Een Fitbit Versa-bandje verwisselen

Inhoudsopgave:

Een Fitbit Versa-bandje verwisselen
Een Fitbit Versa-bandje verwisselen
Anonim

Wat te weten

  • Houd de Fitbit in één hand, met de onderkant naar boven. Druk met uw vinger op een release pin en trek de band weg. Herhaal voor de andere kant.
  • Houd de nieuwe band in een rechte hoek ten opzichte van het horloge en plaats de bandpin in de inkeping tegenover de ontgrendelingspin.
  • Druk de ontgrendelingspin naar binnen en steek de band erin totdat de pin op zijn plaats klikt. Herhaal voor de andere kant.

Dit artikel legt uit hoe je de band van een Fitbit Versa verwijdert en vervangt door een andere band. De informatie is van toepassing op de Fitbit Versa-serie, inclusief de Versa, Versa 1/2, Versa Lite en Versa SE.

Een Fitbit Versa-bandje verwisselen

Ben je klaar om je Fitbit Versa een stijlvernieuwing te geven? Er zijn talloze stijlvolle accessoire-polsbandjes beschikbaar om het uiterlijk van uw activity tracker onmiddellijk bij te werken, waaronder kleurrijke siliconen, leer en roestvrijstalen gaas. Of misschien is je oude band kapot gegaan en moet je weten hoe je hem moet vervangen. Blijf lezen om te leren hoe je de Fitbit Versa-band kunt veranderen.

  1. Kijk naar de binnenkant van je Fitbit Versa-band en zoek de twee snelontgrendelingspinnen die aan weerszijden van de Fitbit-horlogekast zijn aangesloten.
  2. Houd de Fitbit-horlogekast in één hand, druk met de top van uw vinger op de ontgrendelingspin (blauw weergegeven) en trek de band weg van de horlogekast. Het moet gemakkelijk loslaten. Herhaal dit proces voor de andere kant van de band.

    Forceer nooit iets bij het vervangen van een Fitbit-bandje, omdat onbedoelde schade je garantie kan doen vervallen. Als je problemen hebt met het wisselen van band, neem dan contact op met Fitbit-help.

    Image
    Image
  3. Als je klaar bent om de nieuwe polsband te bevestigen, controleer dan de positie van de horlogekast om je pols en zorg ervoor dat je de band in de juiste richting bevestigt.
  4. Houd de horlogekast zo dat de binnenkant naar u toe is gericht. Houd de band nu in een rechte hoek en plaats de pin van de band (aan de kant tegenover de snelontgrendelingshendel) in de onderste inkeping op de horlogekast.

    Image
    Image
  5. Druk op de snelontgrendelingspin om de band volledig in te brengen en bevestig deze aan de bovenkant van de horlogekastclip totdat deze op zijn plaats klikt. Herhaal dit proces voor de andere kant van de band.

    Image
    Image

Aanbevolen: