Hoe kies je een startklasse in Dark Souls 3

Inhoudsopgave:

Hoe kies je een startklasse in Dark Souls 3
Hoe kies je een startklasse in Dark Souls 3
Anonim

Wat te weten

  • Knights zijn uitstekende keuzes voor nieuwe spelers. Focus op het vergroten van de Riddersterkte. Upgrade uithoudingsvermogen en vitaliteit.
  • Warriors beginnen met hogere Strength- en Vigor-statistieken dan alle startklassen. Verhoog de kracht en behendigheid van de krijger.
  • Deprived en Thief worden niet aanbevolen voor beginnende spelers. Je startklas is ook niet permanent.

Dit artikel biedt hulp bij het kiezen van de beste startklasse in Dark Souls III voor jouw favoriete speelstijl. De informatie in dit artikel is van toepassing op Dark Soul III voor PlayStation 4, Xbox One en Microsoft Windows.

Image
Image

Dark Souls 3 lessen

Je kunt kiezen uit 10 verschillende klassentypes bij het maken van je personage, elk met zijn eigen ingestelde aantal vaardigheidspunten voor verschillende attributen. Het totale aantal attribuutpunten voor elke stat wordt bepaald door het niveau van de klasse die je kiest. Ridders beginnen bijvoorbeeld op niveau 9, en krijgers beginnen op niveau 7.

Als je vijanden verslaat, verdien je punten waarmee je individuele statistieken kunt verhogen. In plaats van je te concentreren op de tekortkomingen van elke klas, zou je hun inherente talenten moeten benadrukken. Omdat Warriors bijvoorbeeld beginnen met een hoge sterkte, kun je punten uitgeven aan het verhogen van die stat om hun van nature krachtige aanvallen nog dodelijker te maken.

Hoewel je met elke personageklasse kunt beginnen, is het duidelijk uit speelstijlen, attributen, niveaus en vaardigheden die meer geschikt zijn voor beginners, gevorderde spelers en mensen die op zoek zijn naar meer uitdaging. Hieronder vind je een overzicht van elke klasse met startstatistieken, tips over waar je punten kunt investeren naarmate je een hoger niveau bereikt en wat elke klasse interessant maakt.

Je startklas is geen permanente keuze. Als je bijvoorbeeld besluit dat je liever een tovenaar bent in plaats van een ridder, kun je magische spreuken oppikken en beginnen te investeren in aan magie gerelateerde statistieken terwijl je een level omhoog gaat.

Ridder

Startstatistieken

Lvl: 9 Str: 13
Vig: 12 Dex: 12
Att: 10 Int: 9
Einde: 11 Fth: 9
Vit: 15 Geluk: 7

Ridders zijn goed afgeronde vechters met van nature een hoge vitaliteit en kracht, waardoor ze zware bepantsering kunnen uitrusten. Ridders worden ook geleverd met een schild dat fysieke aanvallen volledig kan blokkeren. Dankzij hun uitgebalanceerde statistieken en hoge startniveau zijn Knights een uitstekende keuze voor nieuwe spelers.

Terwijl je stat-punten verdient, moet je je concentreren op het vergroten van de kracht van je ridder om de schade die je oploopt met fysieke slagen te maximaliseren. Je zult ook je uithoudingsvermogen en vitaliteit willen upgraden, zodat je sterkere bepantsering kunt uitrusten.

Krijger

Startstatistieken

Lvl: 7 Str: 16
Vig: 14 Dex: 9
Tv: 6 Int: 8
Einde: 12 Fth: 9
Vit: 11 Geluk: 11

Krijgers hebben een lager startniveau dan ridders, maar ze beginnen met hogere sterkte- en krachtstatistieken dan alle andere startklassen. Hun tweehandige wapens zijn perfect om door groepen vijanden of zwaar gepantserde vijanden te ploegen.

Verhoog de kracht en behendigheid van je krijger zodat hij zwaardere wapens kan bevatten, en concentreer je vervolgens op het opbouwen van je uithoudingsvermogen, zodat je eindeloze combo's kunt uitvoeren om je vijanden van hun voeten te houden.

Mercenary

Startstatistieken

Lvl: 8 Str: 10
Vig: 11 Dex: 16
Tv: 12 Int: 10
Einde: 11 Fth: 8
Vit: 10 Geluk: 9

Huurlingen vertrouwen op hun hoge behendigheid om te overleven. Ze missen de kracht en het uithoudingsvermogen van ridders en krijgers, maar huurlingen hebben een hoog geloof, waardoor ze gebruik kunnen maken van stat-verhogende spreuken. Hoewel ze twee zwaarden tegelijk kunnen hanteren, is hun pantser niet erg effectief.

Spelen als huurling vereist meer strategie dan sommige andere klassen. Besteed je stat-punten aan het verhogen van geloof, behendigheid en uithoudingsvermogen om de efficiëntie van hun aanvallen te vergroten.

Herald

Startstatistieken

Lvl: 9 Str: 12
Vig: 12 Dex: 11
Att: 10 Int: 8
Einde: 9 Fth: 13
Vit: 12 Geluk: 11

Heralds zijn genezers die je feest in een mum van tijd kunnen helpen. Het zijn formidabele vechters van veraf, maar Heralds zijn extreem kwetsbaar in gevechten op korte afstand vanwege hun zwakke pantser. Als je echter kunt leren met spreuken, speren en schilden, kunnen ze een uitstekende aanvulling zijn op je team.

Statistieken om op te focussen voor Heralds zijn onder meer behendigheid, uithoudingsvermogen, kracht en vitaliteit. Net als bij huurlingen, moet je gevechten benaderen met een strategie in plaats van rechtstreeks vijandelijk gebied in te rennen.

Dief

Startstatistieken

Lvl: 5 Str: 9
Vig: 10 Dex: 13
Tv: 11 Int: 10
Einde: 10 Fth: 8
Vit: 9 Geluk: 14

Dieven zijn niet de sterkste, maar ze hebben extreem veel geluk, dus vijanden die ze verslaan, laten eerder waardevolle buit vallen. Ze gebruiken bogen voor langeafstandsaanvallen en dolken voor gevechten van dichtbij.

Je moet de vitaliteit en behendigheid van je dief verhogen zodat hij betere wapens en bepantsering kan uitrusten. Door je uithoudingsvermogen te vergroten, kun je sneller meer pijlen schieten. Aangezien je op snelle reflexen moet vertrouwen om als dief te gedijen, wordt deze klasse niet aanbevolen voor beginnende spelers.

Moordenaar

Startstatistieken

Lvl: 10 Str: 10
Vig: 10 Dex: 14
Tv: 14 Int: 11
Einde: 11 Fth: 9
Vit: 10 Geluk: 10

Assassins zijn afhankelijk van snelheid en ste alth om vijanden uit te schakelen. Hun belangrijkste wapen is de Estoc, een lichtgewicht zwaard dat kan worden gebruikt om vijandelijke aanvallen af te weren en tegenaanvallen uit te voeren die kritieke schade aanrichten. Ze kunnen ook de Spook-vaardigheid gebruiken om vijanden stiekem van achteren aan te vallen.

Assassins beginnen op een behoorlijk hoog niveau, waardoor ze geschikt zijn voor spelers die het niet erg vinden om een beetje extra na te denken over het plannen van hun aanval. Geef prioriteit aan het verhogen van de afstemming, behendigheid en intelligentie van je moordenaar om betere wapens en spreuken uit te rusten.

Tovenaar

Startstatistieken

Lvl: 6 Str: 7
Vig: 9 Dex: 12
Att: 16 Int: 16
Einde: 9 Fth: 7
Vit: 7 Geluk: 12

Laat je niet afschrikken door hun lage startniveau; Tovenaars hebben een hoge afstemming en intelligentie, waardoor ze krachtige magische spreuken kunnen gebruiken. Hun zwakke stats en bepantsering maken ze extreem kwetsbaar, maar ze hebben wel een schild dat fysieke schade kan opvangen.

Het verhogen van je tovenaarsintelligentie zal de hoeveelheid schade die ze kunnen aanrichten vergroten, en het verhogen van Afstemming geeft ze meer spreukslots. Door hun behendigheid te vergroten, kunnen tovenaars nog sneller spreuken uitspreken.

Pyromancer

Startstatistieken

Lvl: 8 Str: 8
Vig: 11 Dex: 12
Tv: 12 Int: 14
Einde: 12 Fth: 14
Vit: 10 Geluk: 7

Pyromancers gebruiken een dodelijke combinatie van vuurmagie en melee-aanvallen. Hun verdediging is superieur aan tovenaars, dus ze hebben meer kans in gevechtssituaties van dichtbij.

Als je als Pyromancer speelt, geef dan prioriteit aan het verhogen van hun Afstemming, Geloof en Intelligentie. Hoewel hun vuurvaardigheden al vroeg van pas komen, hebben ze pas veel later in het spel toegang tot krachtigere magie.

Cleric

Startstatistieken

Lvl: 7 Str: 12
Vig: 10 Dex: 8
Tv: 14 Int: 7
Einde: 9 Fth: 16
Vit: 7 Geluk: 13

Clerics zijn sterker dan tovenaars in man-tegen-mangevechten, maar ze fungeren voornamelijk als medici. Dankzij hun lichtgewicht pantser kunnen ze snel bewegen en andere personages in nood genezen.

Verhoog het geloof, de volharding en de afstemming van je geestelijke om hun toverkracht te vergroten. Als je favoriete gevechtstactieken het opvangen van zoveel mogelijk schade inhouden terwijl je offensieve vaardigheden gebruikt, dan is de Cleric-klasse niets voor jou.

Beroofd

Startstatistieken

Lvl: 1 Str: 10
Vig: 10 Dex: 10
Att: 10 Int: 10
Einde: 10 Fth: 10
Vit: 10 Geluk: 10

De Deprived-klasse is bedoeld voor ervaren spelers. Beroofd zijn in wezen blanco leien: ze beginnen op niveau 1 met al hun statistieken gelijk verdeeld, zodat spelers volledige controle hebben over hun ontwikkeling.

Helaas kunnen ze geen harnas gebruiken en hun schild is praktisch nutteloos. Als dit de eerste keer is dat je Dark Souls III speelt, bewaar dan de Deprived-klasse voor je tweede of derde playthrough nadat je de kunst van het personage-progressie hebt geperfectioneerd.

Aanbevolen: