Amazon Glow wil het gemakkelijker maken om contact te maken met kinderen

Amazon Glow wil het gemakkelijker maken om contact te maken met kinderen
Amazon Glow wil het gemakkelijker maken om contact te maken met kinderen
Anonim

Amazon heeft een nieuw apparaat onthuld met de naam Amazon Glow, dat tot doel heeft het voor kinderen gemakkelijker te maken om op een meer interactieve manier contact te maken met familieleden op afstand.

Op dinsdag kondigde Amazon de Amazon Glow aan, een nieuw videochatapparaat gericht op kinderen. De nieuwe gadget is bedoeld om het voor kinderen gemakkelijker te maken om contact te maken met familieleden buitenshuis, en bevat een projector die verschillende interactieve omgevingen mogelijk maakt.

Image
Image

Amazon Glow zal voor $ 299,99 worden verkocht wanneer het op grote schaal beschikbaar komt, maar Amazon is van plan het tijdens de introductiefase met een korting van $ 249,99 te lanceren. Helaas is die introductie alleen op uitnodiging en moet je de uitnodiging aanvragen op de Amazon Glow-pagina.

Het wordt geleverd met het primaire apparaat, inclusief een 8-inch scherm voor videochats en de 19-inch projectormat, waarop de meeste activiteiten worden geprojecteerd.

Je krijgt ook een hoes voor de mat, evenals toegang tot het Tangram Bits-puzzelspel en een eenjarig abonnement op Amazon Kids+, dat toegang biedt tot kindvriendelijke boeken, tv-programma's en films, en meer.

Glow is ontworpen om ook voor kinderen veilig te zijn en wordt geleverd met een privacysluiter, die, wanneer gesloten, onmiddellijk alle camera's en microfoons op het apparaat uitschakelt. Ouders kunnen ook alles beheren via de Amazon Glow-app, die door ouders goedgekeurde contacten bevat, evenals het Amazon Parent Dashboard.

Image
Image

Ten slotte kunnen ouders met het apparaat zelf communiceren via een tablet, waardoor ze kunnen communiceren met dezelfde dingen waarmee de kinderen werken. De projectormat is ook aanraakgevoelig, waardoor kinderen direct kunnen communiceren met de beelden die erop worden geprojecteerd.

Amazon heeft nog geen officiële releasedatum voor Amazon Glow bekend gemaakt.

Aanbevolen: