Kies automatisch een extensie op de iPhone

Inhoudsopgave:

Kies automatisch een extensie op de iPhone
Kies automatisch een extensie op de iPhone
Anonim

Wat te weten

  • Open contact > in Contacten Bewerken > tik op telefoonnummer > + > plaats de cursor aan het einde van nummer >Pause > voer extensie > in Klaar.
  • Als je een langere pauze nodig hebt, tik je twee of drie keer op de Pauze-knop.
  • Als je niet weet hoe lang je moet pauzeren, gebruik dan het Wacht symbool (puntkomma;).

Dit artikel legt uit hoe je automatisch een toestelnummer belt op een iPhone. Instructies zijn van toepassing op alle momenteel ondersteunde versies van iOS.

Hoe telefoonextensies op te slaan in uw iPhone-contacten

Dit is wat je moet doen:

  1. Open een contact en tik vervolgens op Bewerken.
  2. Tik op het relevante telefoonnummertype om toe te voegen of te wijzigen.
  3. Wanneer u het punt bereikt waarop u normaal gesproken zou wachten op een prompt in de telefoonboom, tikt u op de knop + (in de linkerbenedenhoek van het scherm).
  4. Er verschijnt een reeks nieuwe opties op het scherm. Plaats de cursor aan het einde van het telefoonnummer (zonder spatie na het telefoonnummer) en tik vervolgens op Pauze. U ziet een komma.

    Image
    Image
  5. Ga door met de rest van de kiesreeks.
  6. Tik op Klaar om je wijzigingen op te slaan.

    Image
    Image

Telefoonsystemen behandelen de komma die je aan het telefoonnummer hebt toegevoegd als een pauze. Dit betekent dat uw telefoon het hoofdtelefoonnummer belt, even wacht (voordat het telefoonsysteem u opties biedt) en vervolgens automatisch het toestelnummer kiest.

Tips voor het automatisch kiezen van extensies op de iPhone

Als de opties langzamer worden uitgesproken en je extra tijd wilt toevoegen voordat je iPhone de extensie kiest om ervoor te zorgen dat het telefoonsysteem je naar de juiste plek stuurt, voeg dan meer dan één pauze toe aan het nummer. Tik twee of drie keer op de pauzeknop. Voeg zoveel pauzes toe als je nodig hebt om overeen te komen met de timing van het telefoonsysteem.

Als je niet weet hoe lang de pauzes moeten zijn, of als het telefoonsysteem verschillende wachttijden heeft in verschillende stadia, voeg dan een ander soort pauze toe door Wachten te gebruiken in plaats van Pauze. Wanneer u het telefoonboomsysteem belt en het wachtsymbool bereikt (een puntkomma in plaats van een komma), tikt u op de knop Kiezen om het toestelnummer te bellen dat in het contact is opgeslagen. Deze techniek is niet zo goed als het automatisch laten kiezen, maar je hoeft het niet te onthouden en komt niet in het verkeerde deel van het telefoonsysteem terecht.

Aanbevolen: