Hoe vrienden toevoegen op Fortnite

Inhoudsopgave:

Hoe vrienden toevoegen op Fortnite
Hoe vrienden toevoegen op Fortnite
Anonim

Wat te weten

  • Maak een lobby. Selecteer het friends icoon en kies Add Friends. Voer de Epic Games-naam of het e-mailadres van een vriend in en verzend het verzoek.
  • Je kunt ook vrienden buiten Fortnite toevoegen met de Epic Games-app.
  • Om een vriend toe te voegen via de app, kies Vrienden > Een vriend toevoegen. Voer het e-mailadres van de speler in en selecteer Verzenden.

Fortnite is een gratis te spelen game voor pc, Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch en mobiel. Als je liever met vrienden speelt in plaats van met vreemden, leer dan hoe je vrienden kunt toevoegen op Fortnite. Je kunt zelfs spelen met iemand die geen gameconsole heeft met de Fortnite-modus voor gesplitst scherm.

Hoe te spelen met vrienden op Fortnite

Als je Fortnite op een console speelt, heb je meteen de mogelijkheid om samen te werken met vrienden die die console ook gebruiken. Als je bijvoorbeeld op Xbox One speelt, kun je je Xbox Network-vrienden uitnodigen. PlayStation 4-bezitters kunnen spelen met hun PlayStation Network-vrienden.

Fortnite is een platformonafhankelijke game, wat betekent dat pc-spelers kunnen spelen met Xbox-spelers, Nintendo Switch-spelers kunnen spelen met mobiele spelers, enzovoort.

Als je met een vriend wilt spelen die een ander platform gebruikt, moet je hem of haar toevoegen via Fortnite of de pc-app Epic Games launcher.

Toen Fortnite werd gelanceerd, verhinderde Sony dat PlayStation 4-gebruikers met Xbox One- en Switch-spelers konden spelen. Dat verbod is verdwenen, dus je kunt echt vrienden toevoegen aan Fortnite vanaf elk platform, ongeacht welk platform je gebruikt.

Hoe vrienden toevoegen op Fortnite

Fortnite maakt het gemakkelijk om vriendschapsverzoeken te sturen naar vrienden op andere platforms, en je kunt ze ook sturen naar mensen met wie je onlangs hebt gespeeld.

Zo voeg je vrienden toe op Fortnite:

  1. Lanceer Fortnite en maak een Save the World, Battle Royale of Creative lobby.

    Het type lobby dat je maakt, maakt niet uit. Vrienden die zijn toegevoegd in Save the World-modus zijn ook beschikbaar in Battle Royale en vice versa. Als je het spel wilt spelen zodra je vriend je verzoek accepteert, maak dan een lobby aan voor de modus die je wilt spelen om wat tijd te besparen.

    Image
    Image
  2. Klik of tik op het vriendenpictogram dat eruitziet als menselijke silhouetten als je op pc of mobiel speelt.

    Druk op de Xbox One op de view-knop (ziet eruit als twee vakjes); druk op de Nintendo Switch op de - -knop; en druk op PlayStation 4 op de touchpad-knop.

    Image
    Image
  3. Klik of tik op VRIENDEN TOEVOEGEN als je op pc of mobiel speelt. Xbox One-gebruikers, druk op X. Nintendo Switch-gebruikers, druk op Y. PlayStation 4-gebruikers, druk op Square.

    Image
    Image
  4. Selecteer de VOER DISPLAYNAAM OF EMAIL in en voer de Epic Games-weergavenaam van je vriend of hun e-mailadres in. Xbox One-gebruikers kunnen dit veld openen door op A te drukken. Nintendo Switch-gebruikers gebruiken de B-knop. PlayStation 4-gebruikers, tik op X.

    In dit menu vind je ook voorgestelde vrienden en recente spelers. Als je een vriendschapsverzoek wilt sturen naar iemand met wie je onlangs Fortnite hebt gespeeld, selecteer je deze persoon in dit menu.

    Image
    Image
  5. Als je de weergavenaam of het e-mailadres van je vriend correct invoert, zie je een Vriendschapsverzoek verzonden bericht.

    Image
    Image
  6. Als je vriend het verzoek accepteert, zal hij verschijnen in je vriendenlijst in de EPIC FRIENDS sectie.

    Image
    Image

Kun je Fortnite-vrienden van buiten Fortnite toevoegen?

Als je vrienden toevoegt op Fortnite, voeg je ze toe aan je Epic Games-account. Epic is de ontwikkelaar en uitgever van Fortnite en ze hebben een pc-app die fungeert als launcher voor de pc-versie van Fortnite en een winkel waar je andere titels kunt kopen.

Als je een vriend hebt die Fortnite speelt en je wilt deze toevoegen om later te spelen zonder de game daadwerkelijk te starten, gebruik dan de Epic Games-app op je pc. Als je met deze methode een ander spel op je console speelt, hoef je Fortnite niet te starten om iemand toe te voegen.

Door vrienden toe te voegen via de Epic-launcher kun je gemakkelijk platformonafhankelijk spelen met al je vrienden, ongeacht of ze op Xbox One, PlayStation 4, pc of mobiel spelen.

Om een Fortnite-vriend toe te voegen via de Epic Games-launcher, klik je op Friends > Add a Friend. Voer het e-mailadres van de andere speler in en klik vervolgens op Send.

Aanbevolen: