Hoe u toegang krijgt tot uw iCloud-sleutelhangerwachtwoorden in Chrome voor Windows

Inhoudsopgave:

Hoe u toegang krijgt tot uw iCloud-sleutelhangerwachtwoorden in Chrome voor Windows
Hoe u toegang krijgt tot uw iCloud-sleutelhangerwachtwoorden in Chrome voor Windows
Anonim

Wat te weten

  • Installeer iCloud voor Windows, zorg ervoor dat Wachtwoorden is aangevinkt en voeg vervolgens de iCloud-wachtwoordenextensie toe aan Chrome.
  • Voer desgevraagd een zescijferige verificatiecode in die zal verschijnen op een apparaat van u waarop iCloud al is ingeschakeld.
  • Wanneer in Chrome om wachtwoorden wordt gevraagd, vult iCloud nu automatisch informatie in.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u toegang krijgt tot uw iCloud-sleutelhangerwachtwoorden in Google Chrome op Windows 10. Oudere versies van iCloud, zoals de versies die beschikbaar zijn op Windows 7 en 8, werken niet met de browserextensie.

Hoe iCloud voor Windows te installeren

Om iCloud voor Windows in te stellen voor gebruik met de Chrome-extensie iCloud Passwords, moet je iCloud voor Windows downloaden van de Microsoft Store voordat je de extensie kunt laten werken.

  1. Open het startmenu, zoek naar "Microsoft Store" en open de applicatie.
  2. Typ in het Search veld rechtsboven "iCloud" en druk op Enter.

    Image
    Image
  3. Installeer en open iCloud voor Windows.
  4. Uw Passwords veld zal waarschijnlijk grijs worden weergegeven. Klik op de knop Approve naast Passwords en voer uw Apple ID-gegevens in om wachtwoordsynchronisatie op uw computer goed te keuren.

    Image
    Image
  5. Vink het vakje aan naast het veld Wachtwoorden om iCloud-wachtwoordsynchronisatie op uw computer in te schakelen.

Zoals standaard is bij Apple ID-verificatie, moet je waarschijnlijk een apparaat in de buurt houden dat is ingelogd op je Apple ID, zodat je toegang hebt tot een verificatiecode die je op je computer moet invoeren.

Hoe de iCloud-wachtwoorden Chrome-extensie te installeren

Zodra iCloud voor Windows is ingesteld en actief is, hoeft u alleen nog maar de Chrome-extensie te installeren en hebt u toegang tot uw vertrouwde wachtwoorden wanneer daarom wordt gevraagd.

  1. Open Google Chrome, ga naar de webwinkel en voeg de browserextensie iCloud-wachtwoorden toe aan Chrome.
  2. Zorg er na installatie voor dat u de extensie vastzet in Chrome door op het Extensions puzzelstukje in de rechterbovenhoek van uw browser te klikken en iCloud-wachtwoorden in te schakelen.

    Image
    Image
  3. Nu, wanneer u accountgegevens moet invullen, worden uw gebruikersnaam en wachtwoord automatisch ingevuld, en als u nieuwe accounts aanmaakt, wordt u gevraagd deze nieuwe gegevens ook aan iCloud toe te voegen.

Als u meerdere Apple-accounts gebruikt, zorg er dan voor dat u zich aanmeldt bij de iCloud op Windows-account die is gekoppeld aan al uw Sleutelhanger-informatie, anders hebben iCloud-wachtwoorden geen toegang tot de benodigde informatie.

Een opmerking voor oude iCloud Windows-gebruikers

Als je iCloud voor Windows eerder hebt gebruikt, moet je de applicatie mogelijk eerst opnieuw installeren of bijwerken. Deze Keychain-functionaliteit is uniek voor iCloud op Windows 10 en vereist iCloud voor Windows versie 12 of hoger.

De beste manier om er zeker van te zijn dat je de juiste versie van iCloud hebt, is door iCloud te downloaden van de Microsoft Store en deze applicatie up-to-date te houden. In de iCloud voor Windows-app kunt u uw softwareversie zien in de rechterbovenhoek van het toepassingsvenster.

Aanbevolen: