve functies op Twitter Blue, waaronder de mogelijkheid om tweets ongedaan te maken, een collectietabblad waar je je favoriete Tweets op één plek kunt opslaan en ordenen, en kleurthema's, evenals een aangepast app-pictogram.

Er is geen officiële aankondiging aan de kant van Twitter over Twitter Blue en de beschikbaarheid ervan, maar het is veilig om te zeggen dat het waarschijnlijk redelijk snel zal komen, aangezien de functie zichtbaar is in de App Store.

Hoewel Twitter al jaren praat over het toevoegen van een soort abonnementsoptie, is het bedrijf er sinds 2017 steeds serieuzer mee bezig. Tijdens een winstoproep in februari onthulde het sociale netwerk dat het serieus is op zoek naar een abonnementsoptie voor zijn 353 miljoen maandelijks actieve gebruikers.

Afgelopen zomer vroeg Twitter gebruikers in een platformbrede enquête voor welke functies ze zouden overwegen te betalen, waaronder aangepaste kleuren, minder of geen advertenties, geavanceerdere analyses, inzichten in andere accounts en meer. Sommige abonnees denken dat een betaalde versie waardevolle voordelen zal hebben.

Ondanks al het nieuws en de hype rond een op abonnementen gebaseerde Twitter, heeft het bedrijf nog steeds niets gezegd over het toevoegen van de mogelijkheid om tweets te bewerken, iets waar gebruikers sinds het begin van het platform zelf om hebben gevraagd.

Aanbevolen: