Twitter introduceert officieel Twitter Blue-abonnementsservice

Twitter introduceert officieel Twitter Blue-abonnementsservice
Twitter introduceert officieel Twitter Blue-abonnementsservice
Anonim

Twitter's abonnementsservice, bekend als Twitter Blue, wordt officieel uitgerold op donderdag, maar alleen in Australië en Canada.

De abonnementsservice kan worden gedownload voor $ 3,49 CAD ($ 2,88 USD) en $ 4,49 AUD ($ 3,44 USD). Twitter Blue biedt exclusieve functies aan abonnees zoals Bookmark Folders; Tweet ongedaan maken, waarmee u een aanpasbare timer van maximaal 30 seconden kunt instellen om op "Ongedaan maken" te klikken; en Reader Mode, die het lezen van lange threads gemakkelijker maakt.

Image
Image

"We hebben gehoord van de mensen die Twitter veel gebruiken, en we bedoelen veel, dat we niet altijd krachtige functies bouwen die aan hun behoeften voldoen ", schreef Twitter in zijn blogpost waarin hij de beschikbaarheid van de functie aankondigde.

"We hebben deze feedback ter harte genomen en zijn bezig met het ontwikkelen en herhalen van een oplossing die de mensen die Twitter het meest gebruiken zal geven wat ze zoeken: toegang tot exclusieve functies en voordelen die hun ervaring op Twitter zullen verbeteren naar het volgende niveau."

Andere functies die beschikbaar zijn in de eerste uitrol zijn onder meer aanpasbare pictogrammen voor de Twitter-app van je telefoon en verschillende kleurenschema's in de app zelf. Abonnees hebben ook toegang tot toegewijde klantenondersteuning, in plaats van het Twitter-ondersteuningsaccount te moeten tweeten met hun problemen.

Twitter voegde toe dat het kernplatform altijd gratis zal blijven voor gebruikers, maar de nieuwe abonnementsoptie is gewoon bedoeld om de ervaring te verbeteren voor degenen die dat willen.

Het bedrijf heeft niet bekendgemaakt wanneer de abonnementsservice beschikbaar is voor gebruikers in de VS en andere landen.

Image
Image

Twitter Blue werd vorige week voor het eerst opgemerkt door app-onderzoeker Jane Manchun Wong, en haar informatie over wat er in het abonnementsmodel beschikbaar zou zijn, was grotendeels perfect.

Er gaan al jaren geruchten over een op abonnementen gebaseerd model. Vorig jaar bracht Twitter het idee naar een hoger niveau door gebruikers in een platformbrede enquête te vragen voor wat voor soort functies ze zouden overwegen te betalen, zoals minder of geen advertenties, meer geavanceerde analyses, inzichten in andere accounts en meer.

Aanbevolen: