E-mail markeren als ongelezen in iPhone Mail

Inhoudsopgave:

E-mail markeren als ongelezen in iPhone Mail
E-mail markeren als ongelezen in iPhone Mail
Anonim

Wat te weten

  • Markeer een open e-mail: Selecteer de Beantwoorden knop en kies vervolgens Markeren als ongelezen.
  • Meerdere e-mails markeren: Selecteer in de mailboxmap Bewerken. Selecteer elke e-mail die u wilt markeren en kies vervolgens Mark > Markeren als ongelezen.

Ongelezen e-mail in de iOS Mail-app voor iPhone en iPad verschijnt met een blauwe ronde indicator ernaast in de mailbox. U kunt berichten handmatig markeren als ongelezen in de Mail-app. Hier leest u hoe u afzonderlijke of meerdere berichten als ongelezen kunt markeren met een iOS-apparaat met iOS 10 of hoger.

Markeer een e-mail als ongelezen in de iOS Mail-app

Volg deze stappen om een e-mailbericht in uw iPhone of iPad Mail-inbox (of een andere Mail-map) als ongelezen te markeren:

  1. Open de Mail app, ga naar de inbox en tik op een gelezen bericht om het te openen. Berichten die zijn geopend of gelezen, hebben geen blauwe indicator ernaast.
  2. Selecteer het Reply icoon. In oudere versies van iOS kan de berichtenwerkbalk verschijnen als een Flag-pictogram. De werkbalk bevindt zich onderaan de iPhone en bovenaan de iPad Mail-app.
  3. Selecteer Markeer als ongelezen.

    Image
    Image

Wanneer je terugkeert naar de inbox, heeft het bericht een blauwe indicator die het als ongelezen identificeert. Het bericht blijft in de mailbox totdat u het verplaatst of verwijdert. Het toont de blauwe indicator totdat u het opent.

Markeer meerdere berichten als ongelezen

Je hoeft e-mails niet één voor één af te handelen. Je kunt ze batchen en dan actie ondernemen:

  1. Ga naar de mailbox of map die de berichten bevat die u als ongelezen wilt markeren.
  2. Tik op Bewerken om een lege ronde knop naast elke e-mail weer te geven.
  3. Tik op elke ronde knop vóór de gelezen berichten (die zonder de blauwe ongelezen indicator) die u als ongelezen wilt markeren. Er verschijnt een wit vinkje in de ronde knop.
  4. Tik op Mark.
  5. Selecteer Markeren als ongelezen om de geselecteerde e-mails als ongelezen te markeren.

    Image
    Image

    Als alle e-mails in de inbox zijn geopend, hoeft u geen selectie te maken. Scrol naar de onderkant van de inbox, selecteer Markeer alles en tik vervolgens op Markeren als ongelezen. Alle e-mails krijgen een blauwe indicator toegewezen die aangeeft dat ze ongelezen zijn.

Aanbevolen: