Hoe vind je alle ongelezen berichten in Gmail

Inhoudsopgave:

Hoe vind je alle ongelezen berichten in Gmail
Hoe vind je alle ongelezen berichten in Gmail
Anonim

Wat te weten

  • Om ongelezen e-mails weer te geven, ga naar Instellingen > Bekijk alle instellingen > Inbox > Inbox type > Ongelezen eerst. Pas de instellingen aan in Inbox en vervolgens Wijzigingen opslaan.
  • Om ongelezen e-mails te zoeken, typt u is:unread in de zoekbalk en drukt u vervolgens op Enter op uw toetsenbord.
  • In Gmail omvatten ongelezen e-mails berichten die je niet hebt geopend en berichten die je hebt geopend maar als ongelezen hebt gemarkeerd.

Het is gemakkelijk om sommige berichten in Gmail over het hoofd te zien. In dit artikel geven we instructies over hoe u ervoor kunt zorgen dat Gmail alleen ongelezen e-mails laat zien, hoe u alleen naar ongelezen e-mails kunt zoeken en hoe u parameters aan die zoekopdrachten kunt toevoegen.

Hoe Gmail eerst ongelezen e-mails laat zien

Je kunt Gmail zo instellen dat ongelezen berichten bovenaan je Postvak IN verschijnen. Hier is hoe.

  1. Selecteer in Gmail in de rechterbovenhoek van het scherm Instellingen (tandwielpictogram). Kies in de vervolgkeuzelijst Bekijk alle instellingen.

    Image
    Image
  2. Als het tabblad Inbox nog niet wordt weergegeven, selecteert u Inbox.

    Image
    Image
  3. In de Inbox type sectie, selecteer Ongelezen eerst in het vervolgkeuzemenu.

    Image
    Image
  4. Maak uw selecties in de Inbox-secties sectie met behulp van het vervolgkeuzemenu. U kunt ervoor kiezen om maximaal 50 ongelezen items tegelijk weer te geven. Je kunt er ook voor kiezen om de sectie Ongelezen te verbergen als er geen ongelezen berichten zijn.

    Image
    Image
  5. Selecteer onderaan het scherm Wijzigingen opslaan.

    Image
    Image
  6. Terug in je Inbox zie je nu een Ongelezen sectie gevolgd door een Al het anderesectie. U kunt Ongelezen selecteren om die sectie te verbergen.

Zoeken naar ongelezen berichten

Gmail maakt het ook eenvoudig om te zoeken naar berichten die ongelezen zijn binnen een label.

  1. Selecteer in de linkerregel een label waarin u wilt zoeken.
  2. In de zoekbalk bovenaan het scherm zie je label:XX waarbij XX de titel van je label is. Typ is:unread erna zonder iets van die tekst te verwijderen. Dus als uw label "werk" heet, moet de volledige zoekterm label:werk is:ongelezen zijn

    Zorg ervoor dat u een spatie achter uw labelnaam plaatst.

    Image
    Image
  3. Om de zoekopdracht in te voeren, drukt u op Enter op uw toetsenbord. Alle ongelezen e-mails in dat label verschijnen. Al het andere in het label is tijdelijk verborgen. Om alles in de map weer te zien, verwijder is:unread en druk op Enter.

Verfijn uw zoekopdracht

Je kunt extra zoekoperators toevoegen om ongelezen e-mails te vinden tussen bepaalde datums, van bepaalde mensen of andere specifieke parameters.

  1. In dit voorbeeld toont Gmail alleen ongelezen e-mails tussen 28 december 2017 en 1 januari 2018.

    is:ongelezen voor:2018/01/01 na:2017/12/28

  2. Hier is een voorbeeld van hoe je alleen ongelezen berichten van een bepaald e-mailadres kunt zien.

    is:unread from:[email protected]

  3. Deze toont alle ongelezen e-mails die afkomstig zijn van een @google.com-adres.

    is:ongelezen van:@google.com

  4. Een andere veelgebruikte manier is om in Gmail te zoeken naar ongelezen berichten op naam in plaats van op e-mailadres.

    is:ongelezen van:Jon

  5. Ten slotte kun je een paar van deze elementen combineren voor een superspecifieke zoekopdracht. Een zoekopdracht naar ongelezen e-mails van een afzender bij Bank of America vóór 15 juni 2017 zou er als volgt uitzien.

    is:ongelezen voor:2017/06/15 from:@bankofamerica.com

FAQ

    Hoe verwijder ik alle ongelezen e-mails in Gmail?

    Voer in de Gmail-zoekbalk is:unread in om maximaal 50 ongelezen e-mails weer te geven. Selecteer vervolgens het hoofdvak boven de lijst met ongelezen e-mails > Delete (prullenbak). Als u meer ongelezen e-mails wilt verwijderen, herha alt u het proces door het hoofdvak boven de lijst met ongelezen e-mails te selecteren > Verwijderen

    Hoe vind ik mijn gearchiveerde e-mails in Gmail?

    Als u gearchiveerde e-mails in Gmail wilt vinden, selecteert u Alle berichten in het linker verticale paneel. Als je je gearchiveerde e-mails niet snel in de lijst ziet, ga dan naar de Gmail-zoekbalk en voer specifieke zoektermen in.

Aanbevolen: