Hoe vrienden toevoegen aan epische spellen

Inhoudsopgave:

Hoe vrienden toevoegen aan epische spellen
Hoe vrienden toevoegen aan epische spellen
Anonim

Wat u moet weten

  • Open Epic Games en selecteer Friends. Druk op Add Friend, voer hun gebruikersnaam of e-mailadres in en druk op Send.
  • Van Facebook of Steam: Ga naar Vriend toevoegen. Kies Facebook of Steam. Log in. Controleer uw e-mailadres en kies de vrienden. Druk op Vrienden toevoegen.

Dit artikel legt uit hoe je vrienden kunt toevoegen op Epic Games, de kracht achter het populaire Fortnite: Battle Royale, andere populaire games zoals Gears of War en Unreal Engine. Het opstartprogramma van Epic Games is alleen beschikbaar op Windows en Mac; Als je echter vrienden toevoegt aan Epic Games, kun je met ze spelen op elk platform dat je aan je Epic Games-account hebt gekoppeld.

Een vriend toevoegen aan Epic Games

Zo voeg je vrienden toe op Epic Games:

  1. Open het Epic Games-opstartprogramma en selecteer vervolgens Friends.

    Image
    Image

    Als je het Epic Games-opstartprogramma niet hebt, installeer het dan. Ga naar Epicgames.com en selecteer Get Epic Games Als je een game zoals Fortnite op een console of mobiel speelt, moet het Epic Games-opstartprogramma op je Windows-pc of Mac zijn geïnstalleerd om vrienden toe te voegen naar je Epic Games-account.

  2. Selecteer het Vriend toevoegen icoon.

    Image
    Image
  3. Voer de Epic Games-weergavenaam of het e-mailadres van je vriend in het veld Add a Friend in en selecteer Send.

    Image
    Image
  4. Je vriend verschijnt in het gedeelte Uitgaand totdat ze je verzoek accepteren.

    Image
    Image
  5. Als je vriend je verzoek accepteert, verdwijnt het uitgaande bericht en kun je met hem spelen wanneer je tegelijkertijd online bent.

    Image
    Image
  6. Selecteer het Vriend toevoegen icoon om extra vrienden toe te voegen.

Vrienden toevoegen aan epische games van Facebook en Steam

De andere manier om vrienden toe te voegen op Epic Games is door je Epic Games-account aan een andere service te koppelen. Dit is een geweldige methode als je vrienden hebt op andere services die ook Epic Games gebruiken. Het is ook een goede methode als je niet zeker weet wat de weergavenaam of het e-mailadres van een vriend is, omdat je geen tijd zult besteden aan het vragen en wachten tot ze reageren.

De diensten waarmee u verbinding kunt maken met Epic Games zijn Facebook en Steam. Om dit te bereiken, heb je je Facebook- of Steam-inloggegevens nodig en moet je Epic Games toestemming geven om verbinding te maken met je Facebook- of Steam-account.

Als je tweefactorauthenticatie hebt geactiveerd op Facebook, heb je toegang nodig tot de e-mail die je met Facebook gebruikt. Als je Steam Guard hebt geactiveerd, heb je toegang nodig tot de Steam-app op je telefoon of de e-mail die je met Steam gebruikt.

Zo voeg je vrienden toe op Epic Games door verbinding te maken met Steam of Facebook:

  1. Open het Epic Games-opstartprogramma en selecteer vervolgens Friends.

    Image
    Image
  2. Selecteer het Vriend toevoegen icoon.

    Image
    Image
  3. Kies in het gedeelte Services toevoegen Facebook of Steam.

    Image
    Image
  4. Als je Steam hebt gekozen, selecteer je de naam van je Steam-account om door te gaan.

    Image
    Image

    Als je Steam-account niet wordt weergegeven, log je in op de Steam-app op je apparaat. Epic Games kan je Steam-account niet detecteren als je niet bent aangemeld.

  5. Voer uw Steam-gebruikersnaam en wachtwoord in en selecteer vervolgens Aanmelden.

    Image
    Image

    Als je Steam Guard hebt geactiveerd op je account, voer dan een code in vanuit de Steam-app op je telefoon of wacht tot een e-mail van Steam doorgaat.

  6. Wacht op het succesbericht, sluit het browservenster en keer terug naar je vriendenlijst in het Epic Games-opstartprogramma.

    Image
    Image
  7. Als je je e-mailadres niet hebt geverifieerd bij Epic Games, selecteer je Verificatie-e-mail opnieuw verzenden, volg je de instructies in de e-mail die je ontvangt en selecteer je Ik heb Mijn e-mail geverifieerd.

    Image
    Image

    U kunt niet doorgaan zonder uw e-mailadres te verifiëren. Als u de verificatie-e-mail niet ziet, controleer dan al uw e-mailmappen, inclusief spam.

  8. Kies de vrienden die je wilt toevoegen en selecteer vervolgens Vrienden toevoegen.

    Image
    Image

    Zelfs als je Steam-vrienden games zoals Fortnite spelen, verschijnen ze niet in deze lijst als ze hun Epic Games- en Steam-accounts niet hebben gekoppeld. Als je ze niet in deze lijst ziet, vraag ze dan om hun accounts te koppelen of voeg ze toe als Epic Games-vrienden met hun weergavenamen.

  9. Herhaal dit proces met de Facebook-optie als je Facebook-vrienden hebt die Epic Games gebruiken.

Spelen met vrienden kan de speeltijd soms verlengen tot urenlang speelplezier. Zorg ervoor dat je een geweldige gamestoel gebruikt met ergonomie die je rug helpt en het plezier zo lang mogelijk houdt.

Aanbevolen: