De 7 helderste zaklampen

Inhoudsopgave:

De 7 helderste zaklampen
De 7 helderste zaklampen
Anonim

The Rundown Beste algemeen: Beste voor duurzaamheid: Beste Bereik: Beste UV: Beste Budget:

Beste algemeen: Anker L90 Super Bright tactische zaklamp

Image
Image

De over het algemeen helderste zaklamp op de lijst is de Anker Super Bright Flashlight vanwege zijn goed afgeronde kenmerken en algehele kwaliteit. De krachtige zaklamp is in staat om licht te produceren van meer dan 1000 voet (de of de lengte van twee voetbalvelden), heeft een sterke behuizing van geanodiseerd aluminium en is bestand tegen zware regenval met zijn IPX5-classificatie.

De Anker Super Bright-zaklamp heeft maximaal 900 lumen LED-licht dat volledig kan worden ingezoomd met een smalle en brede straal. Als u het licht constant op een gemiddelde lichtbundel houdt, gaat u zes uur aan verlichting mee en kunt u het in zes uur opladen met een 1A-adapter. De compacte behuizing meet 1,57 x 6,22 x 1,57 inch en is robuust gebouwd om vriestemperaturen tot 14 graden Fahrenheit aan te kunnen, waardoor hij geschikt is voor elke kampeerder die op zoek is naar een betrouwbaar licht om de elementen te weerstaan. Het wordt geleverd met een garantie van 18 maanden.

Image
Image

Beste voor duurzaamheid: ROMER LED oplaadbaar handheld zoeklicht

Image
Image

De ROMER LED oplaadbare handheld zoeklicht heeft een IPX4 waterbestendigheidsclassificatie, is stofdicht en slagvast (dankzij de geoptimaliseerde, ontworpen plastic ABS-behuizing met volledig afgedichte constructie).

De zaklamp heeft twee helderheidsmodi: een superheldere instelling van 9.000 lumen die het bereik op 2600 voet kan werpen voor zoeken of de lagere optie van 6.000 lumen. Je krijgt gemiddeld ongeveer 10 uur in de modus voor harde verlichting en 20 uur in de instelling voor weinig licht van de ingebouwde oplaadbare batterij (met USB-oplaadkabel meegeleverd). Het kleine handvat van de zaklamp aan de bovenkant maakt het ook gemakkelijk en handig om te dragen, en het is geschikt voor elke kampeerexpeditie. Het bevat een garantie van één jaar.

Beste bereik: Leegor zaklamp

Image
Image

Het lijkt bijna illegaal om zoveel kracht te gebruiken met de Leegor Flashlight, de helderste optie op de lijst en maar liefst 30.000 lumen produceert. Hoe ziet 30.000 lumen eruit? Waan je in een pikzwart bos; de hoeveelheid verlichting met deze felle zaklamp is alsof je een stukje daglicht oproept met waar je hem ook op richt.

De Leegor Flashlight heeft een anti-schurende, krasbestendige en schokbestendige aluminium metalen behuizing die 11,22 x 2,12 x 1,02 inch meet en 14 weegt.1 ons. De superfelle zaklamp heeft vijf verschillende schakelstanden voor verlichting met een hoog, midden, laag bereik, stroboscoop en SOS-functie. U kunt verwachten dat de LED-levensduur ongeveer 100.000 uur meegaat, maar u moet uw eigen 3.7v 18650 lithium-ionbatterijen kopen.

Beste UV: LEDwholesale 51 LED Blacklight

Image
Image

Waarom zou je een UV-lamp nodig hebben boven een gewone LED-zaklamp? Zwarte lampen zijn nuttig voor een breed scala aan commerciële behoeften: ze worden gebruikt om voedsel- en vloeistofvlekken in restaurants op te sporen, om officiële documenten of valuta te controleren, of - voor nachtelijke wandelaars - om schorpioenen te verlichten die anders onopgemerkt zouden blijven op een wilde weg. In wezen brengen UV-lampen dingen in de schijnwerpers die normaal gesproken onzichtbaar zijn voor het menselijk oog.

De LEDwholesale UV-zaklamp is een goed afgerond, betrouwbaar sterk product. Het licht bevat 51 LED-lampen die een UV-golflengte van 395 nm genereren. Het is gebouwd voor gebruik binnen en buiten en is lichtgewicht, waterbestendig en gemaakt van een zeer duurzaam aluminium materiaal. Deze lamp heeft ook een batterijduur van 20 uur en een compact ontwerp dat hun product praktischer maakt voor een breed scala aan toepassingen. De zaklamp werkt op drie standaard AA-batterijen.

Beste budget: Perman Mini Perman 1200 lumen CREE XPE-R3

Image
Image

De Mini Perman past letterlijk in ieders budget, maar ga er niet vanuit dat de lage kosten een weerspiegeling zijn van slechte kwaliteit. Deze zaklamp is klein maar krachtig en stra alt maar liefst 1.200 lumen uit een 15 mm-lens. De schaal is gemaakt van hoogwaardig vliegtuigaluminium en is zowel waterbestendig als krasbestendig. Ook is de Mini Perman slechts 90 mm lang, klein genoeg om op te bergen op gemakkelijk bereikbare plaatsen - handschoenenkastjes, bureaulades, portemonnees, enz. - zodat u altijd voorbereid bent in het geval van een stroomstoring of ander noodgeval. Hij werkt op 1,8-3V en wordt gevoed door twee AAA-batterijen (niet inbegrepen).

Waar moet je op letten bij een zaklamp

Helderheid - Helderheid wordt gemeten in lumen, en als u op zoek bent naar de helderste zaklamp die er is, hoe meer lumen, hoe beter. De meeste zaklampen leveren ongeveer 1.000 lumen, maar sommige powermodellen zijn uitgerust met maximaal 30.000 lumen. Hoe dan ook, controleer hoeveel helderheidsniveaus de zaklamp heeft, want je wilt waarschijnlijk niet altijd de hoogste instelling.

Batterijlevensduur - Hoe fel je zaklamp ook kan zijn, het heeft weinig zin als de batterij leeg raakt. De meeste zaklampen geven je een batterijduur van drie tot twintig uur, afhankelijk van het helderheidsniveau dat je gebruikt. Sommige modellen gebruiken AA- of AAA-batterijen, terwijl andere een ingebouwde oplaadbare batterij hebben die via USB van stroom kan worden voorzien. In sommige gevallen kan de batterij zelfs dienst doen als powerbank voor uw mobiele apparaten.

Durability - Als je zaklamp meestal weggestopt blijft in je rommellade, alleen om het daglicht te zien wanneer de stroom uitv alt, heb je waarschijnlijk geen zeer duurzaam. Als je echter een avonturier bent die in de oceaan duikt of donkere grotten gaat verkennen, wil je een zaklamp die duurzaam is. Zorg ervoor dat het waterbestendig is (IPX4-classificatie en hoger), stofdicht en valbestendig, met een duurzame behuizing.