App-mappen maken in Android

Inhoudsopgave:

App-mappen maken in Android
App-mappen maken in Android
Anonim

Wat te weten

  • Houd een app lang ingedrukt en sleep deze naar een andere app om een map te maken.
  • Houd de map lang ingedrukt om de naam ervan te wijzigen. (Tik op sommige apparaten op de map om deze te openen en tik vervolgens op de naam om deze te bewerken).
  • Je kunt de map ook naar de rij met favoriete apps slepen onder aan het startscherm op Android-telefoons.

Dit artikel legt uit hoe u nieuwe mappen op een Android-apparaat maakt, hoe u die mappen hernoemt en hoe u ze over uw startscherm verplaatst. De onderstaande aanwijzingen zijn van toepassing, ongeacht wie uw Android-telefoon heeft gemaakt: Samsung, Google, Huawei, Xiaomi, enz.

Image
Image

Hoe maak je een map

Als u een map wilt maken, houdt u een app lang ingedrukt. Houd een vinger op de app ingedrukt totdat je een milde feedbacktrilling voelt en het scherm verandert.

Sleep de app vervolgens naar een andere app om een map te maken. Dit is hetzelfde als op iOS-apparaten zoals de iPad en iPhone.

Image
Image

Geef uw map een naam

Anders dan iOS biedt Android geen standaardnaam voor nieuwe mappen; het verschijnt als een naamloze map. Als een map geen naam heeft, wordt er niets weergegeven als de naam van de verzameling apps.

Om de map een naam te geven, houdt u de map lang ingedrukt. Het wordt geopend, geeft de apps weer en start het Android-toetsenbord. Voer een naam in voor de map en tik op de toets Klaar. De naam wordt weergegeven op het startscherm.

Sommige telefoons doen dit anders. Tik op een Samsung- of Google Pixel-apparaat op de map om deze te openen en tik vervolgens op de naam om deze te bewerken.

Bottom Line

Je kunt de map ook naar je favoriete apps slepen onderaan het startscherm op Android-telefoons. Dat maakt het twee klikken om naar de app te gaan, maar Google demonstreert dit door Google-apps in een map te groeperen en deze onderaan in de Home-rij te plaatsen.

Sommige dingen slepen niet zoals de anderen

Sleep de volgorde is belangrijk. U kunt apps naar andere apps slepen om mappen te maken. U kunt apps naar bestaande mappen slepen om de app aan de map toe te voegen. U kunt geen mappen naar apps slepen. Als een app wegrent wanneer je er iets op sleept, kan dat zijn wat er is gebeurd. Het andere dat u niet kunt doen, is widgets op het startscherm naar mappen slepen. Widgets zijn mini-apps die continu op het startscherm draaien en niet goed werken in een map.

Aanbevolen: