De 8 beste GoPro-accessoires

Inhoudsopgave:

De 8 beste GoPro-accessoires
De 8 beste GoPro-accessoires
Anonim

GoPro's camera's zijn enkele van de beste manieren om onderweg video vast te leggen, maar zonder enkele van de beste GoPro-accessoires is het moeilijk om het meeste uit je aankoop te halen. Van houders voor gespecialiseerde toepassingen (zoals surfen) tot accessoires met een universele aantrekkingskracht waar elke GoPro-eigenaar in zou moeten investeren (zoals handvatten en opladers), we hebben een groeiend aantal opties doorzocht en degene uitgekozen die je filmen echt zullen verbeteren ervaring en, in veel gevallen, video van betere kwaliteit produceren.

Voor een blik op enkele geweldige camera-opties, ongeacht het merk, verzamelt onze beste actiecamera-verzameling enkele van de populairste huidige modellen, of lees verder voor onze selectie van de beste GoPro-accessoires.

Beste grip: GoPro Handler drijvende handgreep

Image
Image

Als je stabielere foto's wilt maken en ook het risico wilt verkleinen dat je je camera voor altijd kwijtraakt als je hem in de buurt van water loslaat, zoek dan niet verder dan GoPro's "The Handler" zwevende handgreep.

Het hebben van enige vorm van grip zorgt voor merkbaar vloeiendere video dan proberen uit de hand te schieten, maar deze komt tot zijn recht als je in de buurt van - of in - de oceaan bent.

Een antislip schuimhandvat helpt de grip in je hand te houden, zelfs als het nat is, maar als je het laat vallen, zorgt het positieve drijfvermogen ervoor dat het terug naar de oppervlakte springt in plaats van in de diepte te verdwijnen. De feloranje dop aan de onderkant maakt het gemakkelijk te zien, zelfs in troebel of ruw water.

Er is ook een sterke, betrouwbare polsband voor extra veiligheid. Of je nu gaat snorkelen, wakeboarden of gewoon een dagje op het water gaat, het is de moeite waard om The Handler mee te nemen. Het werkt tot een diepte van 33 voet en is compatibel met alle GoPro-modellen.

Beste voor het opnemen van vloeiende video: FeiyuTech G5 V2 handheld gimbal

Image
Image

Heb je je ooit afgevraagd hoe de professionals die zijdezachte foto's maken terwijl ze achter een skateboard volgen of langzaam over de horizon schuiven? Het antwoord is een gimbal, een fraaie gemotoriseerde gyroscoop die automatisch de onvermijdelijke beweging stabiliseert die je bij elke videocamera krijgt. Als je dat soort kwaliteit naar je eigen GoPro-video's wilt brengen, doet de Feiyu G5 V2 handheld gimbal het.

Concurrerend geprijsd en gebouwd met een robuust metalen ontwerp, evenals waterbestendigheid, is de Feiyu G5 V2 een solide apparaat dat tot acht uur meegaat op een enkele lading. Het kan de meeste versies van de Hero- of Session GoPro-camera's bevatten en verandert zelfs de meest schokkerige beelden in iets dat veel beter te bekijken is. Een leuke bijkomstigheid is dat je je camera indien nodig zelfs rechtstreeks kunt opladen vanaf de eigen batterij van de gimbal.

Met een vierweg-joystick op het handvat kun je de beweging van de gimbal regelen, terwijl de functieknop ernaast bijna al het andere regelt. Er is ook een zelfontspannerknop voor die allerbelangrijkste selfies.

De bijbehorende smartphone-app fungeert als afstandsbediening en past de pansnelheid aan. De gimbal wordt geleverd met een statief, samen met een neopreen hoes om hem te beschermen als hij niet in gebruik is.

Beste voor surfers en paddleboarders: GoPro Surfboard Mounts

Image
Image

Met hun groothoeklenzen en waterbestendigheid zijn GoPro's ideaal voor het vastleggen van die tijd dat je de perfecte golf ving. Het enige dat je nodig hebt, is een van de surfplankbevestigingen van het bedrijf, die kan worden bevestigd via een groot zelfklevend kussen, of de meegeleverde stekker voor een FCS-middenvinaansluiting.

De lijm is serieus sterk, wat het ook moet zijn, omdat je op deze houder vertrouwt om te voorkomen dat je dure camera in grote branding in de oceaan verdwijnt. Gelukkig wordt er een secundaire ketting meegeleverd met de houder voor extra gemoedsrust.

Hoewel het bedrijf dit op de markt brengt bij surfers, is de houder even handig voor het opnemen van video's van kajaks, stand-up paddleboards of zelfs het dek van een boot. Zolang je hem op een schoon, vlak, hard oppervlak monteert, ben je klaar om te gaan. Het is compatibel met alle GoPro-cameramodellen.

Beste multifunctionele: GoPro 3-way grip, arm, statief

Image
Image

Het is ongebruikelijk om een goede multifunctionele camera-accessoire te vinden, maar GoPro's 3-Way grip, verlengarm en statief is een van die zeldzame uitzonderingen.

In de standaardconfiguratie is het een verlengstuk met meerdere gewrichten en de extra flexibiliteit en lengte die meer opties bieden voor interessante opnamen. Het handvat kan ook van de rest van het verlengstuk worden verwijderd, zodat je het kunt gebruiken als een korte greep om stabiliteit toe te voegen aan opnamen uit de hand.

Ten slotte zit in de handgreep een klein verwijderbaar statief, ideaal voor time-lapses en opnamen bij weinig licht. Je kunt hem alleen gebruiken of aan de handgreep bevestigen om de camera extra hoogte te geven.

Het is waterbestendig, dus het kan in de oceaan worden gebruikt, zolang je eraan denkt om het daarna grondig in zoet water af te spoelen. Er is zelfs een bevestigingspunt voor een koord aan de onderkant, zodat het niet in de diepte zakt als je het laat vallen.

Beste voor de hele dag filmen: GoPro Dual Battery Charger

Image
Image

GoPro-camera's hebben veel sterke punten, maar de levensduur van de batterij is daar niet een van. Het nadeel van zulke kleine apparaten is een gebrek aan ruimte voor de batterij, en als je video opneemt, heb je zelden twee uur voordat je een oplader moet zoeken.

Deze officiële oplader wordt geleverd met een of twee extra batterijen en kan ze allebei tegelijk opladen. Wanneer aangesloten op een standaard USB-aansluiting van een laptop of draagbare batterij, kunt u verwachten dat twee batterijen in ongeveer drie uur weer volledig zijn opgeladen.

Als dat te lang lijkt, krijg je hogere laadsnelheden (minder dan 90 minuten) als je hem aansluit op de krachtigere SuperCharger van het bedrijf die op een stopcontact wordt aangesloten.

Het zou een langere kabel kunnen gebruiken, maar verder is er weinig om over te klagen. De GoPro dubbele batterijlader is compatibel met alle originele en externe batterijen voor de GoPro Hero 5 en 6 Black-modellen, evenals de Hero 2018.

Beste voor duikers: PolarPro Aqua Filter 3-Pack

Image
Image

Zoals de meeste duikers weten, zien kleuren er onder het oppervlak heel anders uit. Rood licht wordt al geabsorbeerd door slechts drie meter water, en hoe dieper je gaat, hoe minder levendig alles eruitziet. Het beïnvloedt cameralenzen net zo veel als het menselijk oog, wat betekent dat je een filter moet gebruiken om verkleurde foto's en video's te voorkomen.

PolarPro's Aqua-filters zijn speciaal ontworpen voor de officiële SuperSuit-behuizing voor Hero 5 en 6 modellen. Door op zijn plaats te drukken over de voorkant van de behuizing, kan het filter binnen enkele seconden worden in- en uitgewisseld.

Het pakket bevat een rood filter voor duiken in tropische en blauwe wateren, een magenta filter om water met een groenachtige tint te compenseren, evenals een snorkelspecifieke versie voor het maken van opnamen op ondiepere diepten (2 tot 20 voet)).

Beste voor downhill: GoPro-helm voor + zijmontage

Image
Image

Als je ooit GoPro-video's hebt bekeken, ben je ongetwijfeld die high-speed first-person shots van mountainbikers en skiërs tegengekomen. Als je ze wilt nabootsen, pak dan een van GoPro's helmbevestigingen op, maak hem vast en ga een dag de berg af.

Twee montagepads zijn inbegrepen in het pakket en kunnen vrijwel overal op je helm worden bevestigd. Waar je ze ook plakt, de sterke lijm houdt alles stevig op zijn plaats tijdens alle sprongen en stoten. De draaibare montage kan in bijna elke filmhoek worden aangepast en gedraaid, zelfs als de camera is bevestigd.

Met behulp van de standaard GoPro-montagegesp duurt het bevestigen en verwijderen van de camera slechts enkele seconden. Deze helmbevestiging is compatibel met alle GoPro-modellen en is een goedkope en veelzijdige manier om geweldige actiebeelden te maken.

Beste draagtas: AmazonBasics kleine draagtas voor GoPro

Image
Image

Als je al je extra's hebt gekocht, is het een goed idee om een draagtas te pakken om ze mee te nemen op je avonturen. Het is echter niet nodig om er een fortuin aan uit te geven. De AmazonBasics-draagtas is verkrijgbaar in drie maten, waarbij de "kleine" geschikt is voor de meeste mensen.

In dat formaat heeft de case speciale uitsparingen in het EVA-schuim voor een enkele GoPro-camera (elk model), plus dingen zoals geheugenkaarten, reservebatterijen en dergelijke. Er is ook een groter gedeelte voor bevestigingen en behuizingen, evenals een gaasvak in het deksel om kabels en andere kleine accessoires op te bergen.

Met een compacte afmeting van 9 x 7 x 2,5 inch, schuift de hoes gemakkelijk in een dagtas of handbagage en zorgt voor een goedkope manier om je GoPro-uitrusting op te bergen en te beschermen.

Aanbevolen: