De 5 beste GPS-trackers voor wandelen, auto's en meer in 2022

Inhoudsopgave:

De 5 beste GPS-trackers voor wandelen, auto's en meer in 2022
De 5 beste GPS-trackers voor wandelen, auto's en meer in 2022
Anonim

Onze verzameling van de beste GPS-trackers is de gemakkelijkste manier om de dingen waar je van houdt en ook je kinderen in de gaten te houden. Sommige van deze trackers kunnen verloren voorwerpen op een halve wereld lokaliseren, of u een melding geven als de tracker een bepaalde zone verlaat. GPS-trackers kunnen ook dienen als extra verzekering wanneer ze met waardevolle pakketten onderweg worden geplaatst, waardoor u gemoedsrust hebt voor uw meest gevoelige zendingen.

Je moet rekening houden met de grootte van je tracker en met de totale levensduur van de batterij. Afhankelijk van wat u probeert bij te houden, wilt u misschien iets dat mogelijk enkele weken meegaat zonder dat u hoeft op te laden. Een andere overweging zijn uw opties als het gaat om data-abonnementen. Sommige vereisen bestaande data-abonnementen bij een andere provider, terwijl andere flexibelere opties hebben.

Als je een duidelijker beeld wilt van hoe GPS werkt en je kan helpen bij het bijhouden van je spullen, kan onze gids je helpen dit in te vullen voordat je naar onze beste GPS-trackers gaat kijken.

Beste algemeen: Jiobit-locatietracker

Image
Image

De Jiobit is een van de kleinste en meest duurzame GPS-trackers die er zijn. Het kan tot een week meegaan tussen oplaadbeurten, dit en zijn kleine formaat en duurzaamheid maken het ideaal voor zo ongeveer alles wat je nodig hebt om in de gaten te houden. Deze tag ter grootte van een wafeltje is voorzien van een verscheidenheid aan accessoires, afhankelijk van wat u moet bijhouden, om een extra beveiligingslaag te bieden.

Jiobit werkt op zijn eigen datanetwerk, wat betekent dat je een abonnement nodig hebt om het meeste uit deze tracker te halen, maar dat je jezelf niet hoeft vast te leggen aan een contract met een extra serviceprovider.

De Jiobit-app bevat een hele reeks manieren om zo ongeveer alles bij te houden. Biedt u re altime locatiegegevens, pushmeldingen op basis van de locatie van de tracker en tethering-meldingen als de tracker te ver van uw telefoon afdwa alt.

Hoewel we volhouden dat de Jiobit een bijna perfect apparaat voor het bewaken van kinderen is, is de Jiobit even geschikt voor het bijhouden van huisdieren, bagage of zo ongeveer alles dat er zonder uw medeweten vandoor kan gaan. Hoewel het zeker een van de duurdere trackers op onze lijst is, kunnen maar weinig andere trackers deze uitgebreide gemoedsrust bieden.

Levensduur batterij: Tot 20 dagen | Gewicht: 18g | Waterdicht: Ja | Data-abonnement: 8,99/mnd.

Beste voor kinderen: Gizmo Watch 2

Image
Image

De GizmoWatch 2 is een handige draagbare tracker die ook dient als een rudimentaire mobiele telefoon als uw kind om welke reden dan ook contact met u moet opnemen. Deze wearable draait op het 4G LTE-netwerk van Verizon, wat betekent dat je een speciaal data-abonnement moet opzetten als dit nog niet je favoriete provider is.

Tracking wordt gedaan via de GizmoHub-app die GPS-grenzen kan instellen en u pushmeldingen kan sturen als de tracker een vooraf ingesteld gebied verlaat. De Gizmowatch biedt ook tweerichtingsgesprekken voor maximaal 10 vooraf gemaakte contacten en sms'en voor maximaal 20. Naast het volgen en communiceren, beschikt de Gizmowatch 2 ook over stappentelling en een waterdicht ontwerp waardoor het ook dienst kan doen als fitnessapparaat. tracker.

Omdat de GizmoWatch 2 meer functies biedt dan een speciale GPS-tracker, moet hij ongeveer elke vier dagen worden opgeladen, maar weinig GPS-trackers bieden hetzelfde niveau van tracking en communicatie. Een goed afgeronde functieset en duurzame constructie maken de Gizmowatch 2 tot een veelzijdige GPS-tracker die perfect is voor kinderen en waarmee je ze binnen handbereik kunt houden, waar ze ook zijn.

Levensduur batterij: Tot 4 dagen | Gewicht: 1.94oz | Waterdicht: Ja | Data-abonnement: 9,99/mnd.

Beste voor auto's: MOTOsafety OBD GPS-tracker

Image
Image

Of je nu de ouder bent van een tienerbestuurder of gewoon extra beveiliging voor je voertuig wilt, de MOTOsafety GPS is een uitstekende keuze. Het auto-GPS-apparaat maakt rechtstreeks verbinding met Google Maps voor extreme nauwkeurigheid van locatie, snelheid en verkeersomstandigheden. Volg het komen en gaan van uw auto in re altime met behulp van de gratis mobiele app, die de locatie van uw auto elke zestig seconden bijwerkt. Bovendien kunt u met de aanpasbare geo-fencing-functie perimeters instellen rond belangrijke locaties en sms- of e-mailwaarschuwingen verzenden wanneer uw voertuig dat specifieke gebied binnenkomt of verlaat.

Wat MOTOsafety onderscheidt van de concurrentie, zijn de unieke functies die speciaal zijn afgestemd op ouders van tienerbestuurders. Dagelijkse rapportkaarten houden uw tiener onder controle door rijgewoonten zoals snelheid, remmen en acceleratie in de gaten te houden. De software houdt ook de hoeveelheid benzine in de tank bij, zodat uw auto nooit leeg rijdt. Voor dit niveau van geruststelling voor uw tiener en uw auto biedt de MOTOsafety-tracker een handig, flexibel betalingsplan, zonder activerings- of annuleringskosten, geen contracten en slechts $ 19,99 per maand.

Batterijlevensduur: Onbeperkt terwijl op OBD-voeding | Gewicht: 2.08oz | Waterdicht: Nee | Data-abonnement: 19.99/mo.

Beste voor motorfietsen: Spytec GL300 Mini draagbare re altime GPS-tracker

Image
Image

De GL300 biedt locatie-updates zo vaak als elke vijf seconden en is perfect voor het volgen van snel bewegende voertuigen zoals motorfietsen. Hij weegt slechts 8 ons en is 3 inch lang, dus hij is gemakkelijk aan de onderkant van je fiets te bevestigen, hoewel het verstandig is om een waterdichte hoes te kopen om hem te beschermen. Net als met andere apparaten in deze lijst, kun je een geofence aanwijzen en waarschuwingen instellen wanneer je motorfiets buiten zijn limieten dwa alt.

Hoewel de levensduur van de batterij afhangt van de intervalinstellingen, helpt een bewegingsdetecterende versnellingsmeter de levensduur te verlengen tot ongeveer twee weken. Wanneer het apparaat onderweg is, wordt de batterij automatisch ingeschakeld; wanneer het stationair is, wordt het uitgeschakeld om sap te besparen en te voorkomen dat het op een cruciaal moment sterft. Het is van jou voor $ 25 per maand, zonder activerings- of annuleringskosten.

Levensduur batterij: Tot 25 dagen | Gewicht: 9g | Waterdicht: Nee | Data-abonnement: 24.99/mo.

Beste voor boten: SPOT Trace Anti-Diefstal Tracking Device

Image
Image

Hoewel omvangrijker en duurder dan andere trackers op deze lijst, gebruikt deze robuuste SPOT-tracker satelliettechnologie om buiten het bereik van traditionele mobiele dekking te volgen. Je kunt het instellen om elke 2 updates te ontvangen.5, 5, 10, 30 of 60 minuten en volg het op Google Maps. U kunt het ook instellen om waarschuwingen via sms of e-mail te ontvangen als de batterij van het apparaat bijna leeg is of is uitgeschakeld. (De vier meegeleverde AAA-batterijen gaan zeker zes maanden mee.)

SPOT is waterdicht volgens IPX7, wat betekent dat het beschermd is tegen spatten, regen, douchen en incidentele blootstelling aan water tot een meter hoog gedurende 30 minuten. Toch kun je er waarschijnlijk het beste een waterdichte behuizing voor kopen. Het vereiste serviceplan begint bij $ 10 per maand, maar ondanks de kosten is het een must-have voor je dure speelgoed.

Levensduur batterij: Tot 90 dagen | Gewicht: 3.1oz | Waterdicht: Ja | Data-abonnement: 9,99/mnd. ($20 activeringskosten)

Goed voor kinderen, en geweldig voor zo ongeveer al het andere, de Jiobit-tracker (bekijk bij Amazon) met zijn abonnement zonder vervoerder kost misschien iets meer dan sommige van de andere keuzes op deze lijst, maar als je het nodig hebt constante, aanpasbare meldingen over waar iets is, deze tracker is vrijwel ongeëvenaard, tenzij je iets groters in de gaten moet houden, zoals een auto, boot of camper. In dat geval is het SPOT Trace Anti-Theft Tracking Device (bekijk bij Amazon) waarschijnlijk beter geschikt voor uw behoeften.

FAQ

    Hoe volg je een telefoon via GPS?

    Als u uw telefoon bent kwijtgeraakt en deze wilt volgen, kunt u het beste de ingebouwde functie Zoek mijn telefoon gebruiken die beschikbaar is op iOS- en Android-apparaten. Als je de functie van tevoren op je telefoon hebt ingesteld, kun je de locatie van je verloren telefoon beperken tot een specifieke straat of specifiek adres. Je kunt hem ook op afstand bellen, vergrendelen en wissen.

    Is er een GPS-tracker zonder maandelijkse kosten?

    Verschillende GPS-trackers in deze verzameling hebben geen maandelijkse kosten. Een van degene die we leuk vinden is de Yepzon Freedom, er is geen abonnement of contract voor nodig. U hoeft alleen voor de service te betalen wanneer u deze gebruikt, en het is inclusief de kosten van 3G-gegevens.

    Wat is de beste GPS-tracker voor een auto?

    GPS-trackers voor auto's zijn een handige manier om voertuigen bij te houden voor wagenparkbeheer, hulp bij pech onderweg of algemene noodgevallen. Onze verzameling van de beste GPS-trackers voor auto's heeft een verscheidenheid aan opties, maar onze beste keuze is de Sptetc STI GL300MA. De batterij gaat lang mee, is compact en wordt geleverd met levenslange garantie. U kunt een geo-fence opzetten en deze vrijwel overal in een voertuig plaatsen.

Waar u op moet letten bij een GPS-tracker

Gebruik

Hoe u een zelfstandige GPS-tracker gebruikt, is vrijwel de belangrijkste overweging voor welk apparaat u kiest. Er zijn trackers die zijn geoptimaliseerd om kinderen of oudere dierbaren bij te houden en modellen die zijn ontworpen voor het volgen van bagage of huisdieren. Je moet zeker nadenken over hoe je een GPS-tracker wilt gebruiken voordat je er een aanschaft.

Type GPS-tracking

Als je van plan bent een GPS-tracker te gebruiken om een auto of motorfiets bij te houden, dan zal het waarschijnlijk prima werken om er een te kopen die werkt op een mobiel netwerk. Maar als je een wandelaar bent die ervan houdt om buiten de gebaande paden te gaan, of als je een boot wilt volgen, dan wil je misschien kijken naar een unit die werkt via satelliet.

Verbindingssnelheid

Een ander probleem met GPS-trackers is hoe je ze daadwerkelijk volgt. De meeste kunnen verbinding maken met een smartphone, maar hoe vaak geven ze locatie-updates? Als u een persoon probeert te volgen of ervoor wilt zorgen dat uw auto niet wordt gestolen, wilt u misschien extra betalen voor een apparaat dat vaker wordt bijgewerkt om ervoor te zorgen dat de locatie zo nauwkeurig mogelijk is.

Aanbevolen: