Nieuw herontwerp van Microsoft Paint en Photos-app gespot

Nieuw herontwerp van Microsoft Paint en Photos-app gespot
Nieuw herontwerp van Microsoft Paint en Photos-app gespot
Anonim

De aankomende Windows 11 zal een bijgewerkte Microsoft Paint and Photos-app bevatten met een modernere interface.

Volgens twee nieuwe stockfoto's die zijn gespot op de Unsplash-pagina van Microsoft, kunnen gebruikers een schoner ontwerp verwachten bij het gebruik van Paint en Photos op Windows 11. Bleeping Computer-notities die bijgewerkte functies in Paint bevatten nieuwe pictogrammen, een vereenvoudigde werkbalk en afgeronde kleuropties in plaats van vierkante.

Image
Image

Wat de Microsoft Photos-app betreft, meldt Windows Latest dat Windows 11 een nieuwe fotobewerkingservaring biedt waarin de bewerkingstools boven de afbeelding zweven waar u aan werkt - een vergelijkbare ervaring als mobiele Android- of iOS-apps.

Dit wordt het eerste significante herontwerp van Microsoft Paint in een tijdje. Microsoft Paint is opgenomen in de besturingssystemen van Windows sinds Windows 1.0 in 1985 werd uitgebracht. Het is gebaseerd op een programma van ZSoft genaamd PC Paintbrush en ondersteunt essentiële hulpmiddelen voor beeldbewerking en tekengereedschap.

Hoewel Windows 11 bèta momenteel beschikbaar is voor gebruikers om mee te spelen, wordt de volledige openbare release van het nieuwe besturingssysteem dit najaar verwacht. Afgezien van een bijgewerkte MS Paint en Photos-app, biedt Windows 11 een nieuw Start-menu, een widget-taakbalk en de algehele gebruikersinterface.

Andere nieuwe functies die u kunt verwachten zodra Windows 11 officieel debuteert, zijn de mogelijkheid om het formaat van vensters aan te passen zodat ze de helft van uw scherm in beslag nemen (Snap Layouts genoemd), de optie om Android-apps native op uw Windows-apparaat uit te voeren en de terugkeer van widgets.

Aanbevolen: